Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ca tot a adus Andreap vorba despre subiectul asta ,eu am o dilema :cit de "naturali " sa fim cu copiii nostri .Avem niste prieteni care vorbesc ORICE de fata cu fetita lor de 4 ani si stau complet despuiati in fata ei (cind se schimba ,etc ).
Noi sintem mai rusinosi de felul nostru ,si ma tot gindesc cum e mai bine sa procedam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

UIte ce fata cuminte are mami, mai monica. S-a dezvatat usor de suzi.

Azi alex a fost un dulce. Eu eram la cal. cu adrian in brate si va citeam si el isi facea de lucru pe ici pe colo si la un moment dat, liniste. Nici tv-ul n use mai auzea. Eu in gandul meu "sa vezi c-a pus iar mana pe telecomanda si a umblat la setari". Las' ca "repara" tati cand vine acasa. Si-i zic, Alex, vino aici la mami. Nimic.
Dupa alte vreo 2 minute ma trezesc cu olita langa mine si-mi zice kk. Si cand ma uit, baietelu' lu' mama facuse kk si pisu la olita singurel si-si ridicase si pantalonii. AZsta ca recompensa ca ieri a facut kk pe el.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo try! felicitari alexutuluila cat mai multi kk in olita

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Miha.Multam fain.Sa vaz daca macar la copiat stau bine...pozici am vazut de ieri si ti-am remarcat ochiosul frumusel, dar nu stiam ca al tau este.Frumos ca au fost impreuna la Mos.Se inteleg?

dupa 2 anisori.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miki, am vazut pozele, s-a facut un barbatel de nota 10 Alexander, tare hotarat pare aici iar mami si-a schimbat coafura si evident ca tot foarte bine ii sta , se cunoaste cine-i genuine beauty . Sper sa va aduca 2007 casuta dorita si o fetitza sanatoasa, desteapta si frumoasa.
Am vazut pozele cu baietzii la prieteni si mama Aime cu doi frumosi aici . Si cand ii vad ma gandesc ca la fel eram si eu cu verisoara mea nascuta la 1 luna diferenta. Ei sunt precum o picatura de lapte si una de Coca-cola, atat de diferitzi dar si atat de frumosi. Miha nu stiu daca ti-am spus dar eu cand il vad pe Robert, imi aduc aminte nostalgic de fostii mei prieteni brunetzi, ca tare eram atrasa de bruneti, poate ca erau opusul meu, dar uite ca tot un blond a pus labuta pe mine si n-am sanse sa am asa un baiat ca al tau, desi tare mult imi place de el mai ales aici.
Bravo Ruxi, bravo Alex!
Ma laud si eu cu Ana ca are pampersul pe ea uscat toata ziua (ieri a facut in iarba in oras), mai putin la kk, iar azi dupa cateva ore prin oras penru ca ploua nu m-am indurat sa o pun sa faca la iarba si la dentist a vazut toaleta cand plecam si a zis "acolo, Ana pipi" si m-am prins ce vrea si chiar a facut, ura.
Eu am fost cu Ana la pediatra. Nu stiu daca era prost dispusa nu mi-a cantarit-o nu a masurat-o mi-a spus de cum am intrat in cabinet "este deja obeza" . S-a uitat la picioare, tot in X , iar tratament cu calciu. Are 15 kg si 86 cm, iar in Norvegia mi s-a spus ca este ok, chiar mi-a aratat conform unui program al lor ca este la limita superioara dar nu supraponderala, pentru ca a insistat. Si sunt tare ofticata pe tata care nu m-a ascultat deloc sa o scoata afara la plimbare chiar daca ploua putin si sa nu-i dea paine, l-am prins ca i-a dat paine in ciorbitza. Si cum in Norvegia nu-i soare de vreo 3 luni evident ca ea a crescut 2,5 cm in 4 luni ceea ce stiam si noi ca-i putin dar ce as fi putut sa fac. Deci oficial este obeza grupului .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, mai, Otilia!
Lasa fata in pace!
Cati doctori sunt atatea pareri!
Eu zic ca se ma inalta si va scapa de surplusul respectiv, daca e grasutza acuma. O mai tii tu in frau cu dulcele si fainosul, in rest, lasa copilul sa creasca frumos.
Fiecare are constitutia lui, daca are vreo afectiune trateazai-o, dar daca nu, nu mai pune la suflet ce zic toti doctorii!

Poate reusim sa ne vedem sau macar sa vorbim la un telefon!
Fii-mea a facut febra si sunt nitel pleostita ca nu vrau sa facem sarbatorile bolnavioarea! Am fost in WE la Tarcoviste. Foarte frumos, dar destul de frigut duminica, putin ceata si multa, multa alergatura, deci a transpirat.
Iar acuma stau si doftoricesc la ea!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Deabia astept sa vina Mosu'!!!

Desi, ma agit atat de mult cu pregatirile de cred ca-o sa fiu moarta de obosita!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti daca fita e obeza in viziunea dr tale, imi e frica sa ma duc cu fimiu, cred ca il va interna direct in centre de plasament ca e subnutrit, offf ce iti e si cu copii astia, acum o luna ma bucuram si eu ca a ajuns la 10 kg ,ca a inceput sa manance, acum cand l-am suit pe cantar sa lesin , am crezut ca sa stricat( dar nu), arata iarasi faimoasa cifra 9 , offffff
nu mai stiu ce si cum sa ii fac, dr nu ii dau vitamine calciu fier ca nu reiese necxesitate din analize, viermisori nu are ( iam facut inclusiv antigen giardia, proba din strat gros, proba din strat subtire, coproparazitologic normal) , pe parte cu glandele e ok, pe boli ce ar putea da deficitul staturoponderal ok de asemenea, si totusi,
de mancat mananca nu mult dar oricum papa ceva fata de cum manca pana acum, la cresa papa putin dimineata , jumate din fructele de la 10, pranzul intre jumatate de portie din ceva si tot, plus gustarea de la 4 , si apoi mai papa iarasi acasa sau castronasul de supa cu carnita ( minim jumate din el) sau 1 mcpuisor( carnita si o felie de painica fara maioneza aceea), sau cremvusti de pui( 2) plus 1 biberon de lapte seara la culcare si unul peste noapte astea amandoua cu cereale.............. si totusi.... -1kg intr-o luna
acum are 9 kg( fix) si 84 cm

Alexa26+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Otilia si Kenzo are 15,300kg si 92 cm si nu mi se pare deloc obez.stai mai mama linistita!

Miha am vazut beietii la petrecere.mor de ochii lui Rober.mi s-a parut mie sau Vladut era cam trist?

Andreea nu i-ai luat cam multe Mariucai?

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Maine plecam la Bucuresti, asa ca in eventualitatea ca nu voi putea sa scriu in timp util, va dorim de pe acum, la toti, Sarbatori fericite, un Craciun de vis, cu daruri multe, cu mii de bucurii pentru pitici si cu multa intelepciune si rabdare pentru mamici .

La multi ani, Alexia, sa cresti mare, sa-i bucuri pe cei dragi si sa primesti in schimb multa dragoste.
Pupam fetita scumpa si talentata.

I-am admirat pe Vladut si Robert, ce buni prieteni sunt ei si ce bine au petrecut...

Miki, ce mult a crescut Aexutu si ce baietel dragut...si are o mutrisoara de nastrusnic...

Sa va bucurati de zile minunate.

Mergi la inceput