Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hai sa va povestesc sa va distrati voi ca eu...
stand ea asa ingol i-a venit sa faca kk, l-a facut(nici acum nu stiu exact locul dar noroc ca era tare)l-a luat in mana si a venit sa mi-l prezinte...am zis ca mooorrrr...si ea facea ute caca babooooo!!!!...mai mult ca sigur nu l-a facut in olitza fiindca m-am uitat si nu era nici macar o urmisoaraasa ca a trebuit sa "dezinfectez" toata casa
hai noroc si la mai mare desi asta...era destul de mare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Hai c-am apucat in sfarsit sa fac poze la mobila lui alex. Perdeaua o am din Ro. Mai trebuie sa-i fac dulapul (adica sa compartimentez dulapul si sa montez usile) si sa cumpar un covoras in tonul camerei lui.

Alexutzu' de azi dimineata numai la olita im iface (kk inca n-a facut), dar numa iin fundu' gol sta. Imediat ce se-aseaza pe olita isi da pantalonii jos de pe el si zburda liber ca un miel.
Asa ca decat sa imbrac la el ca la Verdun, il las asa si dupa ce-o invata bine sa faca, il tin si cu pantalonii pe el.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Try, nu se vad pozele, da-le share...si daca perdeaua o fi tot cu Winnie si amicii lui, nu ma mira...si noi o avem tot din Ro ca se pare ca-s mai frumoase pe acolo...
Bravo lui Alexutzu, la cati mai multi kkcei si pisulei la olita.

Monica, m-a amuzat tare Ruxita cu bucata-i de noroc. David cand se mai scapa pe langa incepea sa urle de parca vedea nu stiu ce dihanie, ce sa mai puna si mana...cu toate ca ar fi fost cu noroc

Roxana, mare figura Bianca, ce-i trece ei prin capusorul ala frumos...insanatosire grabinca amandurora...mai bine sa faca nazdravanii, decat sa fie bolnaviori.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, nici eu nu vad pozele
roserbinasi sanatate multa copilashilor
damamacar de-ar fi cu noroc

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Multumim de aprecieri ,aveam nevoie dupa ce ne-am intilnit simbata cu o Mariuca supervorbareata si mult mai cuminte decit zice mama ei .
Si Andrei are istericale ,daca sint suportabile il ignor iar daca depaseste masura il duc in camera lui si il las singur 2 min ;dupa aceea e alta viata !
Cu olita parea ca merge bine ,o sapt a avut pampersul uscat si noaptea ,acum iar nu mai face la olita decit dimineata iar in rest depinde de norocul meu daca il prind la mom potrivit .
Bona mea care a mai crescut un copil de la 2 ani mi-a zis ca trebuie rabdare ,pe la 2,5 ani sigur reusim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dadusem share, dar nu pe album, ci pe poze... nu stiu cum.

Dana, incarci pozele pe versiunea noua de yahoo de la butonul "Upload pictures" situat de-asupra casutei in care sunt albumele insirate. Ai grija ca dupa ce apesi pe buton sa selectezi albumul in care vrei sa-ti incarce pozele. Asta presupune ca in prealabil sa fi creat albumul.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Ai un baietel tare frumos!
Sa-ti traiasca si sa isi stapaneasca sanatos dormitorul. La-i amenajat tare frumos!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ca veni vorba de ce face singur...pai eu am cu ce sa ma mandresc de data asta...Alexander tine neaparat(altfel ne stiu toti vecinii) sa-mi sorteze lucrurile de spalat, asa ca l-am invatat cat de cat ca albele cu albele, coloratele separat...mai greu e cand am ceva colorat usor care vreau sa-l bag cu albele si nu ma lasa:imi zice:e galben mami !!.Asa ca dupa ce le sorteaza, le inghesuie in masina, are grija sa-mi arate exact unde si ce sa pun(detergent), si la sfarsit e musai sa le scoata el sa le bage la uscator.

Monica super faza!!

dupa 1 anisor-noi noute

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Miki, tare mi-ar placea sa-l vad pe Alexutu in exercitiul functiunii , poate ne trimiti niste poze.
Ma intrebai cum stam cu jucariile, stam f bine,adica roiesc in jurul nostru , rabdarea ne lipseste; construim maxim 2 min, "oia de desen" se termina aproape in momentul in care a inceput si exemplele continua...e innebunit insa dupa un cub cu figuri geometrice, de care nu se mai dezlipeste, de carticele(pe care insa le "citeste" singur, ca nu ma lasa sa-i citesc nika, cum pun si io mana pe-o carte, mi-o ia si-mi da alta in loc ) si mai nou de Winnie, pe care il invata bunele maniere .
Si-n ce priveste olita, suntem si noi in acelasi stadiu ...eu deocamdata am renuntat, sa vedem poate bunicii or avea sorti de izbanda.

Alex, sa stapanesti sanatos camera, e tare reusita.

Monica, ce m-am amuzat , pupici Ruxandrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata am terminat si eu bagajele, acum sunt deja stresata ca nu-mi place deloc avionul ca mijloc de transport.

Am vazut un Aladin Alex cu bentita, smecher si pampersat, ce tine el aici, piciorul pe cutia de Pampers si rade cu subinteles "in curand nu mai am nevoie, sac, sac". Si camera lui este , iau notite ca poate in doi ani o sa am si eu ce decora.
Am vazut si pozele noi-noute care de fapt sunt vechiute, cu Alexander, ce tare este baiatul aici. Miki, facem greva, vrem poze noi , acu daca tot te vedem activa pe aici. Si zici ca te ajuta baiatul cu rufele, praf stie sa stearga, nu te mai vaita ca nu ai fata.
Roxana, nu fii mai suparata ca ai mereu distractie in casa, nu mai trebuie sa mergi la teatru si la comedii . Al meu sot asa viseaza sa fie Ana, nu ca nu ar fi suficient acum, asa zice el "desteapta ca masa si smechera ca tacsu ".
Monica, deci Ruxitei nu-i este frica de kk , fata curajoasa si in curand norocoasa .

Ana a primit azi o pisicuta ce credeti ca am gasit-o facand, pensa pisicuta, incerca sa-i prinda genele, noroc ca-i jucarie. Ca tot vorbiti de nervi, de luni nu am mai atins-o, desi m-a tot testat ea, dar este drept ca am stat 12 ore la servici asa ca ... si mai nou cand ma enerveaza sau vrea sa faca ceva interzis o intreb "Ana, vrei bataie" si ea repede "nu Ana bataie, bate Lola, bate Adi, bate Dodo (adica toti maimutoii ei)" iar ieri mi-a dat peste mana cand dadeam drumul la masina de spalat ce de ce ating butoanele adica "copii nu au voie" .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput