Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Donia spune:
Bravo Romaria! Felicitari si bun venit pe lume micutei!
Monicutz, multumim! Ma bucur ca aud vesti despre romaria, m-am gandit la ea, acum a trecut de operatie si se poate concentra pe ce urmeaza. Daca mai vorbesti cu ea transmite-i felicitari din partea mea.
biscu, nu te grabi, mai dormi vreo 2-3 zile ! Ei, e adevarat ca e fain sa stai si cu bebele la san, recunosc.
pitilache, intre 10 ai 12 februarie e si ziua mea de nastere, o sa ma gandesc cu siguranta la voi atunci! Nu mai e chiar mult, si cum spuneam si mai sus, profita si mai dormi pana atunci!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ktrinel spune:
Donia, esti mai prezenta ca mine pe aici ...desi abia ai nascut. sper ca te simti mai bine, si bebe Cristian e bine...fata mea nu a facut deloc icterul asta de care va tot aud vorbind...o exceptie.
romaria, felicitari si bun venit micutei tale! sa ai laptic mult si sa fiti sanatoase amandoua.
pe noi ne cam chinuie kk ...face odata pe zi si atunci dupa multe lupte...a mers stimularea cu termometrul, dar nu vreau sa devina obisnuinta, asa ca daca mai stiti si alte metode...va raman datoare.
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Donia, esti mai prezenta ca mine pe aici ...
Poate doar mai dependenta !
De altfel sunt destul de zombi, dar macar un ochi mai arunc pe aici, daca nu mi se inchide de somn..
In privinta constipatiei la micuta ta nu stiu ce sa spun, ca la noi nu sunt deocamdata probleme. Dar poate daca ai manca tu mai multe fructe ar ajuta? Presupun ca inca alaptezi.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
catralu spune:
Donia si Romaria felicitari din toata inima!!!Sa fie sanatosi si fericiti!!
Am o intrebare pentru voi doua ,dar si pentru viitoarele mamici: ati nascut natural sau c-section?stiu ca exista posibilitatea de a alege aici in Canada si as vrea sa stiu care vi s-a parut voua cea mai buna solutie si de ce.
Sa aveti grija de voi!
P.S. Monicutz ,multumesc pentru raspuns!
Pepsi spune:
felicitari romaria, bravo, ma bucur tare mult ca ai scapat, erai tare speriata, sa ai un bebe sanatos si mincacios.
donia, citind ce scri imi aduc aminte cind l-am nascut pe Dominic, era greu, dar minunat, noi n-am avut pe nimeni, doar eu si sotul, odihna multa iti doresc.
biscu, iti tin pumnii, eu am nascut la 41 saptamini.
iumosa cu trimitere de la medic de familie nu e bine?
ktrinel, sigur micuta a facut icterul, toti il fac, nici eu nu mi-am dat seama cind Dominic a facut, a venit infirmiera de la CLSC, si zice vad ca face icter dar totul e sub control, si eram tare mirata, ca eu nu vedeam nimic.....in legatura cu constipatia, am sa-ti spun parerea mea, dar nu vreau sa te superi, sau sa ma crezi fanatica cu alaptatul, din cauza laptelui de vaca (adica cel praf pe care i-l dai ) se constipa, din cite am inteles o hranesti mixt? copii alaptati exclusiv nu au aceste probleme, dar pot sa-ti dau un sfat, fiul meu e alergic la lapte de vaca si derivati, prin urmare, nu am avut Niciodata probleme de constipatie, din contra, prietenele mele care au mai avut probleme cu bebei lor, le-am recomandat laptele de soia, la fel iti recomand si tie, in laptele de vaca praf ce i-l dai, pune juma te cantitate lapte soia(este special ptr nou nascuti) ai sa vezi ca va fi mai bine, si nu-i face nici un rau bebeului. si eu sint constipata, si cu laptele de soia e mult mai bine. sper sa-ti ajute sfatul meu, numa bine
Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
biscu spune:
tot acasa sunt. nimic inca.
pe primul meu bb l-am nascut la 41 dupa ce m-au indus. posibil sa se repete. sa vad ce zice doctoritza maine la control.
intreba cineva aici de preferinte. eu am nascut vaginal primul bb si planuiesc la fel. as vrea cat mai natural posibil, dar pana la urma cum ii e mai bine lui bb.
pupici si numai bine la toata lumea.
biscu 40
Sori1980 spune:
Felicitari Donia si Romaria! Sa va creasca mari si frumosi bebelusii, iar voua recuperare rapida!
Hai Biscu! Facem galerie!
Noi suntem bine, burta creste, nu prea am noutati, incerc sa ma pregatesc de Craciun si la servici sa imi termin proiectele sa fiu linistita in concediu, care mi-l iau acum de sarbatori.
Pupici si Craciun Fericit la toate , si mamicile proaspete sau veterane!
Sori 22+
Vani spune:
Felicitari Romaria!Sa ai o printesa mancacioasa si sanatoasa.Asteptam vesti.
Bafta Biscu!Abia asteptam sa ne dai vestea minunata.D-zeu e cu tine!
Despre noi nu avem prea multe noutati.Bebe e bine,doar ca uneori e f. curios si imi exploreaza ficatii.
Vani 30 w
laurajr spune:
Romaria, felicitari pt fetita !
Sa fiti sanatoase iar bb mancacios si cuminte .
David al nostru e mare sarlatan , nu vrea decat in brate, daca il punem in bouncer plange pana da laptele afara ( nu exagerez, se uda pana la brau de trebuie schimbat tot ) ...
Mai nou, i-a aparut pe fata o eruptie , ca niste cosuri mici rosii si i-au stricat fatzuca aia frumoasa...daca-l spal cu ceai de musetel oare e bine ?
Ktrinel spune:
pepsi, da, o hranesc mixt ca nici cum nu imi curge laptele siroi sa se sature...iar ea mananca mult...e fff vioaie, agitata, isi tine capul , il rasuceste, se uita ...e prea de tot. cred ca are arderi mai mari de energie , altfel nu imiexplic cum mananca atat si totusi nu e grasa.sta foarte mult treaza dupa ce mananca (2-3 ore).
laurajr, nu il spala cu musetel...mai fetelor, eu nu stiu de unde atata traditie cu musetelul asta...asa la orice ..nu e bun. nu se pune la ochi, pe arsuri, tegumente subtiri in general..eu zic ca apa cu sapun e foarte buna ...la baie il speli bine...bubitele alea , ca niste cosuletze...se vor tot face, ba ca ii curge lapte, ba transpira ...o sa treaca.