Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 24
roserb spune:
Vai, ce tembela sunt, nu stiu cum m-am uitat in viteza si am uitat sa spun :
LA MULTI ANI SI NUMAI FERICIRE CELEI MAI VESELE FETITE DIN GASCA, ALEXIA CECILIEI! O pupicim cu drag si ii dorim sa ramana asa si cand va fi mare
LA MULTI ANI, DARIA, sa cresti mare si sanatoasa!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ioana_du spune:
Dragele mele, va multumesc foarte mult pentru urari, am avut grija sa le comunic domnisoarei! 
Uram si noi un La Multi Ani din toata inima co-sarbatoritelor de azi 

, precum si sarbatoritilor pe care i-am ratat.... Regret ca nu mai apuc sa intru pe forum, de ceva vreme nu mai apuc sa intru nici macar ca sa citesc, asa cum faceam pana acum ... Sper ca anul care vine sa imi aduca mai multa liniste, stabilitate, timp pentru mine, si poate si ceva mai multa fericire. Si va doresc si voua asta, si sa aveti un Craciun un pic mai frumos si mai fericit decat indrazniti sa sperati! 
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
danette spune:
ALEXIA 
sa cresti mare, frumoasa, sanataoasa, cuminte si sa ramai mereu tot asa de vesela! La multi ani! pupici 
Am vazut cateva poze frumoase de la petreceri cu Mos Craciun. Si doi baieti frumosi si cuminti Vladutz si Robert. La asa copii, cum sa nu vine Mosu" ???
Am fost si noi azi la party-ul organizat de clubul de unde face tatal meu parte si a fost foarte frumos. Iris a fost tare incantata si eu f. multumita ca fata mea a spus Mosului o poezie pana la capat. De data asta nu a avut 'trac' cand l-a vazut pe Mos, din contra era f. fericita si chiar a plans cand a plecat Mosul.
Un singur comentariu cu '-'... Mosu' nu era f. autentic.. nu s-au prea straduit sa gaseasca unul asemanator cu cel din filme sau carti.
Am pus cateva poze aici:
http://family.webshots.com/album/556556482MYnArI
..iar acum ma apuc de vizionat pozele Roxanei...
Jasmine spune:
LA MULTI ANI Alexia
, Daria Nicole
,, Bianca Alexandra
,, Cristiana Bianca
, ,sa fiti sanatoase,sa cresteti mari,sa fiti fericite si viata sa va fie plina de bucuria lunii magice in care v-ati nascut.
Try,ma bucur mult sa citesc vesti bune despre Adrian.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
try spune:
“Se zvoneste ca pe seara,
cineva o sa apara,
pe furis, pe la balcon,
pe fereastra sau pe horn,
vine, vine Mos Craciun sa-ti vesteasca un AN BUN!”
Sarbatori Fericite si un An Nou Fericit, mamicutelor si puiutilor vostri, sanatate multa voua si familiilor voastre!
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
am terminat si eu bradutul
, e tare dragalas, deabia astept reactia lui silviu maine, caci nu as fi avut rabdarea necesara sa il impodobim cu el treaz![]()
Alexa
27+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Jasmine spune:
Noi o sa facem bradul maine seara,in Ajun.O sa participe si Radu asa ca toata operatiunea o sa dureze muuult si o sa fie destul de complicata.
Pe mine ma uimiti cu cate bunatati pregatiti.Nu pricep deloc cum aveti timp,rabdare sa le faceti.Bravo,voua!ca eu o sa ma limitez la clasicele sarmale,salata boeuf,friptura si ceva dulce ?(care nici in momentul asta nu stiu exact ce va fi).
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
diana2004 spune:
Noi am mincat deja cozonac ! Ne-a adus o vecina si nu am mai asteptat mai ales ca face niste dulciuri asa bune !
Va uram CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si mai ales alaturi de puiutii vostri !
Madachan spune:

SA VA FIE CASA,CASA
CU BUCATE NOI PE MASA
MOS CRACIUN CU SACUL PLIN,
DRUMU'N VIATA CAT MAI LIN,
BOGATIE CATA VREI,
SANATATE PENTRU TOTI,
IAR LA ANUL CARE VINE
SA VA FIE SI MAI BINE!

CRACIUN FERICIT!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Madachan spune:
ALEXIA,DARIA,BIANCA si iar BIANCA

La multi ani frumoaselor ,sa va faceti mari,sanatoase si ascultatoare!
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!