Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Imi puteti recomanda si mie niste firme de asigurare privata de sanatate (incl. pentru dentist)?

Merci mult,
Roxana, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Hei, dar ce faceti, voi chiar V–ati pus pe treaba?
Pai asa merge, fiecare din voi isi vede puiul, iar eu mai am inca de asteptat!!! Ferice de noile mamice si multa sanatate celor care urmeaza, Monicutz, Romaria, aveti grija de voi. Eu sunt sigura ca o sa fie bine. Pentru Donia sa se bucure de puiut, multa, multa sanatate si recuperare rapida.
Cand citesc vesti de astea bune, parca simt ca am avut si eu o contributie (chiar daca nu e asa) la asta. Simt ca parca am facut si eu ceva si ma bucur alaturi de voi.
Eu sunt pe aici, va citesc in fiecare zi, dar nu prea am noutati. Bebele e bine.Si eu la fel.
Pepsi si Pitalache, in legatura cu serviciul, daca imi permiteti eu va dau un sfat. Eu as spune ca nici una din noi nu ar trebui sa fie obligata sa faca sau sa nu faca ceva, asa ca stati la serviciu atata timp cat puteti sau cat considerati necesar pentru binele vostru si al bebeilor. Faptul ca suntem insarcinate nu ne da nici un avantaj in plus in campul muncii, dar nici nu trebuie sa ne creeze dezavantaje.
In fine, asa spune legea, iar daca ei se fac ca au uitat sau nu vor sa tina cont de ea, lasati angajatorul sa va dea afara, daca asta vrea. Puteti avea de aici un avantaj, puteti lua somaj in functie de vechimea pe care o aveti – de ex 10 luni, iar cand vi se termina somajul, puteti intra pe concediu de crestere a copilului. Astfel puteti sta acasa cu bebelul mai mult timp decat un an, fiind platite.
Eu m-am interesat, cand am ramas fara serviciu prin luna a cincea si nu aveam dreptul de a cere concediu de maternitate. Daca vreti, puteti sa sunati si voi la Ministerul Muncii, eu am vorbit direct cu ei si cu Service Canada.
Numai bine tuturor mamicilor si viitoarelor.
Carmencita 22+ Alex, 10 ani

Mergi la inceput

Carmencita, ai dreptate. Daca suntem insarcinate nu avem drepturi in plus, dar nici in minus.

La mine nu se pune problema de somaj. O sa intru direct in concediu de maternitate, puteam sa fac asta deja de vreo 6 saptamani deja dar, exact cum spunea si Monicutz, am preferat sa raman pentru a-mi tine mintea ocupata in alta parte. Si eu planuiam sa raman pana in jur de 15-20 ianuarie, adica sa mai imi ramana doar cel mult o luna de stat acasa. Acum insa o luna in plus nu mai conteaza. Dupa cum spuneam, m-a derajat mai mult abordarea, desi ar fi trebuit sa ma obisnuiesc si asta pana acum. Cand au nevoie de noi sunt lapte si miere cand nu...

Fetelor, de abia astept sa-mi fac firma mea si sa nu mai depind de unul sau de altul. Poate pana la urma, o sa am mai mult timp sa ma canalizez pe treaba asta.

Numai bine,
Roxana, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Donia,
Felicitari ptr. baietel!Multa sanatate si recuperare grabnica!
Te asteptam cu vesti.
Eu am fost azi la ex. de rutina si am primit rezultatul de la glicemie si a fost in limite normale.Sper sa fie totul bine si normal pana la capat.

Romaria,multa bafta ptr. luni.

Sanatate ptr. toatesi.

Vani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DONIAAA!!

SA VA TRAIASCA MINUNEA!
Multa sanatate si recuperare rapida!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Donia, felicitari pentru bebe! Sa creasca mare si sanatos!

Sori 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Donia, felicitari pt bb! Recuperare rapida si multa sanatate!

biscu 39+

Mergi la inceput

Biscu, multa bafta si tie!!! Vad ca de fapt tu esti urmatoarea dupa Romaria. O sa-ti facem in curand galerie!

Nastere usoare si multa sanatate,
Roxana, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Donia bravo si multe feicitari! Sa va bucurati de bebe sa sa aveti parte numai de bine!

Biscu, chiar ma gandeam ca n-ai mai dat nici un semn....credeam ca ai nascut deja. Dar vad ca te tii tare pana la 40s...bravo voua! Cum te simti?

Carmencita, eu zic ca ai facut foarte mult deschizand subiectul :). Cum sa nu te bucuri de vestile bune? Sa dea Dumbezeu sa avem parte numai de vesti din astea bune!

Va pup,
, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Donia..................Felicitari!Multa sanatate!
Romaria..................multa bafta luni!si mult curaj.
biscu............mult succes si tie!
carmençita...........nu dispera!trece timpul si la noi.

noi nu avem noutati.bebe crestein continuare,misca cat mai des si e tare cumintel cand pune tati mana pe burtica sa simta si el ceva(deh!am si eu toanele mele-----o zice bebe in gandul lui)

va pupic pe toate si mult succes fetelor care mai au putin si-ti tin bebeii in brate!!!!!

Carmen

Mergi la inceput