Gala laureatilor DC sau ... cei mai iubiti membri

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am mai facut declaratie de dragoste pe DC, si o fac inca odata cu muuuult drag:

Stanca (asi), prietena mea draga gasita aici pe Dc si trecuta in real life! Multumesc ca existi!

fetele mele dragi de la Cluj: Oana (tuchi), Simona (nana sim), Roxana (roxana1974), Florina (baby boom), Cristiana (carrie), Creola, Corina (steaua), Ioana (romana 74), Raluca (ralucames), Svety, Erika (joszaerika), Tatiana (tatiana G), Adriana (ad_rianna), Gabi (gabri andrei), Roxana (roxanicea), Roxana (alexa ioana)
(pt ca suntem steliste )

fetele mele dragi de la mamici de martie-aprilie 2004: LauraFlo, Ela76, Mickyyy (ma bucur enorm ca ne-am cunoscut si in viata reala; sunteti in sufletul meu!), Claudelu (Clau, tie ti-am trimis primul meu PM si ti-am cerut lamuriri tehnice ), LaviB, codritu, SimoV, malina_mircu, Rayuela, katalina, georgescu oana, pucku, bebe2004.

Am o speciala pt Luna75, un monument de altruism si ambitie! Luna, multumesc pt tot!

Si inca o speciala pt country girl (Ina), cuscra mea

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mariana m-ai facut sa plang

nici intr-o mie de ani nu credeam sa-mi vad numele aici...si nici nu speram la asa ceva. cand am citit mesajul tau m-au napadit amintiri, bucurii traite aici incepand cu vara lui 2004, sentimente de dragoste si multumire care...iti multumesc inca o data din tot sufletul si am sa te trec si eu in capul listutei mele

* mariana tache

** mamicile de noiembrie-decembrie 2004
ma bucur enorm ca v-am cunoscut: onitza, miki, felis, roserb, try, andreap, monica, cici, otilia, bits, aime, danette, gandacelu (ce dor mi-e de ea!), paxela, dama, ionela si toate toate celelelte fete fara cde care sarcina ar fi decurs poate mai greu, emotiile nasterii nu ar fi fost atat de intense, si cei doi ani in care ne-am ajutat si am invatat una de la cealalta nu ar fi fost la fel. va multumesc ca v-am intalnit si va multumesc ca existati

*** prietenele lui Mos Craciun de la Cluj va multumesc ca m-ati acceptat in grupul vostru de inimoase si ma inclin inca o data in fata sufletelor voastre mari si a gesturilor facute de Sarbatorile astea. Sper sa ne cunoastem candva, si sa putem continua ce am inceput. Altfel mie imi ajunge prietenia voastra si sprijinul pe care-l gasesc la voi de fiecare data. mariana, stanca, tuchi, nana sim, roxana1974, baby boom, carrie, Creola, steaua, romana 74, ralucames, Svety, erika, tatiana G, gabri andrei, roxanicea, alexa ioana

si pupici speciali ioanei (mamica arturicilor) de la care am invatat multe despre hranirea si somnul gemenilor, sfaturi care le tin minte si acum dupa 2 ani si care m-au ajutat enorm.

sa aveti un an frumos si bun cu impliniri si satisfactii, cu sanatate si fericire

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
An nou fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

scandinavii for ever. toti scandinavii si cei vazuti si cei nevazuti.ei sint tot farmecul, iti dau speranta sa crezi ca oricind poti gasi oameni necunoscuti, neintilniti pe care ii poti admira si asculta cu nesat zi de zi. La multi ani scandinavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Am scris foarte rar pe DC,dar sunt o cititoare fidela .Sunt foarte multi membri deosebiti,insa pentru mine pe primul loc e mamica dulce,pentru optimismul si umorul ei iar locul doi scarmanus,pentru romantism si sensibilitate..Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sunt multi membrii vechi pe care-i admir, dar nici cu cei noi nu mi-e rusine...
Da, am preferinte, dar nu nominalizez pentru ca aici colectivul este valoros, in ansamblu.
Iar faptul ca suntem nominalizati si barbati, intr-o "mare" de fete, ma onoreaza.

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Laureatii din sufletul meu sunt:

try- puterea sufleteasca nemasurata

ange-buna dispozitie, zabetele si optimismul ei molipsitor

Felis-exemplu pentru devotament si daruire

doinabita- pentru sufletul ei minunat

fetele casnicutzeOlga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

LA MULTI ANI TUTUROR celor care continua sa fie alaturi de suflete nevinovate si ---fara vina! Am citit de la inceput subiecul dar am incetat pentru ca copii de aici mai ales unul era f.f.rau cu sanatatea . Am reintrat doar sa multumeesc ca sint nominata printre voi (nu ma asteptam)
, am doua extrauterine si chiar daca as fi avut blondul cu ochi albastri pe care mi l-am dorit ,tot asa as fi fost: alaturi de cei care au nevoie de un suris , o mingiiere sau o mina de ajutor cit de mica!
Si eu am cunoscut aici persoane (virtual) exceptionale ,dar prefer sa fim toti egali, pentru ca fiecare in in functie de posibilitati face ceva si asta cred ca e cel mai important!
Deci ,urarea mea este :Sa continuam sa fim uniti si sa ajutam sufletele nevinovate sa se bucure de viata si de parinti !
2007 cu ajutorul nostru sa aduca lumina in cit mai multe familii!!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Liana30 pentru altruismul si tenatcitatea ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

In mod foarte greu explicabil il plac pe Rufus, desigur cu tot cu iadele lui. Mi-ar placea sa ne intalnim candva, intre cupluri si sa depanam pe tema "cum faceti voi?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

adrienne12,
desi nu am mai vazut-o de mult timp pe forum....

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput