Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 22
Otiliav spune:
Alo fetele, pai Ana este la cura de la 8 luni, a avut voie banana rar, paine deloc, si o perioada i-am pus in mancare dovlecel in loc de cartof. Acum ca a venit iarna nu am mai pus dovlecel si cel mai grav nu a mai facut plimbari de doua ori pe zi pe afara. Dupa sarbatori trecem iar la regimul obisnuit al ei.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
camys_2000 spune:
Va doresc Sarbatori Minunate alaturi de familie, sa va bucurati de bradutz si de cadouri!!! Mos Craciun sa vina cu bucurie!!!
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
try spune:
Ieri am fost la hemato si adrian e la acelasi nivel ca acum 2 sapt.: hemoglobina 95, ceea ce e bine.
A luat insa f bine in greutate: 480g in 2 sapt. Cred ca sunt paranoica... eu credeam ca nu papa bine si nu ia bine-n greutate si el mititelul... Si l-am cantarit si nemancat si de-abia facut kk.
Cici, rusiniiiiiiiiica. Pai joci pe doua fronturi? La doi Alexutzi? Si numai la baieti frumosi, nu oricum ![]()
![]()
![]()
Miki, ma alatur fetelor si te laud (pe tine, cape fi-tu nu mai e cazu', Alex Parisa frumosul e pleonasm deja), dar si p-asta o stii ca nu e prima data cand o auzi de la mine.
Paxelina, nu-ti face prea tare probleme cu greutatea lui Silviu, stiu ca e frustrant, insa cu cine sa semene oare Silviu? Cu tati? Pai la silueta lui tati ce te astepti de la Silviu.
Cand judecati greutatea si inaltimea copiiilor nu uitati sa va uitati si la parintii lor (cum sunt ei) si intrebati-va parintii vostri cum ati fost voi cand erati mici: slabuti, grasuti, inalti, scunzi... De cele mai multe ori e chestiune ereditara.
Iar tocmai ieri auzeam la radio cum spuneau ca datorita nu stiu carei enzime (sau ceva de genul asta... eram in masina si n-am auzit bine) persoane diferite iau in greutate diferit mancand aceeasi cant. si fel de mancare. Ei dadeau exemplul cu bolul de lapte cu cereale: doi copii care mananca acelasi bol de lapte cu cereale transforma totul in mai multe sau mai putine calorii in functie de disponibilitatea acestei enzime. Asa ca tine si de mama natura pe care cu greu o poti fenta.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de sapt. asta. Cici, urmeaza si Alexia maine, nu? Sau ma insel....
Mai fetelor, spor la treburile voastre de gospodine exemplare. Eu n-as gati nimic special de sarbatorile astea, asa am o lipsa totala de chef de treaba, dar ma impinge sotul de la spate (normal ca el nu pune mana
, e sot modern sau model, cum vreti sa spuneti). E adevarat ca si daca nu as face nimic special nici nu prea as simti sarbatorile. Avantajul aici e ca multe chestii le gasim deja de-a gata la magazinul romanesc: sarmale, caltabos, toba, carnati, cozonac etc... O sa fac si eu sarmale si piftie, ceva salate usor de facut si restul sa le cumpere sefu' de la magazin ca nu vreau sa zac iarasi prin bucatarie cu orele.
De bine ce l-am laudat pe alex, si ieri si azi mi-a facut kk in pantaloni 

.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
diana2004 spune:
Deci secretul siluetei tale Andreap sint maslinele pe post de cina ;fetelor ,e enervant de slaba !
mikimi spune:
Diana
. Glumesc desigur !!! ma bucur pt voi, sper sa aveti zapada.Noi am programat si rezerva pt feb anul asta, insa am aflat ca trebuie sa merg la curs exact in mijlocul vacantei...asa ca...la revedere daca nu gasesc alte locuri.
Try

.
dupa 2 anisori.
Miki si Alexander (12.12.04)
Otiliav spune:

Alexia, Daria Nicole, Bianca Alexandra, Cristiana Bianca, sa fiti sanatoase, norocoase si sa avetzi parte numai de bucurii in viata voi si familiile voastre!
Craciun fericit tuturor, sa avetzi parte de clipe minunate in familie, sa va bucuratzi de cadouri!
Try, sa dea Dumnezeu sa fie doar bine de acum incolo, ma bucur mult de fiecare data cand citesc vestile bune!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:

Alexia, Daria Nicole, Bianca Alexandra, Cristiana Bianca
sa cresteti mari si sanatoase
Alexa
27+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
eveline spune:
La multi ani tuturor puiutilor sarbatoriti azi si in zilele ce urmeaza!
CRACIUN FERICIT tuturor, sa va bucurati de magia acestor sarbatori si iubirea si fericirea sa domneasca in casele voastre!
Ana si Bianca-iubita
anne-marry spune:
dragele mele, nu am mai intrat de vreo...........2 ani de zile.... am mi bagat capul pe aici cate umpik, dar de acum, k am acces zilnic la internet, promit ca o sa fiu din nou, la fel de activa cum am fost odata.
o s aimi ia ceva timp pana ma familiarizez cu ce sa mai intamplat, dar promit ca o sa aflu tot ![]()
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
andreap spune:
ultima zi de munca
..
sa incepem cu un "la multi ani" pentru niste doamnisoare dragute foc
:Alexia,Daria,Bianca de Ioana si Bia de Viovio!sa cresteti mari,frumoase,sanatoase si norocoase.Pupici multi

Spun de pe acum "la multi ani" si celor ce se vor serba cat timp eu nu voi avea acces la net:David,Sabina si Amina.Sa fiti sanatosi,cuminti si sa-i bucurati pe parinti cu realizarile voastre
Diana..ma enervezi
..nu sunt prea slaba....
...sunt bine,zic eu,sunt grasa,zice sotul
.pacat canu esti in Pitesti de Craciun..sa ne mai vedem.va doresc distractie placuta
Try,felicitari!Ma bucur sa aud vestile bune despre Adrian.Pupici
Dragelor,sunt tareee pe fuga,asa ca daca nu mai reusesc sa intru azi,va doresc la toate :
Un Craciun fericit,plin de sanatate,fericire si bogatie,inconjurati de familie,prieteni si-n primul rand de comorile noastre mici si iubite.Un An Nou plin de impliniri!
sa ne revedem cu bine dupa Craciun(eu voi mai munci si sapt.viitoare)
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004