plante de apartament

plante de apartament | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

fetelor, deoarece nu am mai gasit subiectul gradinareselor de apartament, am deschis un subiect nou. vreau sa ma mandresc cu shefflera mea, pe care am crescut-o dintr-o ramurica. http://pg.photos.yahoo.com/ph/vocesprimaveras/detail?.dir=fbd8re2&.dnm=bb0ascd.jpg&.src=ph
voi ce plante preferate aveti?

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

lendrii. Chiar caut unul rosu, daca auzi la cineva ca vinde sau da un lastar as fi foarte interesata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si eu abia mi-am pus un lastar de leandru, dar roz. rosu nu am intalnit inca la nimeni. :(

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

nemary subiectul cu plantele de apartament era pe pagina 2,stiu ca tocmai am scris eu ieri acolo

Dana si piticii mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Eu am un leandru alb. Se pune??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Am si albi si roz. Unul dintre ei este o tufa mare, intr- o galeata, cu inaltimea de 3 metri (l- am cumparat de la o fosta vecina si la primavara il transplantez in alt ghiveci). Stiu ca cei rosii sunt foarte rari si pretentiosi. Nu ma astept sa gasesc repede, dar am zis ca o intrebare nu strica.
Tare as vrea sa gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by lunna27

nemary subiectul cu plantele de apartament era pe pagina 2,stiu ca tocmai am scris eu ieri acolo

Dana si piticii mici

multumesc, azi l-am gasit pe prima pagina

o zi minunata,
Mari

poze

Mergi la inceput