Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Andreea20 spune:
buna feteleee!! 
Vai ce dor mi-a fost de voi
....i-mi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar am fost plecata din oras cateva zile si cand m-am intors m-am apucat de curatenie si chiar nu am avut timp nici sa deschid calculatorul.
Noi suntem bine, am fost la doc sapt trecuta si ne-a zis ca totul este bine si ca o sa avem o fetita cu niste picioare foarte lungi (seamana cu taica-su care e foarte inalt)
mi-a zis sa iau in continuare calciu si magneziu pt carceii care tot nu-mi trec....si pt ca m-am plans de usoare ameteli, mi-a dat fier, urmatoarea consultatie o sa o am pe 10 ian. deci cred ca am scapat de cadou![]()
Despre schimbarile sarcinii ce sa zic....crize frecvente de ras fara motiv, frica si teama ca nu o sa fac fata cu bebe, sunt mult mai sensibila si pun la suflet orice prostie.
Sarbatorile la noi or sa fie cam in felul urmator: pe 24 sotul vrea sa stam acasa sa lenevim pana la pranz si dupa aia sa stam toata noaptea sa facem de mancare (sarmale, carnati, toba....si toate cele de craciun)si sa ascultam colinde, pe 25 trebuie sa mergem la parinti....mai ales ca este si ziua soacrei mele si dupa aia program de voie acasa cu prietenii. De revelion nu vreau sa plecam nicaieri pt ca de cateva zile m-a cuprins o teama nebuna ca am implinit 7 luni si ca as putea naste oricand, daca e bebe nerabdator
....asa ca o sa stam acasa cu prietenii si nasii.
La nume ne-am hotarat la Rianna, iar in cazul in care s-a inselat doc si o sa avem un baietel, o sa-l cheme David.
Am vrut sa trec prin toate subiectele care s-au discutat....dar cred ca am facut o mare varza.....sper ca intelegeti ce am vrut sa spun.

Andreea
28 sapt 
Andreea20 spune:
aaaa....am uitat sa va spun fetelor ca m-am ingrasat 17kg (cred ca sunt campioana la kg la noi in grupa) 
.....sunt ca o mica balenuta
....parca nu-mi vine sa cred ca eu sunt aia din oglinda....mica, cu o burta imensa, cu fata rotunda si cu fundul mare 
....dar asta e, bebe sa fie sanatos....ca eu sper sa slabesc dupa ce nasc.
Fetelor voi simtiti niste dureri sub sani???....eu cand stau pe scaun in fund simt ca mooor, parca ma dor coastele (stiu ca am spus o prostie).....ce ma gandeam eu....ca bebe e mare si ca impinge toate organele mele in coaste si poate din cauza asta am durerile astea. Dati-va si voi cu parerea va rog
Andreea
28 sapt 
Lili_g spune:
Fetelor, de 2 zile bebele se misca foarte usor, ca un fluturas, si doar in partea de jos a burtii. Inainte se misca toata ziua, prin toata burtica. Stau acum incordata si atenta la orice miscare. Oare sa ma duc la doctor? De miscat se misca totusi...sunt un pic speriata...Ce-i drept ca acum vreo 2 zile m-am cam stresat pe la serviciu...sa fie asta cauza? Chiar si cand stau intinsa se simte tot ca un fluturas...Voi ce ziceti?
O zi senina tuturor
Lili (26+)
loina_ln spune:
Andreea20 despre durerea de sub sani nu stiu ce sa iti spun ca nu am avut asa ceva pana acum. tu ai si burtica mai mare, eu am acum 23sapt. poate iti poate spune o burtica mai "avansata". iar despre kg in plus... si eu ma simt cat casa poporului. dar lasa , sa fie bebe bine ca scapam noi si de astea![]()
eu de ieri, de fiecare data cand mananc, indifirent ce, am niste arsuri.... de mooooor. oare sa inceapa de acum? 
cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
madmat spune:
buna fetele.
vin si eu la raport pt tema de astaz.
daca ramane baiat o sa se cheme MOUSA ca pe socrul meu pt ca la noi asa este traditia,si celalalt nume ne mai gandim![]()
daca sa inselat medicul si iese fata inca nu m_am gandit.
Phili unde ai disparut mai scri si tu ceva,nu mai stai in umbra,
sunteti bine tu si bb tau?
va

matilda
24+
magdutah spune:
buna mamicute,
gata si eu cu seminarul in grup! De doua zile se tot amana si ma trezesc dimineata sa fiu devreme la Uni. si cand ajung aici ma anunta sotul ca iarasi nu facem ca sunt cativa din grup bolnavi ... Dar astazi am reusit sa scap, de maine ma pot gandi ca vine Craciunul si sa ma gandesc ce sa pregatesc buuuun de mancare si ce sa ii aduca Mosul sotului! Deseara mai ma duc la un fost coleg de birou care are examenul de doctorat, o sa fie placut sa imi revad toti colegii si prof.ii de acolo! Ce imi pare rau ca miercuri fusese masa de Craciun in acel grup si eu nu m-am putut duce caci era programat ptr. joi dimineata seminarul si nu ma pregatisem deloc ... Asta este ... 
Gandecel si eu ma gandeam sa mai astept cu pompa de san! Multumim de sfat! O prietena de a mea care a nascut in august tot isi luase inainte de a naste. Partea proasta: nici nu poate alapta si nici pompa nu a ajutat-o sa schimbe situatia! Asa ca la ce bun sa investesti de pe acum banii in ceva ce probabil nu ai sa folosesti ???
Aliona: si noua ne place numele Ilinca ... sotul a ales numele si e tot din Chisinau ... asa ca nu inteleg de ce se minuneaza de nume rudele tale! Acum noi inca nu stim ce o sa aveam ... deci trebuie sa ma mai gandesc si la nume de baietei
As vrea si eu sa impletesc ceva ptr. BB, dar in afara de fulare nu stiu sa fac nimic ....

Cam atat, am sa revin cu "ce s-a schimbat in viata mea de la sarcina incoace..." mai pe seara
Va pup si o zi buna in continuare
Magda
24+4
http://mfoca.myphotoalbum.com/
loina_ln spune:
Lili_g daca misca, chiar daca tie ti se pare incet, nu este nici o problema. poate si-a gasit o pozitie mai... buna si nu vrea sa fie deranjat..
. totusi, pentru linistea ta, poti merge sa faci o eco sa vezi daca e totul ok. am patit si eu asa intr-o zi dar am apucat niste ciocolata si dupa asta.... sa vezi agitatie..
cu 
cria_bv spune:
Lili si mie mi s-a intamplat ca in unele zile sa-l simt mai usor. Eu cred ca si-a gasit alta pozitie in care are mai mult loc si de aceea il simt mai usor. Pe de alta parte si starea sufleteasca cred ca conteaza ca atunci cand am fost suparata a miscat mai putin.
Poate iti mai raspund si fetele.
Week-end placut burticilor.
Cria
20+ cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
loina_ln spune:
in legatura cu pompa de san: m-am hotarat. nu am de gand sa investesc banii acum in ea, doar sa caut, sa vad care este oferta, sa ma documentez, instruiesc sotzul din dotare, iar la momentul potrivit il trimit la cumparaturi cu lectia invatata. adica sa ia exact ce ii spun eu, in functie de ce nevoie o sa am atunci...![]()
cu