Oradea (14)
Raspunsuri - Pagina 21
ramonzca79 spune:
hellooo everybody!...spuneti-mi si mie va rog de unde scot cazier in Oradea???dureaza mult??trebuie sa scot pt noul loc de munca...
...si inca ceva....aveti grija cu usile de la magazinul Terranova de pe centru pentru ca nu se deschid mereu....eu am avut un accident sapt trecuta...am intrat cu nasul in ele si mi-am fracturat osul nazal....am stat o sapt in spital cu penicilina, operatie si altele....acum sunt atat de vanata incat pot juca lejer in filme de groaza.....so ..take care!!!
un an de convietuire-13 august
alinaalex spune:
Ramonzca cum ai reusit??? aia ce au zis?
GabiK, io am spatele varza de cand am nascut...bine, ce-i drept nici nu ma menajez deloc...am bebel de 11 kg, eu n-am nici macar 50...so, inotul mi se pare o idee f. buna, ca masaj tot am zis ca fac si tot n-am apucat...
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
adi2003 spune:
Ramonzca79, referitor la cazier, eu stiu ca il poti scoate de la Politia din Parcul Traian, de langa Sc. Gen. Oltea Doamna (fosta Gen.4). Parca anul trecut mi l-am scos de-acolo, sau acu 2 ani? Nu mai stiu.
Vai ce-ai putut pati cu nasul...Nici acum nu-mi vine a crede. Insanatosire grabnica! Vanataia aia nu trece asa usor..
ramonzca79 spune:
Adi multam! ai idee si cat dureaza??/o fost colega mi-a spus ca dureaza cca 2 sapt daca nu esti nascut in Oradea..eu sunt nascuta in ploiesti...oare asa sa fie???
ramonzca79 spune:
http://s173.photobucket.com/albums/w45/ramonzca79/?action=view¤t=IMG013.jpg
asa aratam dupa operatie la 10 minute.....
adi2003 spune:
Ar trebui sa mergi sa intrebi acolo. N-am idee pt. cazul tau.
Cat despre poza...pfuu parca te-ar fi batut cineva. Ce chestie, sa te accidentezi la intrarea in magazin...
AdelaP spune:
Fetelor dragi sunt pe mare fuga (ca de obicei de altfel ), am intrat numai sa va salut si sa va intreb daca nu stiti cumva o profa super de engleza pt fiu-mio. (Tudor are 3 ani si 3 luni). Pupici.
gabi_j spune:
Eu la Terranova nu mai merg de cand (nu mult dupa deschiderea magazinului) era sa imi rup picioarele pe scarile lor de sticla. Le-am facut un scandal zdravan, si acuma imi pare rau ca nu am mers la protectia consumatorului.
Ramonzca, sper ca nu ii lasi fara sa iti plateasca ceva daune!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">MUZICA PENTRU CONNAISSEURS
Gabi_K spune:
Ramonzca, si eu stiu ca daca esti nascuta in alt oras, dureaza ceva mai mult. Of, cred ca nu mai merg niciodata la Terranova... nici pana acum nu eram adepta stilului, dar cu poza ta m-ai convins
Simi, nici eu nu beau cafea deloc! Dar dupa noptile asemanatoare mai inghit un pic de cola sa nu adorm pe masa la servici. Te-am vazut ieri pe la ora 5 si un picutz in statia de tramvai de la piata Rogerius.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
adi2003 spune:
Gabi_K/acolo eram in asteptare de tramvai/dar n-am venit si am luat-o pe jos, cu o escala la ZooMania.
Ce-mi place magazinul ala, gasesti ce animalute vrei.
Aseara au dat drumul prin magazin la catelusi. Unul din ei s-a dus direct la acvariul cu hamsteri si s-ar fi jucat cu ei de numa', dar sticla despartitoare nu i-a permis. Efectiv m-a bufnit rasul cand l-am vazut pe catelus cum se manifesta in fata acvariului cu hamsteri. Daca acolo n-a avut succes, s-a dus la cusca iepurelui...sa se joace.
M-am uitat la papagalii din soiul "Marele Alexander". Aveau un pret...1500 lei bucata...
Pentru un apartament sunt foarte potriviti perusii.