Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
bits-ule
si nu te mai lua dupa tembelul ala de dr ca-l
...si mie-mi facea un nebun cam la fel ca tie...dupa ce-mi spunea ca sarcina merge bine la sfarsitul consultului imi zicea...ne intalnim peste 5 zile sa vedem daca fatul mai este in viatza
iti dai seama cum stateam eu toata saptamana aia...
...dar mi-am dat seama ca e cam dus cu pluta si am inceput sa nu-i mai iau in seama toate perlele(pe care le stia el in limb engleza si se mandrea cu ele
)...stai linistita ca totul o sa fie ok.
kenzolinului si "uriasului" din burtika
cusccritzo
bre tortul a fost un portret cu alba ca zapada in varianta horror
...fara pitici(bine ca nu i-a mai facut si pe-aia ca cine stie ce mostruleti ieseau![]()
va pupacesc pe toate si pe copialshi
Duminica placuta in continuare
monica
bits spune:
fetelor multumesc mult pt incurajari
!cu D-zeu inainte!sa trec de asta ca nu cred ca-mi mai trebuie bebe 3 chiar daca mi-ar garanta 100% ca e fetitza![]()
Paxella da pe ce motiv vrea sa te taie doctorul tura asta?daca Silviu a avut 3500 si nu ai patit nimic nu vad nici un motiv sa te taie doar de dragul de a te taia.sunt nebuni doctorii astia pe cuvant!auzi cum adica daca trece de 3kg la cutit?!eu cred ca schimbam doctorul daca eram in locul tau.ai sa vezi ca nasti mult mai usor tura asta!uite sa-ti spuna Cecilia sau Rosebitza noastra!
35,KEN(1nov 2004)
try spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Try, e super camera lui Alexutzu, e si normal sa fie incantat de ea. Si mi-au placut tare mult hainele de pat, sunt super colorate si cu desene pe ele, foarte faine, asa ca zi-mi si mie de unde le-ai luat ca si eu am tot cautat pt Alexia dar nu am vazut asa ceva.
De la wal-mart l-am luat, Cici. Vorbesti de pilota cu gargarite si furnicute, nu-i asa? Mi s-a parut oarecum neutra, potrivita pt. fetite si baieti de-opotriva si deja eu m-am plictisit de tematica Pooh. Plus ca mergea cu culorile lui de pe pereti, avea verde si albastru in compozitie. Am luat pilota separat, lenjerie de pat twin separat si niste frunze-mocheta de pus pe jos (cate 3 la pachet) care erau tot din set. Mai aveau si veioza cu aceleasi desene, dar sincer mi se cam pare inutila veioza. Eu n usimt nevoia sa-i tin veoiza lui alex in camera. Poate dupa ce-o invata sa citeasca el singurel.
Am dat cam in jur de 100$ pe toate daca nu ma insel. Singura alternativa era o pilota cu hokey, dar am zis ca nu.
Vezi ca la Ikea aveau set de pilote+perna cu 25$. Eu de-acolo am vrut sa iau, dar lenea din sotul meu si-a spus cuvantul si n-am mai ajuns acolo.
Daca nu gasesti la wal-mart-ul de langa tine, cauta la altul. Nu au intotdeauna toate articolele la toate magazinele.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
miria_cristina spune:
Apar si eu cu intarziere!![]()
LA MULTI ANI!!
copilasilor si numai bucurii!!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
paxela spune:
bits, dr a zis asta dupa primul control pe masa, argumentand cu niste modificari de bazin
, datorate zice ea marimii lui silviu fata de mine (care am 1,56-1,58), ce e drept si cand am nascut au zis ca e foarte mare si eu mica in bazin si prevede o cezariana( asta rezidentul de garda) dar dupa control nu mai aveau ce face caci deja era prea tarziu la dilatatie 7 cu cat am ajuns eu
, ( si as mai fi stat acasa daca era dupa mine
ca doar cu cateva ore in urma nu se vedea ca ar trebui sa nasc
iar eu asteptam durerile, noroc cu tati care a tras de mine can a vazut ca am contractii)
Alexa
26+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
FELIS spune:
Mai da ce activitate aici... cat ati mai scris... 
Va pup pe toate ... cu moralul sub nivelul marii
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Si ca sa mai imi imbunatatesc moralul , sa mai uit de toate alea...
am citit cateva din categoria "Atentie cum scieti, soferi!"
1.Stalpul de telefon se apropia repede. Am incercat sa virez in afara directiei lui cand el m-a lovit in fatza.
2. O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.
3. Cand m-am apropiat de intersectie un semn stop a aparut intr-un loc unde nici un semn stop nu mai aparuse vreodata.
4. Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat.
5.Masina din fatza mea a lovit pietonul, dar acesta s-a ridicat, asa ca l-am lovit si eu.
5. Parbriz spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.
6. M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
Felis si
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
tot nu m-a ajutat la moral...![]()
OTILIA SA INTELEG CA ESTI ACASA
WOW... Bine ai venit... Cat stai ?(am citit pe diagonala ca sunt la servici si lucrez...)
Stiu ca m-ai mai intrebat odata si am uitat sa iti raspund unde am apartament: voi fi vecina de bloc cu ONITZA...
Mai vrei amanunte?
Ne vom muta in cateva zile... Abia astept...
Am zambit... buuun pt moral.... Deci daca ma gandesc la bb in casa noua imi ridica moralul...
Felis si
FELIS spune:
Cand apar eu nu mai scrie nimeni??????
Felis si
FELIS spune:
AICI urarile pt Ana de Otilia...
Felis si