Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Din acelasi motiv nu-l las nici eu pe alex sa pape decat solide. Nu am rabdare sa-l vad ca se face ca porcu' si totul pe el si-n jur e murdar si patat.
In schimb de ieri a inceput sa se supere si sa planga si/sau enerveze ca nu-i mai dau bobo dupa fiecare pisu. Uneori dupa ce face pisu vine si-m icere bobo si eu i-am spus ca avem o noau regula, nu mai primeste bobo decat daca face kk, n usi la pisu si asa se supara de numa' numa. Il cred si eu, pisu face de 10 ori pe zi, kk doar odata si nici macar i nfiecare zi. Iti dai seama cate bobo pierde!?!? Si nu vreau sa-i mai dau bobo in rest (adica fara motiv) ca apoi isi satisface pofta de bobo si nu mai e motivant sa faca kk la olita.

Monica, pai eu ce mulg nu-i dau imediat, ii dau cand stiu ca ar trebui sa i se faca foame. Iar la congelator degeaba il pun ca daca nu-l mananca la biberon in ziua respectiva, cand e proaspat, de ce l-ar manca din biberon mai tarziu?
Oricum, in curand trebuie sa arunc tot lapticul din congelator pe care l-am strans pana sa iasa din spital caci la sfarsitul lui ian. "expira" si nu i-l mai pot da.
Azi s-a sculat la 10 dimineata si apoi la 11 era deja adormit din nou si s-a mai trezit la 1:30. A dormit cam mult.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Ia priviti ce mari ne-am facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Va uram si noi cu ceva intarziere Sarbatori Fericite!, sa aveti un an 2007 asa cum va doriti si sa fiti sanatosi.

Nastere usoara mamicilor de 2007 si la cat mai multe gravidutze in 2007.

Andrei a fost un mosulet tare fericit de craciun. I-am cumparat costumas de Mos Craciun si nu s-a mai dezbracat decat cu tipete si urlete.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bits, pe unde esti, ce mai face bebita din burtica?

Alexa28+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Sa va fie viata si casa plina de belsug si voie buna in Anul Nou ce va sa vina.

Try, intr-adevar v-ati facut mari. Bravo.

Amina a ratat intilnirea cu Mosu, adica a adormit pe la ora 18:00 iar Mosu mai puturos nu a venit decit pe la ora 21:00, ia lasat cadourile si nu s-au intilnit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by try

Ia priviti ce mari ne-am facut!

pupam copil mare si frumos....si leit mamica lui

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Try,ce mare e Adrian...Si tot ochios.
Madachan,ce frumos si ce zapada mare..!
Eu alerg la servici ca o musca beata,in seara asta trebuie sa ducem Mariuca la bunici,maine dimineata plecam la bulgari...off,si mai am atatea de facut.
Va doresc la toate un An Nou fericti,mult mai bogat ca acesta,sanatate la mamici si Bbici,nastere usoara celor ce vor face BB2,impliniri si numai bucurii.La Multi Ani!
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am revenit si noi aseara de la Moreni. Am fost la nasi si a fost frumos de Craciun. Din pacate cam toata lumea a fost gripata si frig rau, am cam inghetat.
Try, tare scump Adrian si mult m-am bucurat ca te-am vazut vesela in poze.
Cookie, am vazut poze cu Sabina bulina ci ochii mari si albastrii. Am admirat tortul asortat cu fata si celalalt tort si mi se pare ca s-au distrat tare bine copii. cu intarziere, sa fie Sabina sanatoasa, norocoasa si cuminte, sa va aduca multe bucurii.
si pentru David, sa fie sanatos, cuminte si norocos.
Madachan, ne-ai cam facut pofta cu zapada. Cum se descurca Edy cu o jucarie asa mare?

Am si eu nevoie de ajutor. Vreau sa cumpar de la farmacie medicamente pentru urmatoarele 9 luni. Nu pot lua prea multe dar nici nu vreau sa uit ceva important. Am in pachetel asa:
- supozitoare Paracetamol 125 mg
- supozitoare Novocalmin 300 mg
- supozitoare cu glicerina
- aspirina, algocalmin, nurofen pentru adulti
- Nurofen
- Pivalone
- Ambroxol
- Vibrocil
- Stodal
- Bioparox
- tinctura de Propolis
- Faringosept
- Oscillococcinum
- Calciu
- Vigantol

Dati-mi si mie idei ce sa mai cumpar in caz ca o sa avem nevoie si sa poata fi si transportabil ca fiole nu pot lua de exemplu.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am pus cateva poze cu piticii mei...

http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5544&cid=2826

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florypop

Am pus cateva poze cu piticii mei...

http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5544&cid=2826

Flory si Andrei si Rares

Flory, andrei e de-o candoare rara in poza in care e imbracat in Mos Craciun, iar rarasel e un scumpel si-un maricel, cand a crescut asa mare?

Mergi la inceput