corpuri iluminat
am ajuns si la corpurile de iluminat! voi cu ce va luminati camerele, lustre, spoturi, lampadare? noi am vrea sa punem in toate cele 3 camere acelasi model de lustra. credeti ca este demodat? si de unde ati cumparat voi corpurile de iluminat?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Raspunsuri
andanii spune:
eu am comandat acuma in camera de zi + bucatarie (sunt impreuna la mine ) 4 chestii la fel ... tip lustra , dar nu as pune la fel in toate camerele , nu stiu de ce , dar imi place fiecare camera sa fie diferita de cealalta
dupa ce le primesc si le pun (sunt comandate de vreo 3 sapt) o sa fac poze si ti le arat ... pe miercuri ar trebui sa apara
ANDANII
nemary spune:
unde le-ai comandat?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Tia spune:
mergi aici: www.eglo.com pe multe din ele le gasesti in practiker
noi am ales acelasi model in toate camerele avand acelasi tip de mobila, mai putin in camera copilului si pe casa scarii.
Clover spune:
Daca toate camerele vor ave acelasi stil(clasic, medern) eu zic ca acelasi corp de iluminat pe tavan unifica imaginea generala a casei. Mai bine pui acelasi corp de iluminat care iti place la nebunie decat sa alegi diferite desi nu te incanta.
Keep the promises you make to yourself.
Miramar spune:
Fiecare corp de iluminat rebuie potrivit cu restul camerei - mobila, perdele, draperii etc. Nu cred ca vei avea peste tot in toata casa aceleasi lucruri. Bineinteles poti alege varianta neutra - aplice, plafoniere cat mai simple, cu sticla alba/mata astea in general se potrivesc oriunde. Mie insa mi se pare cam searbada varianta asta, dar e doar parerea mea.
Eu am ales acelasi fel de plafoniere pentru toate holurile +casa scarii, pentru bai si pentru dressinguri si camera tehnica ba chiar si pentru birou. Pentru restul camerelor insa am preferat lustre personalizate, potrivite fiecarei incaperi in parte.
nemary spune:
tocmai de aceea m-am oprit asupra lustrelor si caut modele. daca as pune aplice sau plafoniere, parca ar semana mai mult cu o camera de hotel. greu, greu de ales
o zi minunata,
Mari
poze
andanii spune:
La eglo am comandat si eu , mi-au spus ca vin in 2-3 sapt si deja au trecut patru si nici macar nu ma suna sa imi spuna care este situatia cu comanda lor.
Aceleasi lustre le-am gasit si in prakticher dar nu erau toata gama respectiva de aceea am optat pentru o comanda la un magazin "universul luminii"Oricum nu sunt incatata de faptul ca trebuie sa astept asa de mult
ANDANII