Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Stai linistita Eliza...ca si eu's inconstienta(linistita).Ma bucur ca altii au scapat..dar pe de alta parte, acum iarna, cand e frig si au multe toale pe ei..nu ma vad in parc dand randuri randuri ca sa faca pipi la copac.

Sanatate puiutilor bolnaviori.
Am avut si noi o perioada de 2 saptamani aprox, in care era sa ne internam la 9(eu cu tati)...ne demoralizase cu purtarea lui de copil tipator.Nu intelegeam de ce, totusi eu ii vorbesc calm, ta-su care vorbeste mai tare si e tot timpul in priza sta prea putin cu el ca sa-l copieze, si totusi orice era NU, orice era insotit de un urlet si o tavaleala.
Din fericire am scapat repede, sper sa nu revina, acum suntem in cote normale..o crizuta de personalitate pe zi.

Dutzi, cum stati cu jucariile? sigur inca seamana nazdravanii nostri.
Andreea,Dana,ce conteaza cateva crize...cand te uiti la ea cred ca uiti.Sunt asa frumoase fetitele...

dupa 1 anisor-noi noute

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

oooooo... lume noua la postari si mai mult de un mesaj...ELIZA, MIKI ... ma bucur ca ati mai aparut si mie-a dor de puiutii vostri...
Felicitari puiutilor vorbareti, care fac la olitza si celor cu "licalica"

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Acasa la socri nu am net, dar ca sa fie set complet mi s-a stricat calculatoul

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna dimineata!
La Multi Ani celor ce nu le-am urat si nu numai.
Felis ce de progrese, bravo.
Mei Amina mea sa stiti ca e compozitoarea grupului, da la 6 luni compune melodii pe care ni le cinta cu versurile din limba extraterestra

Mergi la inceput

Multumim bobita

Eu in ultimul mesaj voia de fapt sa ma plang ca pe langa atatea cu calculatorul, mai nou HABAR NU AM SA PUN POZE PE NOUA VERSIUNE DE YAHOO Nu gasesc ADD PHOTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani, cu intarziere, puiului de Miki. ALEXANDER, sa cresti mare, cuminte (ca sa nu ajunga mami si tati la 9) si sa fii fericit in viata.

Mey, eu observat ca acei copilasi care s-au indeletnicit cu invatatul de poezii, povesti si cantele deci vorbitul), nu au prins inca "gustul" olitei, si invers, cei care fac deja la olita, nu prea vorbesc...deci e o compensare a lacunelor de ambele parti...sa vedem partea frumoasa a lucrurilor, faptul ca sunt copiii nostri cei mai cei si ca fiecare va ajunge sa le faca pe toate la timpul lor. Asa ca sa fim optimiste...

Ah, Roxana, cata dreptate ai. Si eu am vazut ca atunci cand sunt colerica si mai nerabdatoare cu copilul, am de-a face tot cu un copil coleric si "isteric". Dar ce te faci, ca practica ne omoara, ca la teorie, sunt convinsa, toate stam bine. Nu ramane decat sa ne reeducam odata cu ei, cred...

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by dama

Ah, Roxana, cata dreptate ai. Si eu am vazut ca atunci cand sunt colerica si mai nerabdatoare cu copilul, am de-a face tot cu un copil coleric si "isteric". Dar ce te faci, ca practica ne omoara, ca la teorie, sunt convinsa, toate stam bine. Nu ramane decat sa ne reeducam odata cu ei, cred...

Pai asa zic si eu, pe mine ma omoara practica definitiv, din cauza asta m-am consolat si iau situatia ca atare.

Mai nou, Bianca, ca sa nu o mai cert cand vorbeste prostii, a inceput sa-i sopteasca la ureche lui Mihnea ce sa zica si el executa cu placere,drept pentru care aud diverse enormitati la adresa bonei/soacrei/mamei,l-a invatat sa scuipe(desi ea nu a facut si nu face asta niciodata, probabil ca ravnea dar stia ca m-ar supara, asa ca a gasit solutia, sa se implineasca prin intermediul lui)) ! Of, sunt de groaza copiii astia uneori.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb
Pai asa zic si eu, pe mine ma omoara practica definitiv, din cauza asta m-am consolat si iau situatia ca atare.

Mai nou, Bianca, ca sa nu o mai cert cand vorbeste prostii, a inceput sa-i sopteasca la ureche lui Mihnea ce sa zica si el executa cu placere,drept pentru care aud diverse enormitati la adresa bonei/soacrei/mamei,l-a invatat sa scuipe(desi ea nu a facut si nu face asta niciodata, probabil ca ravnea dar stia ca m-ar supara, asa ca a gasit solutia, sa se implineasca prin intermediul lui)) ! Of, sunt de groaza copiii astia uneori.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Super... imi place de Bianca ca e tare isteatza si shmechera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by dama

Mey, eu observat ca acei copilasi care s-au indeletnicit cu invatatul de poezii, povesti si cantele deci vorbitul), nu au prins inca "gustul" olitei, si invers, cei care fac deja la olita, nu prea vorbesc...deci e o compensare a lacunelor de ambele parti...sa vedem partea frumoasa a lucrurilor, faptul ca sunt copiii nostri cei mai cei si ca fiecare va ajunge sa le faca pe toate la timpul lor. Asa ca sa fim optimiste...

Bingo!Asta e ideea!Deci pot sa ma calmez si sa sper ca va veni si ziua cand Radu se va imprieteni cu olita.

In rest...Roserb are maaare dreptate.Si la noi e la fel.Cand sunt eu nervoasa si n-am rabdare cu el,atunci face cel mai urat.

Felis,felicitari lui Mihaita.E clar ca lucrurile merg din ce in ce mai bine.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

JASMINE multumim...

Nasoala problema asta... Pai eu de la atata agitatie si stres, putinul timp cat sunt cu el mai tot timpul sunt nervoasa Din cauza oboselii nu mai pot sa ma "controlez" Offf... m-am saturat... cand o sa reusesc si eu sa ma adun, sa ma linistesc?...

Mihai daca aude "nu e voie" sau il iei de la "preocuparea lui" (usa)... se pune pe un urlat... ... Asta asa, ca sa fim si noi in randul lumii...

Mergi la inceput