Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

uram si celor care sunt pe cale de a implini frumoasa varsta de 2 anisori ANA ,AlexiaLA MULTI ANI!sa cresteti mari,sanatosi si sa vi se indeplineasca dorintele

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Bits multi si multumim de urari. Va dorim si noi sa aveti sarbatori fericite, pupici multi la Ken, mamicii lui si bebelusului din burtica si asteptam cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare si sa vedem bebelul. Iti doresc nastere usoara si rapida, sa fiti sanatosi si Mos Craciun sa fie darnic cu voi si sa va indeplineasca toate dorintele.

Si Alexia are saptamana viitoare serbare la gradi si vine Mosul si sunt tare curioasa si eu cum reactioneaza ca ii e cam frica de Mosu', ha ha...maine mergem la biserica ca vine Mosu si acolo si o sa va spun reactia.

Va pupam pe toate, sa aveti un weekend minunat si un special pt sarbatorita de azi, Ruxi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

azi am fost si noi la serbarea de Mos de la tati de la serviciu, un pic cam obositor si pt mami care a facut raliuri dupa golan cat si pentru el caci ora era cam nepotrivita, a inceput la 10.30 iar mosul a dat cadourile la 13, ora la care printul la cresa are somnul, dar una peste alta , frumos, si putem sa il primim si acasa caci nu s-a speriat
am pus si pozite

Alexa26+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim frumos fetelorsi voua si numai bine
ruxitza s-a distrat f frumos la petrecerea ei, tortul a iesit cam aiuristic(cofetarul cred ca nu citise povestea cu alba ca zapada si a confundat-o cu regina cea rea si urata) ca a iesit cam ciudatica saraca printesa...dar am avut noroc ca ruxi a recunoscut-o pe badada ei preferata si chiar inainte sa apucam sa facem ceva poze a si mangaiat-o pe fatza
a primit caoduri muuulte si frumoase si a fost tare incantata...acum doarme neaintoarsa
otima bucur ca ati ajuns cu bine acasa
bits-ulesi tie sarbatori fericite, nastere usoara si bb sanatos
va pup pe toate si pe copilashi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Try, e super camera lui Alexutzu, e si normal sa fie incantat de ea. Si mi-au placut tare mult hainele de pat, sunt super colorate si cu desene pe ele, foarte faine, asa ca zi-mi si mie de unde le-ai luat ca si eu am tot cautat pt Alexia dar nu am vazut asa ceva.

cecilico, mey, poate le pastreaza try si le da ca zestre, ca tot va incuscriratzi ...sau ba?
ma bagai si io ca musca in lapte...da ma roade domle curiozitatea ...oare cui il da try pe alex? oare cui, ha?
si acu iar mi-o iau

paxelino, vazui pozele...ai burta de fetitza...nu e tzuguiata, asa e?...ai ca imi revin in fortza talentele de mama omida...care era ultimul pronostic la tine? fata sau baiat?

cuscrina, cati pitici ai mancat?sau a fost doar alba ca zapada, fara pitici?

bitsone, pana la urma nu stiu...tot cezariana faci?..mai ai putzin si sa vezi oracaituri de prospatura ce o sa ai in casa...

Mergi la inceput

Fulgule sa vezi ce o sa urle caci se pare ca o sa fie puternic.azi am fost la doc si deja are 3360g!cica merge pe 4 kg cu siguranta.iti dai seama ca nu ma incurcam cu nastere normala in conditiile astea!asa ca peste 3 sapt o sa fiu cu bolfosul no 2 in brate.

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

fulgulet ultima predictie fu fata( cuvintele dr : sex cel mai probabil feminin),acum om vedea, mai avem ceva de asteptat, dar deja ma cam uit dupa lucruri roz, om vedea noi ce baietel frumos imbraca mami in roz
bits, oau ce trece timpul, inca 3 saptamani si deja mamica a doaua oara,
la mine la prima nici nu a venit vb de cezariana, dar acum dr a zis clar daca sare de 3000gr sigur , apoi la insistente a cedat la 3300, a zis ca oricum o greutate de echograf de 3500 poate fi 3800 si nu risca , si sincer imi e cam teama, am nascut atat de usor prima oara si rafacera a fost super, deja e testat, si acum sa ma taie, dar om vedea, bebita era mai micuta ca silviu in echo de pana acum dar mai lunga , avea in jur de 600 gr la 24 de sapt, sa vedem cum evouleaza

Mergi la inceput

paxellino de ce sa te taie mai?cu epidurala faci fatza la 38oo cu siguranta!ar fi pacat mai ales ca prima oara ai nascut natural.cica a doua oara te dilati mai repede.iti tin pumnii sa fie natural si de data asta si sa-ti tii in brate minunea roz.

pe mine astazi m-a speriat destul de tare tantalaul ala de doctor:imi spune ca in cazul bebeilor mari uterul ramane flesc si ca hemoragiile pot fi fatale.am stat calma cat am fost inauntru dar in masina plangeam in hohote asa ca barbata-miu s-a intors la doctor si la pus sa ma asigure ca nu mor,iar ala un tampit ii spune"ca nu poate sa ma asigure 100%!".

offf sper sa se termine cu bine caci vreau sa ma intorc la Ken sanatoasa si cu bebe in brate.

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

bits, ce dobitoc, auzi exprimare la el, pai cate mamici au nascut bebei foarte mari si nu au avut nimic, stai linistita si nu te stresa
sunt sigura ca as face fata la 3800 si fara anestezie, si silviu a avut 3500 si am nascut f repede la 11 m-am internat si la 12.30 nascusem , asta dupa ce la 3 noaptea ma asigurat ca nu nasc nici in 2 zile si sa vin sa imi provoace
sa vedem cum va fi ca daca e ca prima oara nasc inainte sa apuce sa taie si in special ca se zice ca va fi mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

am intrat sa vaz ce noutati mai sunt si nu ma poci abtine sa nu pe bitsone, hai mey, fii barbata....stiu ca ti-e greu, da' fii sigura ca dr astia asa spun tuturor...desigur ca va fi bine si vei veni la Ken cu bebe mic si o sa fiti o familie fericita. Tinem pumnii si ne gandim la tine. dulci si apasati

Vazut pe Silviu la intalnirea cu Mosu . Acu dupa masa mergem si noi, speram ca teoria sa functioneze ...revenim cu poze.

aime si Vladimir

Mergi la inceput