fetelor, deoarece nu am mai gasit subiectul gradinareselor de apartament, am deschis un subiect nou. vreau sa ma mandresc cu shefflera mea, pe care am crescut-o dintr-o ramurica. http://pg.photos.yahoo.com/ph/vocesprimaveras/detail?.dir=fbd8re2&.dnm=bb0ascd.jpg&.src=ph
voi ce plante preferate aveti?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
lendrii. Chiar caut unul rosu, daca auzi la cineva ca vinde sau da un lastar as fi foarte interesata.
si eu abia mi-am pus un lastar de leandru, dar roz. rosu nu am intalnit inca la nimeni. :(
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
nemary subiectul cu plantele de apartament era pe pagina 2,stiu ca tocmai am scris eu ieri acolo
Dana si piticii mici
Am si albi si roz. Unul dintre ei este o tufa mare, intr- o galeata, cu inaltimea de 3 metri (l- am cumparat de la o fosta vecina si la primavara il transplantez in alt ghiveci). Stiu ca cei rosii sunt foarte rari si pretentiosi. Nu ma astept sa gasesc repede, dar am zis ca o intrebare nu strica.
Tare as vrea sa gasesc...
quote:
Originally posted by lunna27
nemary subiectul cu plantele de apartament era pe pagina 2,stiu ca tocmai am scris eu ieri acolo
Dana si piticii mici