tauroaice(20)
Raspunsuri - Pagina 20
cgaby spune:
special pentru ruxandra - in seara asta merg la o bauta! dar nu te superi prea tare pe mine, nu????promit ca beau un pahar si in cinstea ta.
mi-am luat usa pentru noul apartament. abia astept sa fie gata blocul sa ne mutam...
pupici tuturor si numai bine.
Stinu spune:
Gaby pai ia vezi poate iti face o invitatie in Africa de Sud ,ca e tare ,tare frumos pe acolo .Un safari mic ,cine stie ?
Lexi nu-ti mai face atatea griji .Vladut la vaccinul de 2 luni era obez ,adica plecat de la 2,700 avea 5 kg .Copilul nu parea deloc gras dar mi-a facut o teorie doctorita aceea ,pe care am si schimbat-o in scurt timp ,ca m-am speriat si i-am scos masa de la 12 noaptea.Fiecare copil ia in greutate in felul lui .
cgaby ,eu nu stiam ca te muti in casa noua.Sa fie intr-un ceas bun !Stiu cum este ca si eu m-am mutat in octombrie aici .
Stinu spune:
Lexi am vazut filmuletul Mariei si mi-a placut foarte mult .Are fiica ta niste gropite ZAPACIFICANTE !!!E haioasa foc si e foarte frumos si bine dezvoltata .
Iustina
Danelutza spune:
Lexi foarte frumos filmuletzul. Cit despre greutate, Isabella are un an si 7 luni si 11 kg. Iar cind era ca Maria, avea vreo jumate de kg in plus, dar si vreo 3 cm. Asha ca, nu-ti fa probleme. N-ai citit pe forum, ca era o tipa cu copilul de 6 luni si greutate 15 si mititelul nici macar capul nu putea sa-l tzina, nicidecum sa stea in funduletz.
Gabitza si dentistul meu arata beton, dar... e prieten de familie cu noi , deci nici macar nu pot sa ma uit prea mult
cgaby spune:
danelutza - ghinion...dentistul meu e fratele unei cunostinte...asa ca macar cu uitatul se poate!
pupici tuturor si o zi buna.
anangel_lexi spune:
Neata!
Eu m-am ingrijorat putin cu greutatea Mariei, pt. ca la 2 luni avea 5 kg, ceea ce inseamna ca a luat 500 gr pe luna. Nu e cam putin pt. varsta ei?
In rest suntem bine, n-a mai plans ieri si nici febra n-a facut!
Multumim pentru aprecierile la adresa Mariei. Intr-adevar, si eu ma topesc dupa gropitele ei .
Pupici tuturor.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
cgaby spune:
lexi - daca e sanatoasa, nu-ti face probleme! iti spun din experienta...ca si eu imi faceam griji ca stef e prea slab...dar e mai bine asa.stef acum are 13.200...asa ca...iti dai seama.si de acum va creste mai putin.
pupici tuturor.
Gabi_K spune:
nu e putin deloc, "oficial" 500 gr prima luna, 750 grame lunile 2-3-4, deci cu scaderea de dupa nastere eu zic ca e o.k. mai ales ca a fost si bolnavioara.
Oricum, Lili pana la 6-7 luni era foarte grasuta, dupa aceea dolofana pana la un an si ceva, insa de atunci e slabanoaga. I se vad toate coastele, arata ca manechinele subnutrite, noroc ca mai are un pic de grasime pe fund. Are 16,5-17 kile la 108 cm (aprox.) Mananca foarte mult, dar are ardere buna si nu se depune nimic pe ea. Vorba prietenei mele, nu e un copil "economic"
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Stinu spune:
cgaby si ce daca e promisa ?O sa decida fata ca are de unde alege ,Slava Domnului toate avem copii frumosi .La noi ar fi problema cu diferenta de varsta ,fi-miu implineste 8 ani in iunie ,dar se poarta, asa ca ,ramane pe lista .
Ce aveti surorilor cu "dintarii "?Va plac voua asa de mult ?