Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bee, ma bucr ca ai aparut in zona.Nu m-am panicat dar sa stii ca Alain mi-a facut doar de doua ori febra pana acum, o data 38 sinu mai stiu cat si o data sub 38 si il simt pe manuta.E mai calda de fapt nu stiu cum sa va explic e altfel cand, in palma. Dupa ceai si imbracat mai lejer si-a revenit, i-am dat un pic de Panadol ca rade in disperare patu si e mai agitat si ii ies caninii laterali...cred. Pupici Anukai si sa scapati cu bine, iaurt nu papa?Alain mananca la pranz mancarica nu f multa si o cutiuta de iaurt si nu ii mai dau lapte decatde 3 ori/zi.Cat desre Jean el chiar e stresat cand are bb cel mai mic simtom, ma si enerveaza parca nu e medic Doamne iarta-ma imediat se gandeste la ce e mai grav.Pe langa ca nu ma ajuta imi si face capul calendar, va sarut pe amandoua.
Ana de France,

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Irinutza...chiar asa eu cred ac faceam 10 teste!!!
Daniela imi parerau ca ati avut probleme, supozitorul de novocalmin daca e doza mai are se taie pe lung in doua, itzi zic sa stii daca mai e cazul, eu sper sa nu fie.De ce nu aveti voie lapte si iaurt?

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Silvi. Am inteles ca nu si-ar mai face efectul antibioticul. Nici nu stiu cum o sa ma descurc fara lapte. bietul copil deabia l-am intarcat si acum o las si fara laptic. Eu cred ca daca n-o intarcam nu se inbonlavea

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Daniela am banuit ca are legatura cu asta dar sincer cred ca sunt basme.Intreaba medicul direct, eu stiu ca e chiar bine in special iaurt ca reface flora intestinala.Antibioticul in fct de ce e e el se da cu 30 de min inaite sau dupa masa.Dar nu cred ca interdictia cu laptele are temei real.Eu iam dat lui bb Ospamox i a mancat lapte la greu.Mai bine intreab...2 medici daac unul iti zice sa nu-i dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

March, bine ca ai aparut. Imi pare rau de Ioana. Stiu ca nu sunt medic si o sa te surprinda ce spun, dar eu la cati doctori am fost toti sunt de aceeasi parere: nu antibiotic in viroze! E apa de ploaie. Nu omori virusi cu antibiotice. Antibioticele pot doar preveni "eventualele" complicatii (bacteriene) ale infectiei virale (adica un organism slabit de o infectie virala e mult mai susceptibil sa contacteze un alt microb- bacterie. Dar ca sa fie copilul ferit de alte probleme sta in casa cat e bolnav si nu apar complicatiile- cele mai frecvente fiind otitele si pneumoniile). Si daca e sa le dai "preventiv", mai mult strica decat repara. Si mi-a mai spus un doctor ca otitele sunt mai frecvente la copiii care au luat antibiotic in caz de infectie virala (eu una nu stiu de ce si nici n-am intrebat).
Si tot ca o parere. Iaurtul protejaza flora intestinala de actiunea antibioticului. Iar laptele.......cred ca ti-a spus sa nu-i mai dai lapte normal de frica diareei (aici o fi avand dreptate. Noi nu am scapat de diaree, decat cu lapte fara lactoza, dar Ana avea diaree urata). Sper ca nu te-ai suparat pe mine, ca vin cu sfaturi, dar nu stiu ce sa zic, parca prin provincie is cam multi doctori "neinformati" (si crede-ma ca nu-s fitze de Bucuresti, cand spun asta). Pupici

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Si eu stiam la fel despre iaurt Silvi si cu siguranta am sa-i dau...despre lapte ce sa mai zic, decat sa-mi urle si sa fie agitata mai bine ii dau sa bea lapte. la naiba cu bolile astea si cu 100 de doctori si tot atatea pareri, am sa ma ghidez dupa instinctul meu de mama si dupa bunul simt.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Eu n-am cm regulat , intirzierea maxima e de 3 saptamini de obicei. De aceea prefer sa astept sa vad daca nu cumva e vb de intirziere. Sa nu credeti ca n-am stat ca pe ace.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

March, ce bine ca ne-ai scris.

Bee are dreptate. Antibioticele nu sunt recomandate in viroze. Nu au efect decat asupra microbilor/bacteriilor, nu si asupra virusilor.
Eu acum ii dau Roxanei ultima doza de Augmentin si I-AM DAT TOT TIMPUL LAPTE SI IAURT !!!! Iar antibioticul si-a facut foarte bine efectul.
E prima data cand aud despre asa ceva.
Sanatate multa !

Bee, sa va dea Dumnezeu sa vi se implineasca dorinta .

Fetelor, eu am trimis la toate adresele voastre de mail un mesaj.
Sper sa nu deranjeze pe nimeni mesajul meu pentru ca nu am intentionat asta.
E o propunere pe care si eu la randul meu am primit-o.
Fiindca aveam nevoie de asa ceva am continuat.
Daca nu va intereseaza va rog sa nu va suparati ca ati primit mesajul .
Daca e cineva interesat, pot sa va dau mai multe amanunte pe mail.
Multumesc !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bee, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti tu miine

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

la toata lumea.
Bee nu m-am suparat defel! Eu o sa continui cu augmentinul pentru ca sunt tare speriata, sper sa nu-i fac rau. Nu vreau sa se agraveze ca si asa este destul de urat. Acum ma duc la ea ca trebuie sa se trezeasca si o pazesc cu termometrul la cur.
dana si-mi pare bine ca ati ajuns la ultima doza de augmentin. sper ca sunteti bine. Tu cum ii dai? Mie mi-a spus sa-i dau 2,5ml la 12h.

poze

Mergi la inceput