Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eu cu greu fac fata diminetii asteia, aseara am adormit tarziu iar dimineata am experimentat noul mod de trezire al lui fimiu, vine in camera si incepe" mamii, a dat jos din pat singur, tatii scoalate, tatii nu acunde scoalate, tatii, mami tati nu scoala", assta face cam de 3 zile dar azi parca e mai rau:D ca imi e mai somn iar el are program de la cresa cand la 7 e in picioare, si nu stie ca e concediu

vad ca nici pe aici nu e activitate, voi probabil inca dormiti

Stefani si Stefanii

Alexa27+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by try

Paxela, Mosul vostru trebuia sa-l puneti intai la masa ca era cam slabut . Sa faca intai "colacelele" in jurul taliei.

Alex a fost cam retinut fata de Mosu' si nici picul de poezie nu prea a vrut sa-l spuna, dar promitem ca recuperam la anu'.
Poze o sa pun in zilele urmatoare.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

try mosul nostru saracul avea si o perna sub costum, dar tot degeaba, si saracul de la el de acasa pana la noi( 6 scari de bloc) si-a luat atatea mistouri si glume proaste, incat cred ca a slabit pe drum, el a tinut neaparat sa se imbrace la el, a avut grija la detalii caci altfel sigur ar fi fos desconspirat de fimiu, dar cred ca a uita sa pape cu vreo 3 luni inainte
poezia nici fimiu nu a zis-o ba mai mult acum se lauda la toti, "nu spus tica tica a mosu", ia zis asta inclusiv lui mosul, dezechipat,

Alexa27+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

La multi ani!!!1
A venit mosul? Edy a fost asa de incantat...i-a adus o masina mare,mare de doua ori cat el. Si un tractor mic,mic...asa a cerut el.
Ieri am fost la munte,la Sinaia la cota 1400m.Frumos.....totul alb,alb,am facut si poze o sa le pun mai pe seara. Edy nu mai vroia sa plece...la zapada mare ...numai asa zicea.

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DAVID SI SABINA!!!!! Sanatate ,fericire va doresc!

Mai avem doar o sarbatorita pe 1 ian. pe nora mea Amina. Bobita ,ce mai face Amina? S-a bucurat de Mos Craciun?

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

LA MULTI ANI!Cum a fost de Crcaciun?Sper ca distractia a fost pe cinste,ca at primit cadouri muuuuulte.
Noi am fost la Pitesti,mami(adica IO)a scapat de pregatiri...Mariuca s-a bucurat tare cand a gasit jucariile sub brad.In rest suntem bine sanatosi
Am vazut si ceva poze:Sabina,Iris,Bianca,Silviu..sper ca nu am uitat pe nimeni.
Acum sunt la munca,si deja ma gandesc la mini vacanta urmatoare,asa ca nu am chef de nimic
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

La multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua de nume...Stefania,Stefan!!!!!!!!

Doar o sarbatorita vad in listuta...Moss,ALEXIA -STEFANIA La multi ani ,sanatate si s-o asculti pe mami!!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! si multa sanatate Stefaniilor si Stefanilor
eu i-am ascuns ruxandrei toate jucariile pe care le avea inainte(am oprit doar cateva papushi si bebelushi) fiindca am vazut ca nici nu le mai baga in seama(se juca doar cu cele pe care i le-a adus moshul) si pe cele vechi le arunca pe unde nimerea.
in rest si noi suntem sanatosi voiosi si ne pregatim deja de revelionfacem antrenament(fara sa vrea mami...doar din dorinta copilashilor care adorm din ce in ce mai tarziu...aproape de miezul noptii)...totul ni se trage de la vestita suzeta de care am scapat de tot dar ne-a cam intarziat somnicul si la pranz si seara...sper sa-si revina.
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Monica, ce ma bucur c-ati scapat definitiv de suzi. Ca sa-i modifici programul de somn la fel, scoal-o in cateva dimineti ma idevreme, adica la ora la care obisnuia sa se culce. Si-n felul asta va simti nevoia sa se culce de pranz mai devreme, se va scula mai devreme si seara va adormi iarasi mai devreme. Dar trebuie sa o trezesti mai devreme in cateva dimineti pana revine la programul vechi.

La mine adrienutu' a inceput sa doarma destul de bine noaptea si vad ca de aproape o sapt. se scoala dupa 9 dimineata, ceea ce-mi da mie ragaz cu alex sa mancam si noi linistiti. Ce ma intriga e ca nu gangureste. Aproape deloc si are mai bine de 2,5 luni. E tot o veselie pe el cand vorbim impreuna, mai scoate ici si colo cate-un sunetel, dar nu gangureste asa cum fac alti copii. Eu il stimulez in fiecare zi. O fi mai mutulica? Si-o da drumul mai tarziu?
Inca nu-si tine capul singurel si tind sa cred ca e un pic intarziat dpadv. E adevarat ca nici nu ma spetesc sa fac exercitii multe cu el de tinut capul, dar pe de alta parte cu alex nu am facut deloc. In feb. mergem la evaluare, la 4 luni, sa vedem ce-o sa ne zica tanti terapeuta.
Mai, fetelor, adrian imi refuza sa bea la biberon. Dimineata ma mulg cam 150, chiar si 200 ml in zilele mai productive, pt. ca se strange de peste noapte si laptele asta incerc sa i-l dau peste zi si ma chinui ingrozitor, daca insist da in plans. Si culmea, il las sa i se faca foame si tot nu vrea sa bea. Daca-l pun apoi la san mananca de n-are treaba.

Alex a regresat cu kk, de vreo sapt. (desi nu in fiecare zi a facut kk si asta din motiv ca s-a retinut) nu mi-a mai facut la oala pana ieri cand a facut o data la oala si la la 5 minute a facut pe covor a doua oara. Pisu in schimb face fara probleme, nici nu trebuie sa-l mai intreb eu cand vrea sa faca.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

trysi multumesc de sfat, am sa-l urmez cu sigurantza ca tot ce mi-ai zis tu a functionat( dar dupa anul nou...pana atunci daca tot facem antrenament macar sa prindem ora 0 treze de revlion)
cred si eu ca strangarul cel mic(adrian) nu vrea biberon cand o are pe tzitzi si stie ca daca face un picutz de scandal mami i-o da...poate mai bine stochezi lapticul(de peste noapte) la congelator(asta daca se reface pana dimineatza si-i poti da lui sa pape linsitit cand se trezeste)...
si ruxi ca si alexal tau... e cam in acelasi stadiu cu olitza...pipi face la olitza(dar numai daca nu are chilotei pe ea...daca are ii da drumul in ei) si caca face numai cand are ea chef...cand nu...ma cheama sa-l adun de pe covornoroc ca face tare(ca-i mai constipici de felul ei)...dar incet, incet ne revenim noi si o sa facem la olita.
eu ma bucur ca papa singurica felul 2 intotdeauna, supica inca nu o prea las sa pape ea singura fiindca mi-este mult mai greu sa strang dupa ea decat sa i-o dau eu...stiu ca gresesc si ca nu ar trebui sa fac asa...dar sunt si eu obosita si nu intotdeauna am chef sa strang dezastrul care se face.

monica

Mergi la inceput

Am pus poze de ieri daca vreti sa ne vedeti , sunt aici---- http://pg.photos.yahoo.com/ph/madachan2002/album?.dir=4e01re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/madachan2002/my_photos

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput