Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Hei romaria, se pare ca ne "cunoastem" intr-un fel. Cred ca ne-am vazut la aeroport cand ati luat-o pe buni a lui Rihanna si eu pe mama mea.
Bine facem, asa in general. De papat e mancacios Radu, doar ca eu ma grabesc sa-l pun la san si ma doare de numa'. Uneori il pun asa de bine ca nu simt nimic. Dar foarte rar nimeresc asta. Eu zic ca lapte este destul.
M-am cam ingrijorat cu icterul dar cred ca e bine. Cand am fost la control la pediatru vinerea trecuta si mai inainte la breastfeeding clinic, mi-au zis ca are un pic, dar nu asa de mare incat sa fie nevoie sa-i faca test. Urmatoarea programare la pediatru e vinerea care vine. Vrea sa vada daca a castigat in greutate.
De dormit a inceput sa le doarma. E diferit de frate-su care nu ma lasa mai mult de o ora jumate. Radu doarme si cate 3 - 4 ore uneori. Si are si reprize dinastea de o ora intre mese.

ciao,
biscu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Donia

Emilly, sigur nu se marita Ilinca cu shishi, o s-o scoata macar sa spuna "Da" .

esti mortala!!!!mai, ea are un stil de reuseste sa vorbeasca cu shishi in gura si culmea e ca o si inteleg.Nici nu stiu cum e mai bine, sa o scot brusc cu riscul urletelor citeva zile?!risc insa sa o vad apoi cu degetul in gura ca deja a avut citeva tentative in lipsa lui shishi.Tu ce-ai face?

A fost o alarma falsa si bine ca a fost asa sa am timp sa ma pregatesc psihic caci anul asta o comitem.Trebuie, ca imediat face Ilinca 3 ani si pina ne-o iesi, ca poate nu iese din prima, si apoi 9 luni...nu vreau sa fie diferenta foarte mare intre frati, asa ca imi fac curaj singura si nu mi-ar strica si ceva convingere din jur tu cum te descurci cu 2??daca n-ar fi soacra ai face fata?ti-ar fi cu mult mai greu?

Lauraj nu suge prea cu pofta?poate de aia varsa...eu ar incerca sa-i dau cu bibele o masa sa vad daca la fel pateste.Asa poti controla cit a minca.
Despre bubite poate ar fi bine sa il vada medicul.Sudocrem-ul e cam puternic pentru fata.

Romaria un shishi la casa omului face minuni, pe noi ne-a scos din multe situatii critice.Ia una de nou nascuti de aia ortodontica ccc ca cu care se obisnuieste cu aia continua.Noi am avut obisnuita de la inceput si nu a mai accepatat alt model apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Da Biscu ne-am vazut la aeroport asa fugitiv, au calatorit bunicile impreuna :)))
Si deci sa-i i-au shishi, ok o sa vad .
Monicutz, te-am sunat aseara nu prea stai pe acasa , cu burtica mare la plimbare:))) Hai lasa emotiile ca doar m-ai vazut pe mine ce curajoasa am fost dupa . Ti-am mai spus ca eu sunt sistem de referintza, am facut-o EU deci..e f usor :)))

Hai ca merg la mandra ca azi nu a dormit, nu stiu ce ma fac, sta asa cu ochii pe pereti.
Revin, Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Emily, David suge cu multa pofta, parca i-ar fura careva mancarea...si atunci cand suge linistit se intampla sa dea laptic afara .

joi avem progr la med de fam, sa vedem ce-mi spune cu eruptia asta a lui .Daca vreau sa merg la pediatru, sa inscriu copii, imi trebuie neaparat trimitere de la med de fam ?
Ce motiv zdrobitor sa -i dau med de fam ca sa fie de acord sa-mi dea trimitere ?

Si alta intrebare : ce anticonceptionale folositi sau aveti de gand sa folositi ?

Mergi la inceput

laurajr no ca asta-i nou pentru mine, pai nu-i normal sa aibe copilul un medic pediatru???!!!!mai eu zic ca e musai si vital sa-l vada la intervale regulate medicul pediatru mai ales in primul an din viata.Si nu cred ca ai nevoie de trimiterea lui, pur si simplu suni tu la toti pediatrii din zona sa vezi care primesc bb-i pe lista...offf, ca tare greu mai e cind e vorba de medici si restul ce tine de sistemul de sanatate aici, e de kk uneori.
Parerea mea e sa nu te lasi pe mina unui medic de familie cind e vorba de bb al tau, succes!!

Ca antibb ai variante steriletului Mirena ce mi-a fost mie recomandat cu caldura dupa nastere dar pe vremea aia nu aveam asigurare privata si ne rupea costul foarte ridicat pentru noi atunci, undeva in jur de 300$, iar daca nu mai vrei copii pentru 5 ani e o varianta buna, zic eu cu toate ca normal are si efecte secundare cum ar fi pe termen lung lipsa menstruatie care pentru mine nu suna foarte bine, dar or stii medicii ceva ce mie imi da cu virgula...
Apoi sunt pilulele care merg si pe perioada alaptatului sau prezervativul.Metodele astea mi-au fost recomandate imediat dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

La multi ani !!Scriu si eu din an in paste, desi va citesc destul de des. Bebelusilor abia nascuti le doresc multa sanatate iar mamicilor multa, multa putere!Emily, citeam ca mai vreti un bebe dar te temi ca va fi foarte greu. Pai atunci sa-ti spun in ce ma bag eu : noi suntem in Montreal de 5 luni, avem o fetita de 1 an si 3 luni si pt. ca nu stiam de ce sa ne apucam odata ajunsi aici, am zis sa incercam sa facem un copil. Prima menstruatie si...test pozitiv. Acum sunt in saptamana a 19 a, nu lucrez pt. ca mi-a fost rau la inceput de sarcina, apoi am inceput cofi, apoi a inceput sa se vada burta si tot asa. Suntem singuri, lucreaza doar sotul, pe mame nu le vom chema prea curand dar ne dorim f. mult inca un copil si-mi place mie sa spun ca din asta nu se moare, va fi f. greu, dar nu imposibil si daca vom avea un bb sanatos restul se rezolva. Aveam o colega la scoala cu 4 copii mici si tot timpul venea machiata, aranjata, fresh iar eu ma vaitam ca am acasa un copil mic si sunt gravida si deh...nu-i asa usor, insa cand mi-a spus ca ea are 4, iti spun sincer ca mi-a fost o rusine de-am zis ca intru in pamant. De atunci vad altfel lucrurile.Va doresc tuturor sarcini usoare si copii sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetele si La Multi Ani! Sa aveti un an nou bun, cu multe impliniri, sanatate si tot ce va doriti!

Apropos de colici, am vazut ca discutati subiectul asta, chiar aseara citeam in cartea mea Pregnancy Bible despre un fel de masaj, care cica ajuta la asa ceva. Am pozat pagina din carte si va includ link-ul mai jos :

http://good-times.webshots.com/album/556783047XjeBql

Va rog sa imi spuneti daca are vreun efect, cele care sunteti deja mamici.

Sa nu uit, vin cu o intrebare, voi ce produse de curatat/dezinfectat folositi in camera bebeului. Tot citesc peste tot ca trebuie dezinfectata camera copilul in mod regulat, dar oare ce produse nu sunt toxice? (tot face reclama la tv. la clorox sau lysol disinfecting wipes…, ca cica ar fi bune, dar nu sunt toxice?). Voi ce spuneti?

Mamicile din Toronto, stie cineva un pediatru bun, care accepta pacienti? Cam trebuie sa ma apuc de cautat si asa ceva. Nici eu nu mi-as duce bebe-ul la medicul de familie, decat in caz de extrema urgenta. Am observat totusi ca multi parinti merg cu copiii la dr. Rudner, stiu ca d-ei accepta sa vada copilasii bolnavi si fara programare.

Va pup si o saptamana buna.

Sori 24+ cu

Mergi la inceput

Valen sar'mana!am nevoie sa citesc mesaje ca ale tale.Oricum, ati fost curajosi tare!Felicitari!

Sori pozitia si masajul in pozitia respectiva dar roade, la noi era benefic, adormea gaza in pozitia aia si mie imi amorteau miinile.Cum ii schimbam pozitia cum incepea circul.

ps.hai ca sunt tare activa pe subiect, poate mi se pregateste ceva...

edit: Sori, nu pricep faza cu dezinfectatul camerii lui bb, ce sa dezinfectezi?peretii, podeaua?ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Emilly, in ceea ce priveste curatatul si dezinfectatul in camera lui bebe, ma refer la mobilier, patut, scaunelul de bucatarie, etc. Ce produse de curatat folositi, care sa fie "safe" si pentru bebe?

Sori 24+ cu

Mergi la inceput

Pai mobilierul daca e din lemn cu spray de curatat lemnul, deci nimic special care sa dezinfecteze iar scaunul de bucatarie pur si simplu ca si cind ai sterge masa pe care maninci tu.Nimic special, sau cel putin eu nu am folosit nimic special pentru asta.
Acum pentru olita iau Lysol servetele umede, le mai folosesc pentru minere, usi de dulapuri , etc

Laurajr acum mi-a venit in minte, tu ce detergent folosesti pentru hainutele lui bb?nu o fi o iritatie de la detergenti?

Mergi la inceput