Mobila Staer

Mobila Staer | Autor: felicia74

Link direct la acest mesaj

Am primit pe strada un pliant cu produsele marcii Staer. O cunoasteti? Ce parere aveti de ea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Am o biblioteca luata de la ei, acum 5 ani si sunt multumita de ea. Dar vreau sa- mi schimb dormitorul, dar pana in sarbatori nu am timp, iar dupa o sa caut tot la ei sa vad daca gasesc ceva frumos. Am avut si eu un pliant de la ei, am vazut niste dormitoare frumoase, dar nu stiu unde l- am pus si nu mai am adresa lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Da, am si cumparat de la ei. Preturile sunt super , mobila este de f.buna calitate, au modele frumoase, si ce-i mai important: sunt parolisti!!!! Eu mi-am luat acum 2 luni o mobila de dormitor super frumoasa cu numai 17 milioane si sunt extrem de multumita!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by grodear

Am o biblioteca luata de la ei, acum 5 ani si sunt multumita de ea. Dar vreau sa- mi schimb dormitorul, dar pana in sarbatori nu am timp, iar dupa o sa caut tot la ei sa vad daca gasesc ceva frumos. Am avut si eu un pliant de la ei, am vazut niste dormitoare frumoase, dar nu stiu unde l- am pus si nu mai am adresa lor.

STAER s-a mutat langa Carrefour Colentina in prelungire(spate)unde este si complexul Media Galaxy, tel 240 05 16; 240 05 34.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dar canapele a luat cineva de la ei?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Felicia, inca nu ai luat canapea? Mama mea si-a luat canapea de la Staer, din aceea formata din mai multe cuburi in stilul www.staer.ro/?p=3" target="_blank">asta. Pe langa ca au tinut-o nu stiu cat in plus peste cat i-au spus cand a facut comanda, intr-un final dupa scandal si insistente, i-au dat canapeaua expusa in magazin! Pe urma, dupa alt scandal si alte insistente, i-au facut o canapea la comanda, insa stofa de deasupra este destul de proasta, si cand te asezi pe canapea, stofa se strange si ramane mototolita cand te ridici (sper sa intelegi ce vreau sa spun ca nu stiu cum sa explic mai bine). Eu la ei nu am gasit nici o canapea care sa corespunda cu ce voiam eu (adica sa fie moale si confortabila).
Insa pe proprie piele am constatat ca experienta cu o firma poate varia de la om la om sau chiar de la o comanda la alta. Eu pana la urma am luat canapea de la Elvila, apoi ne-am decis ca ne incap si fotoliile si am comandat si fotoliile din acelasi set cu canapeaua: la canapea ne-au adus-o la timp (cam 3 saptamani de la comanda, termenul maxim fiind 4), insa au gresit combinatia de stofa; la fotolii au facut bine combinatia de stofa, insa ni le-au livrat dupa 6 saptamani! Asa ca depinde cat de norocos esti.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

alynutza nu am luat inca, nici nu ma grabesc, vreau s atestez bine piata intai. Ma bucur ca esti cat d ecat multumita de noile achizitii

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Felicia, e bine ca nu va grabiti, eu voiam sa termin in casa. Incearca si la www.canapele.ro/" target="_blank">Euromobila, au preturi mai bune decat la Elvila si au fost seriosi (de la ei ne-am luat o canapea micutza pe hol) n-au gresit nimic la ea si ne-au livrat-o la timp. Plus ca au livrarea gratuita (la Elvila platesti). Noi n-am luat de la ei in sufragerie ca nu aveau nici una din stofele care ne-au placut... insa si aici e o chestie de noroc.
Succes sa gasesti si tu ceva ok si care sa-ti placa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

LA inceput au fost seriosi...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabuzdu spune:

va scriu si eu cateva randuri in legatura cu problemele cu mobila in general si staer in special.
cand se alege mobila faci o schita a camerei cu patratele, amplasezi mobila intai pe hartie ca sa vezi daca ai loc, cum arata etc. faptul ca iei mobila si acasa vezi ca nu ai loc sa o asezi nu e vina vre-unei firme de mobilier.
cand te hotarasti la o mobila te asezi pe ea, o desfaci, tragi de ea, o pipai samd. faptul ca observi acasa ca mai are o stinghie in lada si nu poti sa bagi plapuma nu e in totalitate vine firmei.
faptul ca la mobilierul cu preturi mai rezonabile calitatea este mai scazuta este intr-o oarecare masura de inteles.
si aici intra in actiune staer: am comandat o camera de copii. m-am uitat la ea in showroom si mi-am asumat toate problemele (nu aveau picioare reglabile, glisierele 2 profile in forma de U, unul mai gros si unul mai subtire care culiseaza unul in interiorul celuilalt astfel incat jumatate de sertar nu iese in afara, cant de hartie) - deci scazand diferenta dintre acestea si unele de calitate firma a facut o economie considerabila
am facut comanda, au venit montatorii (eu eram la serviciu, a stat altcineva cu ei) - nu mai retin exact dupa cat timp, oricum nu m-a deranjat asteptarea. am ajuns seara acasa, ce sa vezi? parchetul zgariat vreo doi metri (dupa ce il instalasem nu mai intrase nimeni in camera, camera era goala), au reusit sa dea jos globul de hartie de la lustra de nu l-am mai putut prinde cum a fost la inceput, au vrut sa monteze o usa la un dulapior gresit, dupa ce au dat gaurile de ghidare pentru balamale si-au dat seama si au montat-o unde trebuia (dar gaurile au ramas date), sertarele de sub pat nu au niciun mod de ghidare, de fiecare data trebuie sa le asezi la milimetru sa nu se incalece si sa nu strici fronturile, nu mai spun de dopurile pentru suruburi sau de faptul ca usile nu erau aliniate si folosind balamale ieftine nici nu prea poti sa faci lucrul asta.
asa ca le trimit un e-mail:

"Am achizitionat o camera pentru tineret Young iar in data de 02.08.2011 echipa a venit sa o monteze.

La montaj a asistat o alta persoana eu fiind la serviciu.

Dupa montaj am observat ca parchetul din aceasta camera este zgariat pe o distanta de 2 metri. O alta problema este faptul ca montatorii au gresit amplasarea unei usi la corpul suspendat, au dat gaurile pentru ghidarea balamalei dupa care si-au dat seama si au montat usa in pozitie corecta, acum corpul suspendat are pe o piesa patru gauri facute cu bormasina.

Va rog sa imi transmiteti luarea la cunostinta a acestora si modul in care doriti rezolvarea acestor probleme.

Cu stima,"

in doua zile suna cineva din magazin care imi spune ca au luat la cunostinta de probleme si se va remedia, un manager de la bucuresti care imi spune ca au luat la cunostinta si se va remedia, dar trebuie sa mai astept putin pentru ca in stoc este un anumit nr de piese, trebuie sa vorbeasca la fabrica pentru fabricarea unei parti despartitoare si va dura in jur de doua luni.
astea se intamplau in august 2011, acum suntem in aprilie 2012 dar nu i-am mai auzit.

concluzie: sunt unele lucruri la care ar mai trebui sa fie atenti si clientii in momentul in care se decid asupra unei mobile sau le este livrata/montata (ca doar traim in Romania), la fel cum pentru greselile pe care le fac trebuie sa plateasca, asa ca un numar mare de reclamatii la ANPC ar trebui sa-i puna pe ganduri si sa schimbe cate ceva. dupa cum spunea prietenul care a indreptat dupa ei: "ar trebui sa vina un neamt care sa spuna: ia sa vad ma ce mobila faci tu? asta e buna, tine-o tot asa. tu ce-ai facut? asta ce e? de ce sta stramb corpul? de ce stau stramb usile? de ce nu se inchid sertarele? tu la sapa de maine"
intrucat m-am culcat pe o ureche si nu am actionat in timp util (sa trimit un mesaj la ANPC) m-am hotarat sa imi fac publica poveste pe internet astfel incat sa stie toata lumea la ce sa se astepte (cine face ca mine ca mine sa pateasca)

Mergi la inceput