Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Am fost si eu la dr...totul e ok din fericire!
Colul e inchis,placenta e ok si ea,cred ca si masuratorile sunt bune!
Bebelul s-a intors deja cu capul in jos...daca va ramane asa...nu stiu! Ma bucur ca acum cand loveste stiu cu ce da....si cum spunea Roxanici e bine ca daca nu e cumintel stiu unde e funduletul !
Mi-a luat sange,secretie,si urina...ramane de vazut dca analizele vor iesi bine!
Am primit si o poza o sa o pun imediat in album.

La capitolul si la noi e cam tot asa...am lasat-o mai moale,din cauza ca nu mai prea am chef...si barbatu-meu e un scump ca nu insista.

Mihaela25+

Poze-Concediu cu burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Mihaelaa super pozele

Cred ca a fost foarte misto in concediu.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna ziua la burtici,
despre mine: bebitza e bine, loveste tot timpul, sa nu cumva sa uit vreo clipa de el.... de parca as putea...
paula75 din cate am auzit eu in maternitate conditiile sunt ok, nu ff bune, dar mai bune dacat in spital.... asta e..nasa mea a nascut prin cezariana acum 3 ani cu dr. botezatu si a fost multumita (contra prestatia de rigoare, si care nu a fost mica). eu am alta dr. din gl la care sunt de mai multi ani si cu care urmeaza sa nasc tot la maternitate.
despre la noi... e cam slabuta activitate. suntem asa multumiti ca il avem pe BB la burtica ca parca ne e frica la amanadoi sa nu facem ceva sa il deranjam acolo.
despre nasi: or sa fie nasii de cununie cu care ne intelegem ff bine, suntem apropiati de varsta, au un baitele de 3 ani care o sa fie apropiat ca varsta de al nostru si noi credem ca e mai bine asa. despre nume au spus ca nu au pretentii sa poarte numele lor sau unul ales de ai asa ca.... numele este alegerea noastra.
cam atat ca m-am intins destul..

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

BUna ziua la burtici!
Fetelor revin cu o problema.......
Mi-am luat iar tensiunera si aveam 13 cu 8...MARE. Dr. de fam. mi-a dat NIFIDIPIN sa iau juma de pastila dimineatza sa-mi scada tensiunea...dar la prospect scrie clar...nu e recomant in sarcina....
Spuneti-mi va rog cat aveti voi tensiunea? E cazul sa-mi fac probleme....?
Daca si voi o aveti mare ce v-a recomnadat dr.?
Paula 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Noi suntem bine, azi am fost din nou la dr. se pare ca raminem la si dupa acest eco...de data asta la lasat pe nenea dr. sa o masoare pina in momentul in care n-a mai avut chef si cum punea ap. pe burtica si incerca sa analizeze inimioara, cum isi punea si ea minuta in fata lui ceea ce ne-a distrat teribil, intr-un final dr. a cedat si a zis ne vedem dupa Craciun, poate atunci o avea chef de mine...revin

Mergi la inceput

Salutare burticutze din nou eu la apel

Sunt putin libera la serviciu si sa va zic cateva vorbe despre cum a fost la munte.

Aerul curat ne-a prins bine la amandoua.......pentru prima data bebitza a dat suturi puternice si s-a zbenguit o perioada mare de timp. Eram in acelasi timp fericita- ca o simt- si ingrijorata- ca are ceva.

La aceste lovituri au contribuit
- drumul plin de gropi si serpentine

- agitatzia de la cazare (am fost cam 28 persoane, impartiti in doua vile)

- cheful cu fum destul de mult, muzica tare si multe tipete

- dans - nu foarte mult dar nu m-am putut abtine pentru ca-mi place sa dansez (putin dezamagita ca sunt cam si nu m-am putut desfasura cum trebuie)

- o mica cafelutza si putina ciocolata

O gramada de lucruri interzise dar o data sunt iertate. Atunci noaptea m-am speriat pe moment dar acum la doua zile vad ca totul a reintrat in normal , cu o mare imbunatatire - o simt pe bebelina aproape toata ziua dar cu lovituri mici, finutze ca de domnisoara

Acum va pup si abia astept sa citesc vesti despre voi

Diana 23+

Mergi la inceput

HELP

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au nascut deja:
"Este atat de dureros sa-ti desfunzi canalele la sani?

Colegele mele la servici au cam bagat frica in mine

Ce sa fac din timp ca sa se desfunde mai usor

Astept si eu raspunsuri va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cum am o preferata la voi in grup (Dana_P), va mai citesc ocazional. Sarcini si nasteri usoare va doresc si bblushi sanatosi si papaciosi!

RaisaFudulu eu am avut odata un canal infundat cand avea bb vreo 2 luni. E dureros, nu zic ba, dar in nici un caz de panicat. Se prea poate sa nu ai aceasta problema, asa ca eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji de pe acum.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Paula, eu am 11/8 deci nu sunt probleme la mine.

Intreaba-ti si medicul ginecolog si vezi ce zice, poate are alta idee.

Si poate ar fi o idee sa deschizi un subiect pe tema asta (tensiune in sarcina) poate iti vor raspunde mai multe mamici.

roxana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana e inca la spital...fara cerclaj. Azi dimineata la control a venit o doctorita ceva mai brutala si poate si din cauza asta a avut o intarire de burtica-contractii drept pt care s-a amanat cerclajul.
Maine o sa ma duc si eu la spital (avem acelasi dr ginecolog) si o sa trec pe la ea sa mai vorbim si sper sa-i faca mai repede cerclajul ca sa fie acasa de sarbatori.
Dr zicea ca e inca suficient de lung colul pt a putea face cerclajul, ca e deschis dar dc are contractii nu se poate.
Va dau si maine vesti despre ea!

Pupici!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput