FIV 94

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Lachi felicitariiiiiiiii!!!! Hai mamico treci pe bere fara alcool.

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Lachi si lasa tigarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

LACHI, FELICITARI DIN TOATA INIMA! Offf, in sfarsit s-a indurat Moshul sa-si mai desfaca si el sacul cu bunatati, era si cazul! Sa ai o sarcina usoara si la termen! Aaaa...si lasa berea aia alcoolizata, ca nush' ce-ti fac!

Ma doare sufletul in acelasi timp pentru fetele mele atat de dragi: Rami si Sheri...dar stiu ca nu va mai dura mult si vor intra si ele sa ne povesteasca cum e cu greturile si cu burticile mari...Doamne, abia astept ziua aia, asa cum am asteptat-o si pe cea a lui Lachi, caci stiam ca va veni!

Sheri...desi sunt trista ca nu au iesit zarurile la tine asa cum speram noi toate, iti multumesc mult ca m-ai sunat sa-mi impartasesti o veste atat de frumoasa despre Laurica noastra...chiar aveam nevoie de un zambet, ca prea am fost necajita cu ale mele si nu am mai apucat sa citesc pe forum. Dar pt. o veste ca asta, merita sa citesti!

MOana, ma bucur ca ai decis sa urmezi calea asta (stii tu la ce ma refer), sunt sigura ca nu iti va parea rau. Asa sunt si eu: intotdeauna am nevoie de un plan. Chiar daca nu il urmez cu strictete, am nevoie sa stiu ca exista alternative, solutii. Cred ca asta mi-a dat mereu forta de a o lua de la capat sau de a continua atunci cand mi-a fost mai greu. Si cum stiu ca si tu esti o luptatoare, sunt sigura ca momentul tau de glorie in care vei deveni mamica este foarte, foarte aproape.

Fetelor, fiti tari, dar mai ales aveti grija sa va pastrati sanatoase, fiindca veti reusi toate pana la urma, o sa vedeti! Veti fi cele mai frumoase, mai deosebite mamici din lume! Copiii vostri vor fi mandri sa aibe asemenea mamici

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

FELICITARI LACHIII!!!DIN TOATA INIMA!!!
Saracuta de tine,prin ce emotii ai trecut!Ai grija de tine si de burtica

Rami,Sheri...ce sa spun?cuvintele sunt de prisos

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Bravo, Lachi!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

LACHI BRAVOOOOOOOOO!!!!Daca mai devreme am plans de tristete pt. toate vestile mai putin bune, acum plang de fericire pt. tine.Nu stiu voi toate cum ati reactionat dar eu de cand cu fiv-ul nereusit am devenit o plangacioasa si la bune si la rele.....acum ma rog la DD sa plang numai de bucurie si pt. voi si pt. mine!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Rami capul sus, trebuie sa reusim cu toatele mai devreme sau mai tarziu!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi FELICITARI! Ma bucur mult de tot pentru tine. Gandeste-te ca berea de azi a fost ultima pentru vreo 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Sheri, Rami imi pare rau de vestile pe care le dati. Din pacate va inteleg prea bine....

MOana ma bucur ca ai gasit un dr. in care sa ai incredere si ca te-ai hotarat unde vei face urmatoarele tratamente.

Adelia alin din trei ovocite pot sa iasa trei embrioni foarte buni. Asa ca de ce esti trista? Bafta mai departe!

Zouzou cand incepi tratamentul? Iti doresc succes!

Aniast iti doresc bafta in continuare.

Cristina38 iti tin pumnii sa vii cu vesti bune.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Lachi FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!
Cat bine fac pt moralul nostru greu incercat vestile astea bune!
Rami, Sheri,

Mergi la inceput