Oradea (14)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabi_K spune:
Alinaalex, te-am trecut pe lista!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
AllyMcBeal spune:
Va salutam si noi !
Binenteles ca suntem inscrisi la clubul chiulangiilor de la gradi,ca de vineri dupa masa Alexia ne-a servit muci cu galeata,asa ca Medeea a preluat modelul dupa fix 24 de ore.
Eu m-am ales de trei zile cu o lombosciatica (sau o fi discopatie lombara ?) si ma misc in reluare...Am inceput ceva masaj,dar problema nu se rezolva,si nici boabele nu ma prea ajuta,pana trece criza...Am facut azi radiografii si urmeaza RMN,apoi mai vad.Baiul e ca fac in fiecare iarna cate-o criza de-asta,ce ma tine cam o saptamana.Dar anul asta am avut si de revelion!!!!
Ceva sugestii aveti?
adi2003 spune:
Am actualizat albumul perusilor cu poze de ieri.
Dupa cum observati, pufalosii mei si-au gasit un nou loc: galeria. N-au parasit-o usor. Pe Raducu l-am pacalit dupa miezul noptii sa intre in colivie, dar "mandra" a dormit pe galerie pana azi dimineata. Bineinteles ca a trebuit sa tin TV-ul deschis toata noaptea sa fie o lumina difuza, sa nu se sperie si sa zburataceasca bezmetica pe intuneric. Se putea lovii de pereti si se accidenta.
Asa ca am dormit si eu "iepureste", trezindu-ma din 20 in 20 minute sa vad daca papagalita e tot acolo, pe galerie.
Gabi_K spune:
Evi, multa sanatate mamei tale!
Ally, si voua va doresc insanatosire grabnica! Sugestie: inotul Eu asta fac de un an si nu mai am probleme de atunci cu spatele.
Simina, cate cafele ai baut azi? Cred ca as fi zombie dupa o noapte nedormita...
cristina22 spune:
Ally, io pt aceleasi motive, am facut fizioterapie, io si pensionarii..., da' am scapat!!!
SANATATEEEEE!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Simina, cate cafele ai baut azi? Cred ca as fi zombie dupa o noapte nedormita...
Nici una. Cred ca sunt printre putinele persoane care n-au consumat cafea pana acum. Insasi mirosul ei ma tine departe.
Uneori nici eu nu stiu cum rezist, dar supravietuiesc si fara cafea -desi am tensiunea destul de mica.
Am un obicei - de la Revelion incoace, ca nu reusesc sa adorm inainte de ora 1-2 noaptea.
Dimineata sunt rupta de oboseala, iar seara dupa 10 sunt in plina forma.
marius spune:
Mai stiu si pe altii cu sistemul acesta de somn
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
gabi_j spune:
Simina, si eu patesc asa in perioadele in care sunt foarte stresata. De exemplu si acum, la servici am f mult de lucru, sunt in plina sesiune, si mai sunt si alte probleme in viata mea pe care nu le pot controla... Asa ca, sau adorm foarte tarziu, sau adorm pe la 10 si ma trezesc la 3 si adorm iar la 6... Cand am o noapte din asta imi pun 40 de picaturi de tinctura de lavanda (de la hofigal) in jumatate de pahar de apa. Cam in jumatate de ora adorm si am un somn minunat. Dorm adanc, si dimineata ma trezesc usor si sunt fresh!
De cand sunt atatia porumbei langa parcul Magnolia? Eu in zona aia am crescut, si nu retin sa fi fost asa de multi pe vremea aceea...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">MUZICA PENTRU CONNAISSEURS