Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor vasi va multumesc din suflet, m-ati facut sa
sanatate si numai bine tuturor
am fugit la "pregateli"

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! RUXITZA sa fii sanatosa, sa cresti mare si sa fii cuminte,sa le aduci numai bucurii celor care te iubesc si sa ai parte de mult mult noroc in viata.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

LA MULTI ANI, RUXI!

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, cuminte si f.f. norocoasa
Monica, sa-ti traiasca fetitza si sa-ti aduca multe multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai...io m-am coplexat de tot...si plec... dar nu inainte de a ura LA MULTI ANI Ruxandrei! Sa fii sanatoasa,sa cresti mare si frumoasa!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, mi-a placut si mie tare mult camera lui Alex. Cred ca este f. incantat.
Imi imaginez asta fiindca fata mea este f. mare proprietareasa a camerei ei, "camara a Idi" se numeste.
Este primul loc care trebuie vizitat de musafirii nostri, fiindca direct acolo ii conduce dumneaei.
Am concluzionat ca e mandra de spatiul acela.

Otilia ma bucur ca a-ti ajuns cu bine acasa. Imi imaginez ce bucurie e acolo la voi...bunici, parinti, cadouri si blondina de Ana cu gura pana la urechi!

Aime, dupa ce ca intri rar, pe mess nu te mai vad deloc, esti si super succinta in mesaje...
Pupam pe Vladutz dar si pe mami lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try, e super camera lui Alexutzu, e si normal sa fie incantat de ea. Si mi-au placut tare mult hainele de pat, sunt super colorate si cu desene pe ele, foarte faine, asa ca zi-mi si mie de unde le-ai luat ca si eu am tot cautat pt Alexia dar nu am vazut asa ceva.

Otiliava doresc sa aveti niste sarbatori asa cum vi le doriti voi alaturi de cei dragi. Ce n-as da sa fiu si eu in Ro de sarbatori, e asa de frumos acolo si sa fii inconjurat de parinti, frati surori si prieteni e super extraordinar. Pupici la Anutza cea frumoasa imi inchipui ce o sa-i placa ei acasa.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

La multi ani RUXI, un de la Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani, strengaritei Ruxi! un car de jucarii si sanatate ii dorim

quote:
Originally posted by danette
Aime, dupa ce ca intri rar, pe mess nu te mai vad deloc, esti si super succinta in mesaje...
Pupam pe Vladutz dar si pe mami lui!

De vina e timpul, crede-ma...abia deschid calculatorul acasa, iar de la servici intru pe furis si pe fuga ...da sper sa recuperez in vacanta . Si noi va .

Delia, desigur ca si pe voi va , Roxanei insa n-am reusit sa-i trimit pupicii nici macar off line si de aceea am facut-o aici.

Cum spuneam... curatenie, spalat, calcat, servici, mancare, inceput prajituri ptr sarbatori, cumparaturi....si etc si amd....uffff, abia astept vacanta ....ca si voi toate, cred. Maine avem intalnirea cu mosu ...sper sa fie o bucurie, ca asa il mai asteapta si vrea sa-i aduca cadou si tren, again (cred ca facem depou, atatea avem), asta fiind teoria, sa vedem si practica...
Otilia, bine ati revenit acasauca, in sanul familiei, sa petreceti bine.
Va si numai bine

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI si multi pupici pt Ruxi!sa cresti mare si sanatoasa ca norocoasa esti deja

34,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

noi suntem bine,cam ocupati cu pregatirile pt sarbatori si de marele eveniment care ne asteapta dupa.deja am morcovul cat turnul Effel!in rest sunt zapacita de cat vorbeste copilul asta,are diaree verbala iar eu nu-i pot face fatza pt ca nu am rabdare.saptamana viitoare avem si noi serbare la camin si tare sunt curioasa cum o sa reactioneze Ken la vederea mosului.am facut si bradutul,eu puneam globurile iar Ken le scotea,era distractia lui asa ca a durat impodobirea bradutului vreo 3 ore si ceva.

daca nu mai apuc sa intru va urez de pe acum CRACIUN FERICIT!

34,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput