Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Monica, sa-l vezi ce "dragutz" se seara dupa ce mananca nu stiu cate bomboane la cate pisuri face peste zi . Ca taica-su a zis ca-i taie ratia de bomboane ca face prea urat. Il apuca o energie de-asta animalica seara (iar noi seara suntem cu nivelul jos). Cred ca n ue seara sa nu se lase cu plansete, pedepse si alte alea.
Prost e ca pe amandoi ne-au apucat bolile de nervi de la un timp si bietu' copil are de suferit de la amandoi. Uneori mi se face mila de el (de regula cand intra in focul artileriei lui taica-su ), dar efectiv imi pierd uneori rabdarea de a-i mai vorbi "ca la carte".
Asa ca bits, uite cum e: uneori zic ca-i simplu cu doi, alteori imi vine sa-mi iau campii (cum a fost astazi). Cred ca cel mai tare ma irita faptul ca alex il trezeste mereu pe adrian. Alex e un copil care vorbeste tare, striga prin casa, vorbeste ca pe camp si Adrian saracu' are nevoie uneori de liniste ca sa-l pot culca. Ieri, spre exemplu, mi l-a trezit de 3 ori la rand pe-ala micu', imi venea sa dau cu el de pamant, nu reusesc in ruptul capului sa-l fac sa vorbeasca mai incet, sa nu mai strige.

Asa ca rezolutia mea pe anu' care vine e sa devin o mama mai calma si mai buna. Pe bune, nu glumesc!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

tot e bine ca ana cere...ruxi fura din mana

monica

Mergi la inceput

try si alex al meu la fel(desi e cu 3 ani si jumatate mai mare decat alex al tau) vorbeste tare de zici ca are probleme cu auzuldar l-am testat si nu e decat chestie de obisnuitza...n-are nimik

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Nu va suparati pe noi ! Uram din suflet Ruxandrei si Anei LA MULTI ANI frumosi, sanatoase sa fie si sa aiba parte de bucurii multe.

Oti m-am conformat,am pus pozite noi,sper sa nu fi uitat cum s-o fac.
Try frumoasa camera, s-o stapaneasca sanatos.Tanjim si noi dupa una, speram la anu' sa avem mai multe camere ca sa-l ''dam afara'' din a noastra.Cat despre liniste la bb mic...am vazut la finii mei.Al mare (3 ani)tipa fara oprire, asa ca cea mica(4 luni) s-a trezit in primele 2 luni, dupa care a capitulat si a adormit in toata splendoarea de carnaval din casa.Rabdare.
a...si in vara eram cu nervii la pamant pt ca Alexander isi pipaia putzulica toata ziua, la mare a fost practic numai cu mana pe ea.I-am luat mana, l-am certat, i-am povestit de rusine...numai ignorandu-l a mers..acum a uitat de ea.

Monica noi pana acu o luna o aveam pe suzi la culcare, am uitat-o la munte si seara ne frecam mainile si ne intrebam daca sa mergem sa cumparam de urgenta una pt noapte...nu a fost nevoie, parca nu s-a mai trezit deloc de atunci.

Dutzi

[/URL]" target="_blank">http://family.webshots.com/photo/2938591120067394262lCTpVz][/URL]2 ani ]

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Vai ce Vladut frumos si cuminte.Da ce mami....povesteste-ne AIME i-a placut mai mult de ''Moasa'' sau Mosu?

Paxelina ai o burtica foarte de fetita.Yupppyyy.

Bits, nastere usoara, bineinteles ca va fi bine, doar emotiile mari.Pupam bebelusii.

[url="http://family.webshots.com/photo/2938591120067394262lCTpVz2 ani ]

Mergi la inceput

Cat de duda poti fi incat sa nu reusesti sa copiezi un link....iaca me

[url="http://family.webshots.com/photo/2938591120067394262lCTpVz]

Mergi la inceput

mikisi multumim de urari, v-am vazut pozele sunteti amandoi niste frumushei

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miki,uite cam asa ar trebui sa arate link-ul tau: [url = "http://family.webshots.com/photo/2938591120067394262lCTpVz"] denumire link [/url]. Elimina tu pauzele.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru preferata noastra cu ochi albastri! Viata sa-ti rezerve numai bucurii.

Miha

Mergi la inceput

Venim si noi in completarea lui Aime cu poze de la intalnirea cu Mos Craciun

Miha

Mergi la inceput