tauroaice(20)
Raspunsuri - Pagina 21
Gabi_K spune:
nu-mi plac doctorii de dintzi deloc... dar asta era frumusel foc
Lexi, daca acceptati barbati mai in varsta, ne inscriem si noi! Ce zici de un ginere taur?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
ruxandra_sb spune:
Mai, mai lipseste omul 2 zile si cand se-ntoarcea.. ce sa vaza???
ati scris, si-ati scris.. si ati tot scris!!
Da nu va ganditi de loc ca trebuie omul sa se mai si odihneasca nu sa tot citeasca! Am zis.
Sa incepem:
Vaz ca e moda cu "amorezatul" de dentist. Na, ca eu am dentista.
O fi voie? N-o fi voie? Fetelor, ce ziceti?
Gaby, acu pe bune, a fost nasol cand ti-a scos maseaua de minte? Ca si pe mine ma ameninta de cativa ani sa le scot c-or sa ma doara, lalalala. Si nu vreau.
Ai baut or n-ai baut paharul ala???
De abia astept sa va mutati, sa va scot la un parc.
Iustina da de unde te-ai pricopsit mama draga cu varicela?
Ana n-a luat-o? Tu ii ai vaccinati pt asta?
Ca Matei e vaccinat, dar tocmai ce-am auzit de o fetitza care a facut-o cu tot vaccinul. Bine stiu ca teoretic ii posibil, dar cand te loveste practica, ii altceva.
Lexi bravo, ati scapat si de vaccinul nr.2.
6 kg la 4 luni este o.k., stai linistita.
Eu stiu de la pediatra ca in primele 4 luni bb tre sa ia 3 kg. Maria le-a luat. Am zis.
Danelutza, 15 kg la 6 luni?? Cum a reusit??
Gabi, esti sigura ca Lili n-are decat 108 cm? Ca in poze imi parea mai inalta ca Matei, care acum are 107 cm.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
cgaby spune:
ruxandra - iti dai seama ca si eu abia astept sa ma mut. deocamdata ne-am montat usa....restul...pe parcurs. n-au facut aia nimik in apartament...offff...
sa stii ca nu m-a durut deloc cand mi-a scos-o...vorbesc foarte serios..n-a durat nici 5 minute toata treaba. mai mult a durat pana si-a facut efectul anestezia.paharul nu l-am baut.
dar fac acuma cinste...ca m-am facut turcoaz!
pupici.
andreea_tx spune:
mamaaaa....ce de mai scriesera-ti frate ca am ramas in urma de tot.
eu pana la urma am facut o infectie de toata frumusetea sub lucrare,nu stiu de unde ca nu se vede nimic la radiografie si m-am chinuit rau sapt asta din nou cu antibiotice si durere.acu a spart si m-a mai slabit durerea.
ficioru s-a umplut de bube la un moment dat ca am zis ca face varicela dar slava domnului ca nu a fost.dupa cum ii ieseau pe burtica intai si pe spate am zis ca gata am pus-o dar nu a fost,dar ce credeti ca am gasit pe el?un puriceeeeee.....ca mi s-a facut rau cand am vazut ca el se scarpina mititelu si cand l-am luat la pipait sa ma uit mai bine am vazut urme pe maieut si asa mi-am dat seama ce e.doamne de unde l-o fi luat?si apuca-te si schimba toate asternuturile si smotruieste toata casa ca sa-l gasesc dar nimik.vad ca acu nu-i mai iese nimik inseamna ca l-am nimerit si am scapt de el nemernicu.
deci gabi sa inteleg ca va mutati in casa noua?tre sa dai de baut.
ruxandra din ce am citit eu pe ici pe colo cica vaccinul de varicela isi cam perde din eficacitate dupa un an si e posibil sa faca si vaccinati.si cred ca mai bine sa-l faca mai mic dupa vreo cinci anisori asa decat mare, ca iustina de ex.
eu l-am vaccinat acum vreo doi ani deci ma astept sa faca daca cumva il ia de la cineva.
apropo,voi i-ati vaccinat de hep.B si C?
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Gabi, esti sigura ca Lili n-are decat 108 cm? Ca in poze imi parea mai inalta ca Matei, care acum are 107 cm.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Nu-s foarte sigura, dar aprox. atat are. Pe ea greu o pot masura.
Pt Lexi o poza cu Lili la 4 luni si undeva intre 7-8 kile. Ce zici, ti-ar placea sa fie Maria asa?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
cgaby spune:
andreea - of...toate bubele rele in c...babei mele...asa esti si tu acuma. dai din una in alta! eu cred ca trebuie sa-ti schimbi dentistul. vrei sa-ti recomand pe cineva?
cu mutatul mai usurel ca n-au mai facut nimik...tot asa arata ca si acum 2 luni!
pupici si somn usor.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Stinu
fi-miu implineste 8 ani in iunie ,dar se poarta, asa ca ,ramane pe lista .
Ce aveti surorilor cu "dintarii "?Va plac voua asa de mult ?
Si fiica mea tot in iunie face doi ani. Ia baga o poza cu feciorul sa-l vaz si eu.
Cit despre dintzari, daca arata bine ce sa facem si noi, si cit stam cu gura cascata la dintzar, ii analizam
Andreea sanatate multa, sa-ti treaca durerea de dintzi.
Ruxandra hai sa-ti povestesc ce-am vazut la televizor, o tipa din Italia, de 44 de ani, a nascut un copil de 7 kg si 61 cm. I-au facut cezariana ca sa scoata ditamai copilul.
Gabi K nu se vede poza, trebuie sa faci albumul public.
Lexi, Isabella la virsta Mariei, avea o jumate de kg mai mult si doi centimetri mai lunga, deci... nu-ti fa probleme, important e ca-i sanatoasa, ce vrei sa fie cit un dovleac si sa se rastoarne ?!