Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana, m-a 'dat pe spate' faza cu Bianca. Desi cred ca nu era prea amuzanta situatia, atunci.

DA, ai dreptate, cred ca vorba oarecum de o oglindire a comportamentului meu, fiindca si eu sunt o colerica si jumatate si de cele mai multe ori nu reusesc sa ma autostapanesc. Nervii ies prin toti porii si ea preia toata energia negativa pe care o eman eu.
Oricum sper sa se potoleasca cat de curand, si sa devina rezonabila. Eu nu renuntz desi nici sa-i "stirbesc" personalitatea nu as vrea. M-i se pare complicat sa stii unde e limita... pana unde e educatie de bun simtz si de unde incepe anihilarea personalitatii. Sii, din pacate in ziua de azi, in tzara esta, esti 'fiul ploii' daca ai prea mult bun simtz. O simt pe pielea mea, din plin, chiar daca stau in Ardeal, unde oamenii sunt mai molcomi, mai linistiti.

Cu olitza sau WC-ul nu are nici o treaba. Le ignora. Daca totusi imi mai incerc si eu norocul, nu sta mai mult de 2 minute. Se plictiseste chiar daca ii spun o poveste, sau ii dau un joc/o carte in maini. Probabil nici nu-si controleaza inca constient sficterele, nu stiu ce sa mai zic. Totusi, ma anuntza dupa ce a facut kk - in scutec, evident.

In rest face foarte multe chestii singura (de aceea ma tot mir ca nu accepta olitza, credeam ca tzine o a anumita 'maturizare'...), se spala singura pe manutze, se stie incaltza singura, mananca singura, isi toarna apa singura!! in canitza fara sa inunde zona. Este insa extrem de energica, agitata, nu sta locului, mereu trebuie sa faca ceva. Am ajuns sa ma gandesc la ADHD probabil si din cauza spot-ului de la TV (poate stiti despre ce vorbesc). Mircea zice sa fiu serioasa, ca nu e cazul, ca asa e ea, mai spiridus... dar uneori ma dispera.
In mod cert copilul asta trebuie sa fie dus sa faca sport la greu.
Puzzle-ul o tzine ocupata si linistita cat de cat. Imi place ca are rabdare si nu abandoneaza jocul pana nu-l termina. Deja face singura puzzle-uri de 25 de piese. Vazand ca o intereseaza, i-am tot cumparat asa ca acum are o colectie de vreo 6... cu desene Disney. Mai are cateva magnetice pe care le face pe frigider de 6, 9 si 12 piese.
Este un copil f. independent si nu-s sigura ca trebuie sa ma bucur de asta. Cred ca, copii independenti sunt mult mai greu de educat.
Nu stiu daca sunt eu suficient de inteleapta si 'pe faza' ca sa fac totul ca la carte si sa obtin rezultate bune cu ea. Incerc sa-i motivez si argumentez totul fiindca am observat ca totusi accepta lucrurile mai usor, asa, explicate....evident, la nivelul ei.

Off. greu e sa fii mama.

Mergi la inceput

Miki, transmit cu intarziere, LA MULTI ANI fericiti, cu multe multe bucurii, pentru Alexander.
Sa fie mereu sanatos si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

dannette wow puzzle din 25 de piese Felicitari...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetelor,
eu sunt cu amandoi acasa si deja mi-au facut creierii prastie...daca nu mai apar inseamna ca m-au doborat
va pup pe toate si pe copialshi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Deci de aia nu prea suntem prieteni cu olita....Ca stim sa vorbim!
dana..puzzle???..mariuca nu are rabdare nici sa construiasca anapoda un amarat de castel..dar sa potriveasca imagini...poate la 18 ani!..e greu sa fii mamica,dar frumos raaaau,nu?
Pupici la bolnaviori!Noi inca suntem sanatoase,uneori cumintele,alteori nu....
Azi am avut o zi de cosmar care a culminat cu anuntul facut de bona ca s-a spart o teava la baie,ca apa a ajuns in casa si nu poate opri de la general....pana ajungeam eu de la servici.asa ca,saracuta,cu Mariuca in brate a batut din usa-n usa pana cand cineva a stiut sa opreasca toata coloana.Numai ca la mine in casa cred ca era piscina..asta e...numai lucruri "bune' azi!
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mihnea , ca sa nu ramana mai prejos, a luat viroza de la Bianca, acum behaie in tandem, am fost informata de acasa. Asta pt ca m-am tot minunat in ultima vreme ca nu s-a mai lipit nimic de ei, asa imi trebuie.

Andreea, of, ce nasol, sper sa nu fie inundatia asa de mare.

Dana, nu te mai gandi la toate prostiile, asa e Iris mai energica!
Ce zici tu ar presupune sa nu aiba rabdare sa finalizeze o activitate gen puzzle, asa ca lasa fata in pace! Cat despre stirbitul personalitatii, crede-ma ca eu in 5 ani n-am reusit!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Jasmine, wooow, acum am citit ce ai scris zilele trecute de Radu. Mi-as dori tare mult sa-l aud, cred ca e un scump. Poveeeeesti deja... e mortal!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

Cat despre stirbitul personalitatii, crede-ma ca eu in 5 ani n-am reusit!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Deci sa ma linistesc ... tu fiind cu experintza te cred!
Pot sa sper doar ca o sa modelez cat de cat asperitatile caracterului vulcanic, nu?

Ma tot gandesc ce mare diferentza este Iris de acum si Iris de acum 1 an... Oare la 3 ani cu ce o sa ma mai confrunt???

Sanatate multa Biancai si lui Mihnea, sa nu mai tuseasca cand o sa spuna poeziile Mosului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by danette

quote:
Originally posted by roserb

Cat despre stirbitul personalitatii, crede-ma ca eu in 5 ani n-am reusit!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Deci sa ma linistesc ... tu fiind cu experintza te cred!
Pot sa sper doar ca o sa modelez cat de cat asperitatile caracterului vulcanic, nu?

Ma tot gandesc ce mare diferentza este Iris de acum si Iris de acum 1 an... Oare la 3 ani cu ce o sa ma mai confrunt???

Sanatate multa Biancai si lui Mihnea, sa nu mai tuseasca cand o sa spuna poeziile Mosului..

Merci, sper sa-i pun pe picioare pana atunci!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vai, nu ma gandeam sa fie asa de universal valabila metoda cu bombonica!

Alex in prima zi a facut doar odata pipi pe el, seara, pt. ca n-am mai avut nici noi atentia necesara asupra lui, ieri a facut de 2 ori, dimineata. Imi spunea cand isi dadea drumul. Dar kk a facut la olitza. Dar exact ca si Ruxi a lui Monica, face pt. ca e in culu' gol si cand simte ca vine kk se aseaza repede pe olita. Ieri a facut kaka chiar in lipsa mea. Eu il duceam pe adrian sus in patut ca-mi aodrmise in brate si, cand m-am intors, alex deja zicea singurel "vavoooo" si cand ma uit ditamai "cadoul" in olita.
Iar ieri, dupa somnul de dupa-amiaza, s-a sculat cu pampersul uscat si a venit singur si-a zis pishu fara sa-l intreb eu daca vrea sa faca.
Asa-i unii fac ceva mai bine, atii fac altceva mai bine. Alex al meu n-are nici in clin nici in maneca cu dansul (dansul la el e o balansare de pe un picior pe altul cu picioarele departate, nuam idans nu zici ca e) si daca-l vezi nici nu banuiesti ca el vrea sa danseze si asta se intampla numai la petreceri si pt. ca-l iau eu de mana. N-are nici in clin nici in maneca cu fredonatul si nu recita nimic, desi ii place mult sa i se cante sau recite. In schimb a invatat tot alfabetul, imi stie toate literele.

Si pt. c-ati deschis subiectul rabdare si tutun, eu mi-am pierdut-o de mult cu alex. Si prin aceleasi mustrati de constiinta trec si eu, Dana, dar pe de alta parte incep sa ma obisnuiesc cu situatia la fel ca si Roserb. Marturisesc ca nu mai tipa la fel de mult/des cum tipa inainte si sunt sigura ca asta e datorita faptului ca a reusit sa isi largeasca vocabularul, insa cand e sa se puna pe tipat/scandal nu-l mai potolesc sub nici o forma si asta imi atrage mie o furie de nedescris.
Nu are rabdare deloc in anumite situatii si se enerveaza repede, mi-ar fi placut sa fie mai calm, dar, vorba voastra, cu doi parinti model care-si pierd rabdarea usor, ce sa invete si el?!?!? Dar ii place mult sa faca anumite lucruri singur. El vrea sa-i dea vitaminele lui adrian, el vrea sa-l tina in brate, el vrea sa-i dea cu crema la fund, el vrea sa-si dea pantalonii jos si sa si-i ridice, el vrea sa-si puna sosetele (ca nu reuseste si se enerveaza, asta e alta parte), el vrea sa duca olita etc. Il las sa faca anumite lucruri in limita a ce sti ueu ca reuseste ca nu vreau sa ma trezesc cu pipi varsat pe jos, pahare sparte sau mai stiu eu ce...
Ma duc ca plange juniorul...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput