Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 11
romaria spune:
Fetelor ce folositi pentru colici. Simt ca inebunesc, plange mititica si nu stiu ce sa-i fac :(((
Am intrebat doctorul si nu mi-a dat nimic.
Multumesc, Romaria
Pepsi spune:
fetelor va doresc la toate AN NOU FERICIT, multa sanatate si bucurii! bebei sanatosi sa aveti cele care ati nascut deja, iar celelalte sa aveti sarcini usoare, iar cele cu puiuti mai mari sanatate multa la copii!
Flavia
+16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Donia spune:
romaria, daca o iei in brate se opreste din plans? Daca ii vorbesti, daca o legeni?
Copiii nu plang obligatoriu din cauza durerilor de burtica, o cauza mai des intalnita e faptul ca sistemul lor nervos e imatur, au de prelucrat foarte multi stimuli externi, foarte mult noutati si prin plans practic se descarca, e ca si cum ar urla: "Pana aici! Nu mai rezist!"
In alta ordine de idei, eu am cumparat niste picaturi care contin dimeticona (e la fel ca simeticona) care neutralizeaza gazele, facute de Gerber, le-am gasit la Walmart in raionul de bebelusi, pe unde sunt si forfecutele de unghii, pompele de nas, etc. Pe cutie scrie cum se administreaza si sunt bune daca bebele are gaze. Eu uneori aud cum i se plimba gazele in burtica, el nu le poate elimina si in schimb are cate un acces brusc de plans si ii dau picaturi din astea. Se pare ca au oarece efect.
Dar mai des observ ca nu plange din cauza asta. Uneori e agitat si plange in patut si mai nou i-am oferit si suzeta, uneori ajuta si asta, in loc de a-l pune la san tot timpul. Nu o accepta mereu, dar cateodata o suge binisor si se linisteste singur. Alteori vrea doar sa stea in brate la mine, sau macar in apropierea mea, pe patul mare, si se uita la mine sau in jurul lui in liniste.
E diferit fata de fetita mea, ea statea in patut si nu cerea nimic altceva, o alaptam si apoi nu mai aveam treaba pana la urmatorul alaptat. Baietelul e mai dornic de companie, trebuie sa ne obisnuim si noi cu stilul asta...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Emilly spune:
Romaria eu am folosit pentru colici pentru a mea gaza, Cocyntal, e homeopat si-l gasesti al Pharmaprix unde sunt produsele homeopate, ceaiuri, etc.
Sper sa va foloseasca...
Donia pai cum povestesti tu ca a fost Roxana e un vis frumos pentru mine.Cam cum e Cristi asa a fost Ilinca mea, mereu sa fie mami in preajma, mereu la titi mereu in brate pina pe la 4 luni, dar incetul cu incetul a fost mai bine si suzeta ne-a ajutat mult si pe noi de nu mai putem scapa de ea dar nu-i bai, nu ma stresez, sanatoasa sa fie ca doar nu s-o marita cu shishi![]()
Pupicei si un an nou plin de sanatate si impliniri!!
Donia spune:
Emilly, sigur nu se marita Ilinca cu shishi, o s-o scoata macar sa spuna "Da"
. Eu ma temeam ca Roxana va sta cu degetul in gura pana la altar, dar a renuntat de bunavoie la 5 ani, din fericire dintii sunt OK.
Si tu ce vesti ne dai? Vine bebe 2 sau a fost doar o alarma falsa?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Monicutz spune:
La multi ani pe 2007!!
Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei frumosi si sanatosi.
Noi suntem bine dupa petrecerile de Craciun si Revelion, inapoi la servici. Mai vin vreo 3 saptamani si apoi intru si eu in concediu cam cu 2 saptamani inainte sa nasc.
Sper ca ati petrecut bine de Revelion.
Va pup,
, 33+
laurajr spune:
Baietelul nostru nu vrea suzeta ( sora-sa taare a mai iubit-o )colici are si el putin dar avem alta problema : bubitele rosii care nu au trecut ( le-am dat dat cu Sudocrem si are obrajorii ff aspri acum ) si varsa laptele dupa ce mananca .
Chestia asta chiar ma ingrijoreaza pt ca mananca, varsa laptic, dupa jumate de ora iar vrea sa manance si tot asa .
romaria spune:
Multumesc fetelor, o sa incerc sa caut ce mi-ati spus.
Donia si eu ii aud gazele prin burtica si de asta cred ca plange de durere de burtica. Eu inca nu i-am luat suzeta, nici nu stiu sa-i i-au sau nu. Eu nici macar nu i-am taiat unghiutzele mie o frica de mor
. In rest eu sunt ffff stangace, am doua maini de stranga cand e vorba de bebe. Poate la urmatorul sa fiu ok
.
Biscu, ce face Radu??Cum stati cu laptele??Donia, Laura ce fac baietzeii, cum stati cu greutatea ??
Maine merg sa vad si eu cat am luat in greutate sa vedem daca facem progrese. Observ aici ca suntem mai multi baietzei, asa ca are fetitza mea de unde alege :)))))
Va pupic, Romaria si Rihanna
Monicutz spune:
Romaria, te gandesti deja la urmatorul???????????? Esti tare.
Eu vad ca ti-o calc pe urme cu emotiile ca au inceput sa ma apuce si pe mine!
Te pup,
, 33+