Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
danette spune:
La multi ani frumoasei
de ANA 
Ingeras blond, sa cresti mare, sanatoasa si cuminte si sa ai o viata senina si plina de bucurii.
andreap spune:
Miki,am vazut poze,Alexander a crescut muuult,iar tu esti o frumoasa,ca intotdeauna
Miha,ce cuminte sta Robert,cu ochisorii lui mari.Pupam
Monica....e tare Ruxi
!Auzi,sa fure din mana...bafta cu operatiunea suzeta,olita,biberonul..etc
Otilia,ce faceti?Bine?bravo ptr.Ana cea indrazneata.
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
monica-elizabet spune:
salutare fetelor,
mai ce copilashi cumintei la intalnirea cu moshul...pup
ochiosul frumushel robert...si ce barbat elegant...![]()
andreap
si multumim de urari...aseara chiar a fost super ok la culcare a adormit fara suzeta si nu a mai cerut-o peste noapte...sa vedem acum la pranz ce
si
intampinam
mai pove de mariuca
ce prostioare mai face ea![]()
va pup pe toate
spor la pregatiri si cumparaturi
monica
andreap spune:
Monica,bravo..eu inca sunt cu suzeta la culcare..imi iau inima-n dinti candva
si renuntam.Vad ca de vineri noaptea nu s-a mai trezit deloc sa ceara lapte...sper sa o tina asa,suntem mari si gata cu papatul noaptea.Si facem macar de 2-3 ori pe zi pipi la olita.Kk inca nu
.
Mariuca e cam cumintica zilele astea..sigur pregateste ceva de proportii..![]()
mai....acum ea face ceva ce e cam...naspa de spus aici
.Cred ca e fff curioasa,asa ca de cate ori il vede pe Sebi doar in chiloti/sort,vrea sa puna mana,sa traga
.....
.Si sambata seara i-a spus ca vrea si ea sa vada.
...normal ca noi amandoi,nu e voie,rusine etc.Si ea la noi..nu e rusine,vad si eu putin-putin.Normal ca de atunci Sebi se schimba doar la baie(desi niciodata nu a ramas fara ceva pe el in fata fetei) si incercam sa-i distragem atentia
.oare ce o fi cu ea????
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Madachan spune:
RUXI
ANA
ALEXIA
La multi ani!!!!!!!!!
CRaciun Fericit!!!Asta daca nu mai intru pana atunci.
Ce ziceti voi acolo de olita?!Edy nu face deloc la olita.Inca se trezeste cam de 1-2 ori pe noapte pt. laptic.
Ne-am cantarit si masurat,avem 12kg si 86 cm.Mititel...
Stie de Mos CRaciun si asteapta sa-i aduca o masina mare
si un tractor mic.
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Madachan spune:
Am vazut poze cu baietei si fetite .Care mai decare mai frumusei!
Am vazut si camera lui Alex ,frumoasa.S-o stapaneasca sanatos.SI noi i-am terminat camera cam acum 2 sapt. dar inca nu am indraznit sa-l culc singur.Parca imi e mila ,nu cred ca-o sa reusesc sa-l las singur prea curand.El a dormit cu mine de la nastere....
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
andreap spune:
Acum am venit din oras....se circula infernal..mi-e groaza,parca toata lumea a
..asa ca,in timp ce ma calmez,mai intru pe aici.
Azi am fost sa-i iau Mariucai cadoul de craciun..nu puteam sa ma decid;pana la urma i-am luat o bucatarie(Roserb,vezi ca o invat gospodina?
????),una bucata dinozaur(m-a omorat efectiv,in fiecare zi imi spune ca vrea dinozauri
),un ursulet panda mic..mic si niste palete de tenis.ma cam batea gandul sa-i iau si un computer,dar am mers la o prietena care avea si nu prea a interesat-o..oricum mi se pare ptr.copilasi mai marisori.
mai nou nu pot sa ma mai uti deloc la TV seara,nu vrea decat "la animale"..si ma omoara cu zile.
Aseara incepea sa planga daca dispareau animalutele in timpul reclamelor:mami da napoi la manguste,unde e mangusta mami?..etc.
Hai ca v-am ametit..pup
Poze noi,noute
cassandra spune:
Buna ziua la mamici si bebici!
Try, si la noi e o problema cand Dragos ramane fara chilotei doar in pantalonasi
. trece printr-o perioada in care incepe sa se descopere si tot incerc sa ii distrag atentia spre alte lucruri. Cred ca, asa cum spunea si Mikimi, o sa treaca daca reusim sa ii facem sa isi indrepte atentia spre alte activitati, in modul cel mai natural cu putinta.
monica-elizabet spune:
mai andrea, m-ai facut sa rad cu lacrimi...ce sa fie domne cu ea...e fata mare
...las' ca va mutati voi din garsoniera si atunci nu o sa mai fie probleme de genul asta...cat despre tv...si noi inainte sa ne culcam noi trebuie mai intai sa culcam toate personajele de la desenele de pe dvd, apoi pe cele de la tv...si dupa ce toata lumea doarme...adormim si noi![]()
la pranz s-a zmiertait vreo 1-2 minute dupa suzeta ei dar apoi a adormit...
aaa...si inainte sa faca nani(si sa apuc sa-i pun pampersul) sarea cu alex in pat si probabil ca era prea prinsa cu joaca ca mi-a tras un pishu chiar in mijlocul patului
...si numai cu cateva minute inainte alex a scapat o cana pe jos in bucatarie dupa ce frecasem toata dimineatza...dar ce sa-i faci...asta este...trebuie sa aibe si mami ce sa faca...doar nu o sa stea degeaba toata ziulica, nu?![]()
va pup pe toate
monica