Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Uitasem sa va spun ca aseara am vazut pui mic de Viovio;frumoasa si zambareata,rasfatata si dulce.Am auzit si niste cuvinte foarte clar spuse din gurita ei,are un glas....de-ti vine sa o mananci.O sa-i transmit lui Vio( care azi a inceput serviciul )toate urarile voastre de bine.

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Uite ca imi fac si eu un piculet de timp ca mi-e cam rusinica de cand nu am mai zis nimic, dar parca nu-mi mai ajunge timpul deloc, mai ales cu apropierea sarbatorilor si cu pregatirile...desi nu ma pot lauda ca fac mare lucru in ale bucataritului (decat cele clasice: sarmalutze, salate, fripturica si ceva prajiturele)

La multi ani cu intarziere pt Ruxitza de Monica si Ana Maria de Otilia…sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii si fericire in viata !

La multi ani si sarbatoritelor de azi, numai printese una si una, Alexia (Cecilia C), Daria Nicole (Carmen), Bianca Alexandra (Ioana du), Cristiana Bianca (Viovio) sa cresteti mari si sanatoase !

Am vazut si poze super cu baietei frumosi tare, Alex de Miki, un flacau voinic si frumos ca mami lui, cei 2 prieteni buni, Vladut si Robert, dulci si emotionati de venirea lui Mosu’ si un Silviu foarte sigur pe el la intalnirea cu acelasi personaj. Ce mai, numai copii frumosi si cuminti pe aici.
Am vazut si camera lui Alex de Try, caruia ii dorim sa o stapaneasca sanatos, ca e tare reusita . Si David are camera lui, dar nu e nici pe departe atat de frumoasa.

Try, ma bucura mult vestile bune despre Adrian, sa dea Domnul ca totul sa fie din ce in ce mai bine de acum incolo.

Bitsule, ce-ti veni, mey, lasa-l incolo de dr...tu o sa ai o nastere usoara, ai sa vezi. Hai curaj...mult a fost, putin mai e, si vei incepe anul tare frumos, cu inca un bebe mic si scump.

Spor la treburi la toate mamicile gospodine si nu numai.
Daca nu mai apuc sa intru va doresc de pe acum un:
Craciun ca-n povesti, cu zapada, bradutz impodobit, cadouri multe si plin de voiosie si caldura sufleteasca.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! sarbatoritelor de astazi Alexia, Daria si cele doua Biencute pe toate sa va dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce va doriti

si fetelor care nu mai intra pe DC pana atunci, le urez din tot sufletul Craciun Fericit!

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, ce ma bucur ca adrian este bine si puteti petrece linistiti sarbatorile...felicitari pentru micutul invingator!dar si pentru frumosul alex(asa face si ruxi cand o laud mai tare atunci imi face pocinogul in pantaloni)

anne-marrysi bine ati revenit
bobitaprintesele, cred ca a fost tare frumos la serbare

eu ieri am facut cozonacii, azi fac piftie si maine restul...
va pup pe toate si pe copilashi
spor la treburi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

N-am citit din urma,din lipsa de timp, dar pun niste poze de ieri AICI. Am tinut-o numai in petreceri si alergatura saptamana asta, dar ma pun eu la curent.

Totusi, Otilia, lasa fata in paca ca-i frumoasa si o sa aiba perioade cand se inalta brusc si nu mai pare plinuta. Eu patesc mereu asta ccu bianca, mi se pare mereu prea grasuta, apoi iar creste si isi schimba "forma"

Va doresc tuturor un Craciun Fericit, sa va bucurati de cadouri alaturi de cai dragi si sa petreceti frumos.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI CELOR DOUA BIENCUTE, SA CRESTETI MARI, SANATOASE SI CUMINTI, VA PUPAM CU DRAG!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,ce puiuti frumosi ai!Bianca e domnisoara deja,Mihnea e baiat mare....Pupici si numai bine

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

De Craciun … cozonaci, prieteni, vin rosu, colinde, brad, sarmale, lumina, zapada, scortisoara, familie, poveste. Sa aveti parte de bucuriile simple, oamenii dragi si cadourile din suflet.
Craciun cald, fericit si luminos!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

La multi ani celor 3 printese sarbatorite azi! Sanatoase, cuminti, norocoase si destepte! Iubite sunteti de parintii vostri, iar restul vine de la sine...

In mod special, Biei, "gagica misto" , ii aduc aminte ca acum 2 ani fix pe vremea asta umblam bezmetica prin piete sa cumpar BRADUL Mariei mele de 2 saptamani iar ea, draga, nu se hotara daca sa vina sau nu, daca sa o crute pe Mami sau nu... Si s-a decis si a venit pe lume putin inainte de Craciun, in asa fel incat mami si tati sa aiba cel mai frumos cadou de pus sub brad.
La multi ani, Bia mica!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ce de fetite sarbatorite astazi !

la multi ani pt ;ALEXIA , DARIA si celor doua BIENCUTE !

Mergi la inceput