Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Vani spune:
Felicitari ,Biscu!!!!!Sa te bucuri de baietel si sa fie mancacios!
Multa sanatate si sa auzim numai de bine.
Vani 31 w.
biscu spune:
Multumesc frumos la toata lumea!!!
Si noi avem un pic de icter. Speram sa treaca.
Va pup si numai bine,
biscu
laurajr spune:
Biscu, felicitari sa-ti traiasca baietelul !
Cu icterul ar fi bine daca i-ai face o analiza de bilirubina sa stii cce valoare are, daca e sub 320 nu necesita fototerapie .
Oricum aici medicii recomanda copilului cu icter sa stea la fereastra, sa-l bata soarele ( care ??) .
Ce mai fac restul mamicilor si al viitoarelor mamici ?
pitilache spune:
LA MULTI ANI 2007!!!!!
Multa sanatate si numai bucurii tuturor!
Sa vii se indeplineasca toate dorintele pentru anul care se apropie!
Roxana, 32+
Donia spune:
La Multi Ani! 
Va doresc numai bine, sa va mearga totul brici in noul an, sa va bucurati de cei dragi si sa fiti fericite si sanatoase!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Denisam spune:
LA MULTZI ANI MAMICI SI BURTICI!
MULTA SANATATE SI ANUL 2007 SA VA ADUCA TOT CE E MAI BUN PE TOATE PLANURILE!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

mariana_1976 spune:
UN AN 2007 PLIN DE BUCURII si IMPLINIRI tuturor mamicilor si gravidutelor din Canada!!!
Biscu felicitari pentru baietel!!! Sa creasca mare si sa va bucure intotdeauna!!!
Si eu la a doua nastere vaginala dupa jumatate de ora am nascut baietelul fiindca aveam deja dilatatie 8 cind am intrat pe poarta spitalului si atunci nu aveau cum sa-mi mai dea nimic impotriva durerilor!!
Romaria la mine la cezariana de la 38s2z tot asa respira bebe si parca facuse un pic de icter desi doctorul suedez mi-a spus ca are o culoare normala.Astea sunt unele dintre consecintele cezarienei facute fara intrare in travaliu inainte de sapt.39,despre care vorbeam la un alt subiect.
Mariana
32+
mama de Monica, Matei si Markus

[/url]