Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

La fel ca Denisam, si eu sunt adepta scaunelor 3-in-1, convertibile, noi vrem sa luam Britax Marathon, pt ca e cotat f. bine, si zic eu merita, mai ales ca tii copilul in el pana nu mai are nevoie de carseat. Ca sa fie mai comod pt nou nascut sunt si accesorii speciale care se pot adauga:

http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=102037&re=6607202&f2=310928&N=24+&nvalue=24

La articolul biberoane, suzete, noi o sa luam de la AVENT, sunt facute in anglia, ortodontice din silicon, se gasesc si la Zellers la preturi mai rezonabile. De la prietenele mele care au deja copii stiu ca produsele Avent sunt bune. Si pompa de san tot de la ei vreau sa iau. Tetinele si suzetele sunt in functie de varsta, scrie pe pachet.

Daca tot vorbim de lucruri pt. bebe, citeam la mamicile de USA despre saltelute de patut organice, umplute cu fibre naturale, etc. Voi ce ziceti, merita asa ceva? In fine, ce saltele recomandati, ca eu nu stiu, am pipait mai multe pe la Babies R Us si la Sears, ma gandeam sa iau Sears-O-Pedic, ca asa e si salteaua pe care dormim noi, dar adevarul este ca habar n-am de care sa iau.

Va pup,

Sori 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sori- de acrd cu carseat, la biberoane sa stii ca desi se zice ca avent sunt cele mai bune, la unele chestii nu e asa- cum ar fi faptul ca unii copii nu accepta tetinele din silicon si el vor pe cele din latex, chiar si pina la 1 an, si pompa aia e la fel ca una medela sau gerber, trust me, am trecut prin asta, si am incercat si avent si gerber si alte marci la tetien si biberoane si suzete- emmei mele ii plac suzetele de al avent si biberoanele, dar dezaavntajul e ca la biberoane nu merg tetinel din latex.
Ref. la saltea, noi avem una super buna, care ne-a dat-o tipul de unde am laut patutzul la juma de pretz ca am platit cash si stiu ca e cu ceva fibre organice si ii zice GOLD- mai mult nu stiu, sorry dar suntem super multumitzi ca patutzul cand vrei il faci pat dublu si schimbi doar salteaua si e din lemn si nu se rabateaza bara marginala, deci e cel mai safe, ca nu se mai fac din alea cu bara rabatabila, au fost accidente destuel in CA si SUA.

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Donia, si lui DOminic ii placea infasat, am citit o carte despre asta, si zicea acolo ca ei, dupa ce ies din uter nu sint obisnuiti sa dea cu mina in diferite chestii si nici cu libertatea de miscare, asa ca el dormea super infasat, dar mi-am dat seama destul de tirziu, dar la al doilea il voi infasa de mic!si nu ca sa aibe picioare drepte!

valen, banuiam eu ca de aia te-ai inscris, la inceput ezitam ca nu stiam daca esti tu, si eu, am citeva prietene acolo. ff frumos numele, miine ma duc si eu, o sa aflam ce e si cum e! mai tot vreau sa te sun, si acuma de cind a venit cumnatul mai iesim seara, apoi a fost Dominic putin bolnav......ai gasit gradi? ca au un loc la Dominic, daca vrei pot vorbi!

diana74, bine ai venit, am 2 prietene care au nascut la St Justine, nu se face clisma, nici la un spital aici, si nici nu te rad de tot, cum am auzit ca se face acasa!eu, am avut epidurala, bineinteles ca va fi o diferenta, dar sint avantaje si dezavantaje, dar in momentele alea de durere....nu poti naste cind alegi tu, decit daca ai cezariana programata, si daca nu iese bebe pina in 41s te provoaca ei!

monicutz, iti stiam povestea, e normal sa nasti mai repede, nu se stie niciodata, si 38s e ok, nu e devreme, si micuta va fi sigur mai mare decit zic ei! iti tin pumnii strinsi tare tare, abia astept poze cu bebelina ta!sanatate multa, ai grija cu raceala!

carmen, si eu am nascut unde nasti tu, si am avut aceeasi lista, si totusi in spital mi-a trebuit sa am haine la bebe!cum zice si laura e f important sa fie pampersi, ca schimbi cam 10 pe zi, si apoi mie mi-au fost f utile in spital la bebe pijamalutele alea cu multi nasturi(capse), si body-urile de bumbac, i-au facut si baie, te invata cum, deci am avut un prosop, caciulite la fel cum zice ktrinel, aveam una de nou nascut si era cam mare.....in mai, afara nu mai era frig si mergea aerul conditionat, si aerul era rece, asa ca mie mi-a prins tare bine paturica ce i-am dus-o!in legatura cu scaunul de masina, eu, ii iau ce am avut la primul, ca si pret sa iei un 3 in 1 sau sa iei o scoica si apoi inca unul ajungi la acelasi pret, acuma sint f bune amindoua alegerile, depinde de fiecare ce vrea. am sa-ti spun motivele ptr care voi lua scoica si la al doilea care se pune pe carucior, eu am marca Peg Perego, modelul Pliko3, aluminiu, f compact si usor! si scaunul il iau tot Peg Perego care sa mearga pe carucior. iti zic de ce, la Dominic am luat scoica, dar nu mergea pe carucior, asa ca de fiecare data cind mergeam undeva il luam din scaun si-l puneam in carucior, si de fiecare data daca dormea se trezea in mari urlete si nu-mi mai adormea la loc!apoi, cind se face mai frig au niste huse speciale si nu trebuie sa infofolesti tare copilul! faptul ca scoia ce am avut-o la Dominic nu mergea cu caruta nu-mi placea(cum zicea cineva mai sus) sa-l iau sa-l las pe jos in scoica, etc, si era si greu de carat, asa ca de aceea am optat asa de data asta!scoica la noi a mers pina la 6 luni ca bebe meu era mare, dar am vazut copilasi care l-au folosit pina la 1 an. de la 6 luni am acelasi scaun ptr Dominic, care are 2 ani si 8 luni, si-l va mai folosi cam 1 an, apoi vom vedea ...bine ca e mai bine cu anemia, si la mine e mai jos nivelul, dar cu materna e mai bine!cu biberoanele eu am fost f multumita de marca Avent, alaptind nu am folosit multe in primul an jumate, doar cind eram plecata....si tetina tot de la avent mi-au placut, dar bebe nu prea a folosit decit 2-3 luni!pompa am avut de la walmart, acuma, voi incerca Isisul, de la avent!dar prietena mea mi-a zis ca cea mai buna e cea electrica, si-ti iei doar kitul, iar pompa o inchiriezi!

ktrinel, imi pare rau ca ati ramas singuri, e mai greu la inceput, cu memoria lasa ca revine ea, e si de la oboseala!

pitilache, mersi de intrebare, da, abia astept sa-l vad pe bebe, si sa aflu ce e, ca sa stiu ce vreau la al treilea! cu trompele, eu zic sa te mai gindesti, nu ca sa te speriu, dar, in viata nu stii ce se intimpla, si chiar daca ai doi copii, intr-o zi, se poate intimpla orice.....si sa vrei copii si sa nu mai poti....acuma nu te supara, dar ti-am expus cel mai urit scenariu, ce sa-i faci dupa ce mi s-a intimplat mie asta vara pun raul inainte! te pup, sper ca nu te-am suparat!

sori, ce ma bucur ca e bine bebelina, si ma bucur si ca mastita ta e ok.eu, am miopie -3, si de la efort poate da dezlipire de retina, bineinteles ca la prima sarcina nu stiam, si ca boul ala nu si-a facut griji, am impins 4 ore de mi-au iesit capacele de la dilatatie 10, si n-am orbit, si eu am migrene, bebe meu era peste 4 kg si am voie sa cer cezariana la al doilea, sa vedem ce e cu placenta, ca sint sigura ca nu vreau cezariana nici acuma! la inceput ziceam ca da vreau, dar acuma cind imi aduc aminte de primele clipe ale mele cu bebe, cind il aveam la mine pe burta imediat ce l-au scos, n-am sa uit niciodata senzatia aia.....

numa bine la toata lumea!

Flavia 20+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

OO Pepsi, ce spui tu acolo? Un loc disponibil in gradinita unde merge Dominic? Te sun in seara asta ca nu am reust sa gasesc nimic pana acum si sunt dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Carmen94, sa-mi dau si eu cu parerea ref la scaunul de masina. Este doar din experienta cumnatei pentru ca pe vremea lui fii-miu nu am avut. Ea a preferat scoica pentru ca a avut si carutul aferent si era mult mai comod sa-l puna pe bebe cu tot cu scoica in carut sau in casa, fara sa-l trezeasca (ceea ce s-ar fi facut cu un mic scandal bine-nteles). Scoica o poti lua cu tine cand mergi la cumparaturi, etc. Acum o sa vad daca o sa fie chiar asa. Cel mai bine este sa te duci la magazin si sa le probezi, vezi cum iti vine si tie mai usor. O sa-ti spun mai multe peste cateva saptamani din proprie experienta!

Pepsi, cum sa ma supar!! Ca doar de aia am pus intrebarea pe forum sa ascult si pareri pro si contra, sa ma ajute sa iau decizia. Stiu ca in viata nimic nu este sigur, dar pe de alta parte trebuie sa fim optimisti. Si eu am pierdut o sarcina acum 3 ani si jumatate aproape si nu a fost deloc usor. Pana la urma DD le aseaza pe toate cum trebuie si la timpul lor. Multumesc tare mult pentru gandurile tale si multa bafta maine la control! Sa ne dai vesti bune!

Monicutz, sper ca ti-a trecut raceala. Ai grija de tine si de bebe!

Multa sanatate la toata lumea,
Roxana, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetele,

Pepsi, eu am ales cezariana de la inceput si OB-ul a fost de acord ca e mai bine pt mine, pt ca am un tip de migrena rara, de retina, fara durere de cap, numai orbire intr-un ochi. Eu orbesc acum in timpul sarcinii cel putin o data pe saptamana, inainte de sarcina era cam o data pe luna. Mi se trage de la efort sau stress. Asa ca nici nu vreau sa incerc sa nasc normal, pt ca vreau sa scad riscul cat de mult posibil, pt. bebe si pentru mine. Plus ca am dioptrii -4.75 si -5, dar despre miopie nici n-am discutat cu dr.

Denisa, deci voi suntem multumiti de carseatul convertibil de la Eddie Bauer, zi-mi, cum statea Emma in el la inceput, comod, mi-e frica sa nu fie prea vertical pt un nou-nascut. Am vazut o saltea organica la Crocodilebaby.com, dar e scumpa tare, vreo 300 de dolari, asa ca nu cred ca luam.

Apropos de magazinul asta, sunt f. seriosi, noi am comandat landoul de la ei, si a iesit cel mai ieftin la pret, shipping gratuit, si taxe numai 8%, pt ca magazinul lor e in BC. M-au sunat acasa de vreo doua ori sa confirme comanda, si sa imi zica ca e pe drum, am fost f. multumiti.

Sori 27w5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetelor,va multumesc la toate ptr.raspunsuri!m-am mai luminat si eu acum!!!!
Denisam,Sori1980,Pepsi,pitilache........va multumesc inca o data ptr.lamuriri!

pepsi..............si eu ma gandeam sa am in casa cateva scutece din finet tot ptr. infasat.parca nu as folosi manusile acelea care se gasesc ptr. somn la bebe(cu toate ca am un set care are atasat si o pereche de manusi)dar sigur bebele va sti sa ramana fara ele,in plus ma gandesc ca mai baga si manuta in gurita,dar spune-mi si mie te rog frumos se gasesc scutece gata facute,sau cumpar finetul si ma apuc eu de croit?

hai sa vedeti si voi concurs de burti la noi acasa!!!!.........sigur am sa castig!!!!

va pupic pe toate si va urez numai bine!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

salutare!

am si eu un stres acuma. voi va vaccinati bebeii?
am inceput sa citesc tot felul de carti si articole despre vaccinuri si pe bune ca nu stiu ce sa mai cred. se pare ca standardizarea asta a imunizarii nu e buna. fiecare bb e unic.
am descoperit ca imunizarea nu e obligatorie in canada, pentru ca e impotriva constitutiei.
uf, grea decizie.
pe primu' l-am vaccinat ca nu stiam prea multe de vaccinuri.

numai bine va doresc,
biscu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Eu v-as recomanda pt scutecele de finet acele receiving blanket...eu nu i-am luat lui David decat 2, in rest folosesc prosopele de alea cu capison .
Cat despre manusi sunt f utile, lui David i se racesc repede manutele si i le pun pe mana si se incalzeste si adoarme .
Unde-s frate burtile alea ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

laurajr..............merci de raspuns
incearca din nou sa vezi burtile....ca atunci era o greseala care o tot repetam....dar am remediat!

am fugit si eu la un dusulet!

Carmen

Mergi la inceput