Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
paula75 spune:
Fetelor mai m-am linistit cu tensiunea.....
Normal ca dupa ce urci etaje si cobori...iti creste tensiunea....
Mi-am luat-o la scoala si prima data cand mi-a luat aveam 14,5 cu 7....
apoi asistenta mi-a zis sa ma linistesc si sa asteptam 10 minute...mi-a luat-o iar..aveam 11 cu 5.....asa mai da....decitrebuie sa am grija sa nu ma mai fortez si nici medicamente de genul nifidipin nu iau....nic nu-i recomadat in
sarcina........
Loina sa nu mai mananci cu sare...ca si mie mi se umflau si mainile si picuioarele dar de cand am eliminat sarea din mancare e bine...si fara muraturi sau alte prostii gen castraveti....e.t.c
Cum e in materniatatea din Galati ca eu la Galati voi naste. Dr. meu e Botezatu
Pt. calculul lunilor de sarcina....la 30 de sapt de pilda sunt exact 7 luni de sarcina propriu zisa dar calendaristic e mai mult. Am o carte ce urmareste evolutia sarcinii pas cu pas de la Teora si e mult mai amanuntita decat ce e pe site.
Pupici
Paula 29+
Rebiana27 spune:
Fetelor am vazut in Odisee un nou subiect cu/pentru tatici de martie-aprilie!!! Sper sa-l conving si eu pe al meu sot sa-si scrie impresiile, chiar daca vine frant de la serviciu! Ideea mi se pare super si cred ca e unicat. Ce dragut ca vor si taticii sa-si expuna parerile intr-un forum al lor.
Rebiana
24+ 
Rebiana27 spune:
Am citit din nou si nu este voie sa deschizi doua subiecte pentru aceleasi luni (martie-aprilie cazul nostru) asa ca taticii vor trebui sa gaseasca un alt nume.
Rebiana
24+ 
madmat spune:
ELYANNE multa sanatate tie si la bb sa dea dd sa fiti sanatos.
noi suntem bine ,astaz ne am obosit un pic pt ca ne am umblat toata ziua dupa actele pt ca am castigat rezidentiatul cu bursa si sunt foarte bucuroasa,
nu avem nimic nou bb este bine multumesc lui DD.
VA 

matilda
24+
kmi78 spune:
am intrat la mamicile de ian-feb 2007 sa-i multumesc Roandrei pt vesti , a zis ca ne tine la curent;
Eu nu mai imi gasesc nici o pozitie comoda si doar nu am burta chiar atat de imensa; iar noaptea mai nou daca merg la baie asa fiind pe la ora cinci, deja e ora fixa, cand ma intorc in pat nu mai pot adormi, stau si ma uit pe pereti...
29+
Kitty spune:
, vreau si eu carucior roz! Am fost la medic azi si mi-a spus ca am 90% sanse sa fie fetita! Si m-a intrebat daca nu am gresit la data, ca la masuratori ar fi de peste 28 de saptamani, nu de 27!
Totul pare ok, dr spune ca dupa cum e asezata acum vrea sa se intoarca.
Sunt foarte bucuroasa, desi mi-e frica sa nu cumva sa sper ca-i fetita si apoi sa fiu dezamagita! Orice ar fi, normal ca o sa fie puiul meu si o sa-l iubesc!
Kitty
roxanici spune:
Madmat, felicitari ptr doctorat.
Kmi, ne luam de mana ca si eu patesc la fel....ma trezesc numai odata pe noapte dar dupa aia stau vreo ora cu ochii pe pereti si pisica.
Kitty, felicitari ptr fetita.
Eu azi am fost la dr. totul este normal, bebele a stat destul de aiurea de nu ii gasea mai nimic inafara de coaste si coloana. Ce a reusit sa vada arata ok si in grafic.
roxana
26+
lauramar spune:
Buna
-dutelor! ELYANNE sunt alaturi de tine si sper sa ne dai personal cat mai curand vesti!
MADMAT felicitari pt. doctorat!
KITTY felicitari pt. fetita
!
Sper ca nu am uitat pe nimeni,acum vin si eu la raport dupa 3 zile de absenta! Sambata duminica plecati pe la prieteni,neamuri, cumparaturile de sarbatori .Astazi am fost la controlul lunar imi vine sa plang am pus 9 kg
,plus ca am o anemie ereditara si a trebuit sa-mi triplice doza de fier sunt tare trista din cauza asta sper sa fie totul bine pana la sfarsit.In rest ma pregatesc si eu cu toate pt. sarbatori si odihna ! Pupici la toate si multa multa sanatate

lore123 spune:
m-am hotarat si eu sa postez
va urmaresc inca de la inceputuri dar nu m-am hotarat sa scriu pana azi.
noi avem 24+ si suntem baietel
va doresc sanatate si sarcini cat mai usoare