Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Daniela eu i-am dat 2,5 ml la 8 ore.
Nasol ! Dar acum e bine si macar sunt multumita.

Oana a luat 3,5 ml tot la 8 ore, iar noi, adultii, am luat pastile de 1000 grame la 12 ore.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
Noi am ajuns cu bine in Ro . Suntem bine, Clara pare ca ii prieste bine pe aici , o las sa se plimbe prin casa ( ca aici nu e gresie ca la noi ) . nici nu mai vrea in brate , vrea pe jos. In schimb nu a mai recunoscut-o pe mama . Sambata seara am iesit si noi si am lasat-o pe mama sa o adoarma si i-a tras un circ, s-a agatat cu ambele maini de usa voia sa vina dupa mine, \si mama a trebuit sa ma cheme acasa . Noroc ca eram aproape de casa . Si m-a tinut domnisoara o ora ca nu avea de gand sa doarma .
I-am facut pasaport si acum trebuie sa incepem cu vizitele . Acum plecam la o doctorita homeopata sa vedem ce ne zice de piele .
Nu prea am apucat sa citesc din urma si nici nu stiu cand voi mai putea recupera.
Zilele trecute am vazut ca mai avem o graviduta , felicitari March , sa ai o sarcina usoara. Si ca Moni isi va schimba serviciul , felicitari pt alegerea facuta si sa primesti banii si aici unde esti . Ingrid tin minte ca zicea ca pitulicea ei iara nu papa , Andioro va avea serbare . Am citit si de bebelusi bolnaviori sa se faca repede bine.
Gata trebuie sa plec , v-am pupat pe toate

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!!
Nu am reusit sa vorbesc cu Anasol azi sa va spun cum e Dav. Cum aflu ceva va tin la curent.
Ioana azi parac mi-a facut in ciuda- m-a apucat curatenia, si am vrut sa sterg si eu enormitatile de geamuri de la balcon. Cind am zis ca a adormit..somn doar juma de ora. Desigur dpar 3 geamuri am reusit sa dau gata. Acum doarme dar deja e intuneric si a ma apuca acum inseamna a o lua miine de la capat asa ca mi bine stau pe Forum un pic. Diseara dupa ce se culca vreau sa scriu si eu Povestea nasterii Ioanei.Sper sa reusesc si sa am imaginatie si spirit creativ.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Any, spor la scris povestea. Abia astept s-o citesc.

Si Roxanica a adormit acum. Toata ziua nu mai dormise decat o ora si era rupta de oboseala. De-asta mai stau si eu un pic pe net .

AnaM, ce bine ca ati ajuns teferi si ca ii prieste Clarei.
Simt asa ... multa energie in mesajul tau. E bine acasa, nu? E frumoasa revederea, mai ales.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca ii merge bine Clarei aici! Sper sa gasiti si un tratament naturist sa scapati de belele ... La Arad cand veniti?
DANIELA nu stiu ce sa zic,daca e de la gat poate trebuie totusi antibiotic...Diana nu a avut inca rosu in gat,dar de cate ori a fost cu muci si/sau raguseala,a zis pediatra ca daca dupa 3-4 zile de antitermice nu ii trece sa ii dau antibiotic.Eu o singura data i-am dat.Vad ca i-a trecut si raguseala.Faci cum crezi tu ...
Eu nu i-am mai luat Dianei temperatura de vreo cateva luni
Dar de obicei se simte cand nu e ok,ca nu doarme,nu mananca etc.
Nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund...aaa BEE da,ala era tort

Eu am gasit-o cam tare miorlaita si azi,adica daca nu o lasai sa isi faca de cap ... urlete ... asa ca am luat-o si am plecat la vecina de la 8, la Razvanel care a facut deja un an de 2 saptamani ... Rezultatul in filme 1 ,aici
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061212&ctime=164819
Cum ne-am intors,in 3 minute era adormita
Deci o sa mai mergem acolo ca vad ca renteaza

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Vai ce nervi am,acum au inceput astia de sus sa pocneasca la tzevi,cred ca lucreaza la calorifere,daca o trezesc pe Diana cred ca merg cu la ei!

Asta dupa ce m-am distrat de minune mai devreme.Razvan cum vede aparatul foto,cum e cu gura pana la urechi,nu ca fiica-mea la care numai i-l prind in 29 de poze din 30
Si m-am distrat ca el merge mai bine ca Diana,dar desi e mai mare cu o luna,nu merge deloc in patru labe ..... l-a lasat odata pe burta si se zbatea acolo pe uscat mai rau ca pestii lui Anasol (ea era parca ) El merge de la tata la mama-sa si cand se ridica de jos,doar se catzara pe ea sa ajunga in picioare.
Si ca sa fie cheful complet,la un moment l-a ancorat Diana din spate,l-a tinut de umeri si au cazut amandoi gramada pe spate - amandoi au dat cu capul de masutza,va imaginati urlete Diana a tacut in 15 secunde,desi avea volum mai mare la urlet si daduse mai tare cu capul,iar Razvan a mai zbierat vreun minut si ceva pana l-a potolit
Ca noutati,lalaitul e deja pe locul 2,acum se invarte prin casa in jurul masutzei si fotoliului in viteza cu telefonul tinut la ureche si zice intruna "AAAAA" ca ALO nu prea ii iese.In schimb,vrea sa zica Diana si a reuzit pana acum "ANN -A" de cateva ori.
Ghitza era sa ma si azi cand m-am distrat sugestiv, ca in punga de pufuletzi era a nu stiu cata masinutza ... cand aude de alt bebe e KO Cica Diana e mai rea ca un baiat

Merg sa ma intind acum ,intru mai incolo,poate apar ceva vesti bune despre David.

AAAA sa nu uit! Am fost azi la pensat,maine merg la manichiura si poimanine la pedichiura

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Era sa uit,m-am bucurat ca in sfarsit a dat si Diana de un flacau pe masura ei,cel putin la inaltime Razvan are,sau avea, cica 72 cat mi-a iesit si mie luna trecuta,ca luna asta am uitat sa o masor.Dar se vede cu ochiul liber ca-s la fel.Nu si la kg,dar el are pe cine semana dolofan,nu ca ea Chiar am uitat sa o intreb cate kg are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai ce bate vantu pe aici!
Bianca cred ca e la cina porcului, da' restu'?!!!!

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai fetelor, care aveti colinde romanesti si nu numai, nu puneti pe contul comun? Mie nu-mi ierge DC++ si nu stau bine la cap asta. Va rog eu mult de tot ........

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ioana am trimis eu 3 colinde romanesti pe mail , chiar fetele care mai avetzi , mai punetzi si voi

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput