Oradea (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Iarna nu va place, dar porumbeii?

Poze facute azi, cat mai era soare cu dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello oradeni!
ne primiti si pe noi?

noi stam in iosia, langa sala sporturilor.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bun venit Alina si Marc

Ce mai faceti oradeni ? Pe unde chiuliti pe frigul asta ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Eu tot cu lucrul... cam atat...
Sambata am scos trupa la Lotus, am fost la film cu ei, am vazut Nazdravanii din padure, era super fain. M-am distrat tare bine, la un moment dat spunea Lili sa opresc un pic filmul, ca vrea sa iasa un pic

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

gabi-si n-ai oprit filmu'??pai, daca fata vrea sa iasa...

Andrei nu merge la gradinita din cauza virozelor. Azi a venit o fetita la gradi, atat de bolnava ca nu se putea tine pe picioare. Educatoarea i-a reamintit parintelui ca nu are voie sa primeasca copii bolnavi la gradinita si ca se lasa cu amenda in asemena cazuri, iar parintele copilului a spus ca nu are ce face si ca plateste el amenda in locul educatoarei.
Urmarea- ne retragem copii de la gradinita pana se mai termina cu epidemiile, ca de intelegere din partea unor parinti nici nu poate fi vorba!!!

SANATATE, CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Cristina... nasoala treaba cu bolile... insa copiii isi fac imunitate doar daca intra in contact cu alti copii, chiar si bolnavi. Si cu cat ii feresti mai mult, cu atat va fi mai multa vreme predispus la viroze.
Cat despre parinti... nu mai zic nimic, si eu o duc pe Lili la gradi daca e doar racita si n-are febra, fiindca n-am cu cine s-o las, doar in cazuri de forta majora, insa am vazut la gradi copii bolnavi care veneau cu sticlutele de antibiotic dupa ei, si stiam despre ei ca au bunici disponibili, mame care stau acasa, etc...

Mergi la inceput

Alina si Marc, am uitat sa va spun Bine ati venit!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si la noi pauza cu gradinita in acesta saptamana. Salutari noilor veniti, Siminel multumesc pentru legislatie.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marius - cu placere. Mai trimit o tura saptamana asta, dupa ce aduc materialul de la servici.

Alina, ma bucur ca scrii si aici.

Vreau sa va zic ca am un perus exemplar de cuminte. S-a invatat din ce in ce mai mult cu mine. E perioada propice pentru "lectii", pana la 6 luni. Pacat ca n-am mai mult timp sa exersez cu el vorbitul. Mi-e asa de drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

multumim de primire!
si eu ma bucur ca scriu aici, nu stiu cum de nu am dat de voi pana acuma, ca am deja state vechi in DC, ma rog, eu mai mult activez pe la mamici de martie-aprilie 2006 si rar mai "bag okiul" prin alte parti.
adi2003, mersi de link!
mai stiu cateva oradence pe la alte topikuri in DC, vad ca nu-s aici pe listutza. o sa bat si eu toba.
va pup!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput