Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 4
biscu spune:
Multumesc mult pentru gandurile bune.
Inca asteptam pe bb, dar simt ca e pe aproape. Am fost miercuri la control si cica sunt dilatata 3 cm si se ruga doctoritza de mine sa intru in labor , banui ca din cauza ca era on call. Eu nu ma grabesc, las' sa vina cand trebuie. Astazi am vazut ceva mucus roz, de aceea cred ca nu mai e mult.
Pupici multi si toate cele bune!
biscu 39+
Ktrinel spune:
Donia , felicitari si multa sanatate la micutz !! sper ca totul a decurs bine si te asteptam cu povesti
eu imi cer scuze ca nu am fost mai activa, normal ca pitica mea imi ocupa tot timpul...suntem bine, cred ca am atins 4 kg ,alimentatie mixta ...deh...asta e...in rest parca nu mai plangerm asa fara rost...dar avem multe gaze...a se citi ...tragem la partzuri..sanatoase.
Denisa, sper ca te simti bine...tot incerc sa imi fac timpsa te sun...dar nu imi gasesc. stii tu mai bine cum e cu copil mic..
sanatate la toate mamicile canadiene !!! vai ce ne-am inmultit...
pupici
Pepsi spune:
Donia, felicitari ptr baietel, bravo, ai scapat, un bebe mincacios, si multa sanatate.
romaria, biscu, voi urmati, va tin pumnii, nastere cit mai usoara!
carmecita, e super subiectul deschis de tine.merci de info, eu, la locul de munca de acuma nu am nici o problema, totu e super, lucrez ptr o notara tare de treaba, la primul meu job de Canada am avut dezamagirile. acuma-mi stiu drepturile.
pitilache, fara sa te dezamagesc, dar eu am avut firma mea aici (pe care am inchis-o din neintelegeri cu asociatul) si-ti zic sincer in primii ani muncesti mai mult decit daca esti la patron. la 4.30 nu eram acasa cu familia bine merci cum sint acuma, atunci si noaptea visam facturi neplatite, etc, asta la inceput, oricum intr-o zi vrem sa ne deschidem din nou un birou, dar atunci ma asociez cu al meu consort!
carmen, ma bucur ca sinteti bine.
ktrinel, mare piticuta ta s-a facut, bravo. copii cu alimentatie mixta au in general probleme cu pirturile, dar trec.
iuminosa, cred ca tu m-ai intrebat de clinica de fertilitate unde a fost colega mea? azi am aflat, s-a dus la ovo, http://www.cliniqueovo.com/
Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Donia spune:
Multumesc mult pentru felicitari si urarile de bine!
Azi am ajuns acasa si inca sunt cam daramata, inca mai astept sa ma refac, noroc ca e aici soacra care a primit sarcina sa ma serveasca la pat. Nasterea a decurs bine, ca si data trecuta, a fost partea cea mai placuta a internarii... ca nu am simtit nimic neplacut, datorita rahianesteziei. Acum am ceva probleme fizice, nimic grav, doar ca s-au cam adunat si imi scad moralul. Noroc ca puiutul meu mi-l creste iar... Doamne, sunt minunati bebelusii astia! Il tin in brate si tot raul din lume dispare, ramane doar mutrita aia care se stramba in toate felurile... ca uneori rad din cauza lui si mai apoi ma apuca plansul ca imi zdruncin operatia prea tare.
Acum protesteaza ca nu e hranit, asa ca va pup si sper sa mai apar cat de curand.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
romaria spune:
Felicitari Donia, sa-ti traiasca baietzelul si sa te recuperezi repede. Ma sperie putin mesajul tau , ce s-a intamplat cu tine, de ce ai probleme???? Urmez si eu luni si sunt cu moralul la pamant rau de tot .
Daca vrei poti sa-mi dai nr pe PM si te sun eu.
Romaria, 37+
iumosa spune:
Pepsi: Mu;tumesc pt. informatii. Am aflat ca pot merge si la un ginecolog sa-mi fac unele analize (sange, ecografii) pe care le-as plati probabil la clinicile de fertilitate. O fata de pe forum mi-a dat numele unui medic f. bun, dar ca sa ajung la el imi trebuie trimitere de la alt medic ginecolog (si cred ca va fi greu sa obtin acea trimitere). Daca stiti voi vreun medic gineco mai "deschis", dispus sa-mi dea acea trimitere, va rog sa-mi dati coordonatele lui. Mai am timp sa mai adun informatii pana la sf. anului, ca din ianuarie vreau sa ma apuc de analize (mai ales ca dureaza destul de mult pana primesti rendez-vous, rezultate). Sa-ti traiasca copilasii.
Donia: Felicitari pentru baietel.
Romaria: Bafta luni si sa te bucuri de puiutzul tau.
Monicutz spune:
Salut fetele intru pe fuga ca sunt pana peste urechi la servici.
Vroiam sa va spun ca a nascut Romaria o fetita!! Nu stiu inca amanunte ca a vorbit cu sotul meu si el s-a emotionat si a uitat toate detaliile. Principalul e ca sunt bine amandoua.
Va mai scriu un pic mai incolo ca ma duc sa o vad diseara!
Biscu, ai nascut si tu?
Pupici!!
, 31+
biscu spune:
Saliu!
Eu sunt tot acasa. Inca nimic. La copiii astia ai mei le place la mami in burtica. Mai asteptam.
Pupici,
biscu 40
pitilache spune:
Romaria, felicitari!!! Sa fiti sanatosi cu totii!!! Multumim, Monicutz pentru vestile bune despre Romaria si fetita ei!
Biscu, iti facem si tie galerie. Si eu la prima nasterea am stat pana aproape de 42 de saptamani si tot degeaba, pana la urma mi-a indus nasterea ca era prea tarziu si aveam si lichid putin. Multa bafta si asteptam si de la tine vesti bune!
Am fost si eu azi la control si din pacate mi-a gasit tensiunea mare, asa ca am inceput sa iau pastile deja, desi nu imi face placere. Am stabilit si data aprox a cezarienei, care va fi in perioada 10-12 februarie in functie de ce pprogram o sa aivbe dr atunci. Parca mi se pare o vesnicie pana atunci!
va pup,
Roxana, 30+