Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
Fulgule sa vezi ce o sa urle caci se pare ca o sa fie puternic.azi am fost la doc si deja are 3360g!cica merge pe 4 kg cu siguranta
.iti dai seama ca nu ma incurcam cu nastere normala in conditiile astea!asa ca peste 3 sapt o sa fiu cu bolfosul no 2 in brate.
35,KEN(1nov 2004)
wow... nastere usoara si bb sanatos... Inca vreo nastere on-line??????????Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Intalnirea lui Vladut cu Mos Craciun in 2006.
Nu stiu cand mai pot intra de aceea pun pozici in graba, sa ne vedeti la mos ![]()
aime si
Vladimir
Otiliav spune:
Acum am mai prins un moment liber, ieri nu am reusit sa intru decat sa-i urez
Ruxandrei, sper ca v-ati distrat pe cinste si ca i-a placut sarbatoritei.
Felis, am citit ca vei fi vecina cu Onitza,
cred ca sunteti amandoua incantate, ma bucur mult ca ati reusit cu apartamentul.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:

OTILIA - Sa-ti traiasca fata si sa fii mereu o mamica tanara!!!
Cred ca a fost un moment emotionant cand v-ati intalnit cu totii!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Dutzi spune:
La multi ani, Ana, ne gandim cu mare drag la tine, iti dorim din tot sufletul sa ai parte numai de oameni minunati in jurul tau, sa cresti mare si sa-ti implinesti toate visele!
Si sa ai o petrecere ca-n povesti!
monica-elizabet spune:
oti
si multumim de urari, la multi ani! pentru anutza
,multa sanatate si sa-i dea Dumnezeu tot ce-si doreste
fetelor in seara asta am taiat suzeta ruxandrei(are 2 bucati de cand era bb mic marimea 0-6 luni) altele noi nu vrea si astea aratau de parca au facut razboiul dar daca am vazut ca siliconul ala nu se strica delok atunci am recurs la "nebunia" asta cu taiatul fiindca altfel cred ca o sa o ia david de nevasta cu suzeta de gat
...dar am fost prevazatoare si am taiat doar una
sa vad cum reactioneaza si...ce credeti ca a facut fata mea...in prima faza a zis ca "e ticata bleah"...dupa aia i-a venit o idee stralucitoare..."moshu o iepaia"(tot ii zisesem eu ca i-o dam moshului sa ne dea cat mai multe cadouri si ea a zis ca moshul o sa i-o repare
si i-o da tot ei inapoi)
...dupa faza cu reparatul a luat-o si o tinea in gura asa rupta si taiata...ii place si asa
cred ca maine le "croiesc" pe amandoua
si o sa tai in fiecare zi din ele cate putin pana nu o sa mai aibe ce sa suga![]()
voi cum ati procedat? cum ati reusit sa scapati de suzete? mai sunt copilashi care au suzete si acum sau noi suntem ultimele?
va pup
monica
bits spune:

pt ANA!sa cresti mare,sanatoasa si sa fii devreme acasa
!
Felis tura asta nik live din spital caci e cu operatie!spor la mutat!ce frumos va prinde anul nou in casa noua!sa fie intr-un ceas bun si cu noroc!
Monica eu practic am ascuns toate suzetele din casa.a marait putin la inceput dar a uitat.acum daca i-o arat imi spune ca e pt bebe si nu pt el![]()
Ken mi-a facut putina febra 37,7 asa ca astazi sta cu mami acasa.sper sa nu fie nimic caci pe aici e vanjoreala mare cu un virus al enterocolitei.asta-mi mai lipseste acum!
35,KEN(1nov 2004)
Cecilia C spune:

La Multi Ani!!!! ANA sa fii sanatoasa, sa cresti mare, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi si un car de noroc.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
onitza spune:
BUna fetelor,
Am citit pe diagonala sunt la pamant cu timpul si moralul, idem FELIS!
OTILIA ma bucur foarte tare ca sunteti acasa Uram si noi printesei tale LA MULTI ANI FERICITI!!!! Va pupam dulce si sper sa ne si vedem! Pe unde sunteti? daca sunteti la Moreni de sarbatori ar fi frumos sa ne vedem, va invitam de pe acum pe la noi!!!!!!
FELIS, vecinica, hai sa fim barbate, ca o viata avem!! si eu am fost tare suparata zileel astea cu Paul bolnav, dar a trecut un pic, ieri chiar am dat o fuga la munte, la cota 2000 si i-a placut mult lui Paul, am mancat la Taverna Sarbului si a papat o portie mare de cartoci prajiti cu lipie...te pupic dulce
PAXELA, sarcina usoara in continuare!!
BITS, ma rog sa ai o nastere usoara!!
FULGULE, sper sa scapi de operatie!!
TRY, FELICTIARI PENTRU CAMERA LUI ALEX!!!
LA MULTI ANI COPLASILOR DE DECEMBRIE!!!!!!!!
Azi sunt in Bucuresti si am foarte mult de alergat. DIseara ma intorc in MOreni la Paul ca ai mei nu fac fata, mama bolnava, tata comod....MI-ar fi prins tare bine sa mai raman o zi sa ma refac, dar....asta e...pe acasa nu mai dau azi ca nu am timp....de aceea va pup dulce si sper sa mai intru sapt asta, pe joi, vineri ca sa urez sarbatori fericite!!!
Va iubesc, va pup dulce
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
aime spune:
La multi ani, blondinutza Ana!
sa fii sanatoasa si la fel de frumoasa mereu.
Am pus pozici de la intalnirea cu Mosu' mai sus, sa nu ziceti ca le ascund
.
aime si
Vladimir