FIV 94

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Alexi, felicitari inca o data! valoarea beta hCG e f buna! s-ar putea sa fie 2!
Teodoran, nu te panica, nu e nici-o problema daca stranuti! bebeii nu ies ei asa usor! si eu am stranutat de mai multe ori in cele 2 saptamani de asteptare si n-a fost nimic!
Fetelor cu teste saptamana asta si viitoare, va tin pumnii strans si ma rog sa umpleti paginile la Gravidutze de 2007!!! sa va aduca Mosul anul asta cel mai frumos cadou!
Lachi, multa bafta la eco, sa-ti vezi bebelul si bebeii bine si sa fie totul in regula!
Ingeras, are o o frumusete de fetita, Maya Maria, de 3.080kg si 52 cm, nascuta alaltaieri, pe 16 dec. prin cezariana. Am inteles ca sunt bine amandoua, din ce au scris fetele la pagina lor de gravidutze. Sa-i traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa!
De Gina nu stiu nimic, presupun ca nu prea are timp de scris acum.

Noi suntem bine, crestem in burtici,a inceput sa se vada. Slava Domnului, n-am mai avut probleme si incep sa-mi revin la normal.
pe toate !

Andreea 10+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Alexi22 felicitari!
Fetele care sunteti in asteptari, va tin pumniila toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Andreea sa sti ca le-as trage eu pe toate,as sta pe post de tap ispasitor la orice ziceti voi pe aici,dar in schimb sa sti ca nu accept decat un test pozitiv!
Saptamana aceasta cred ca va fi cea mai plina.Lista e asa de lunga la testul Bhcg!Sa dea Domnul sa fie toate cu plus!Am emotii pentru voi fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetelor!

Azi am fost la eco de confirmare dupa o luna de la ET si sunt bucuroasa sa va spun ca sunt doi bebei (valoarea in ziua a 14 Beta HCG a fost de 313,8).
Felicitari Alexi22. La valoarea pe care o ai eu cred ca sunt 3 bebei. Si spun asta o fata care a facut cu mine in acelasi zile si punctia si ET avea 500 si ceva si azi la ecografia de confirmare avea 3 bebei.
Va tin pumnii!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Dragele mele .Nu am apucat sa citesc nimic din urma, poate reusesc dupa acest mesaj .Vreau sa va spun cate ceva despre noi .Pe data de 13 dec.la ora 12,35 s-a nascut prin cezariana printesa mea ANA-BEATRICE cu scor apgar 10, de 52cm si sanatoasa tun .Nu am cuvinte sa va spun ce simt in acest moment ,suntem extrem de fericiti toti .Acest mesaj il scriu cu lacrimi in ochi de fericire .Nu credeam ca voi simti vreodata ceea ce simt acum pentru copilul meu.Va doresc la toate sa aveti parte de o asemenea bucurie si sa va ajute dumnezeu sa va implineasca cea mai mare dorinta a voastra de a fi mamici.
Noi am venit acasa de sambata ,ce sa spun cezariana este grea ,adica recuperarea de dupa ,dar merita .
Asteptam sa ne vina din ce in ce mai mult lapte ca nu prea ne saturam ,e cam fomista si deja am inceput cu colicile ,asa ca noapte nu prea mai avem ,dar nu conteaza.
Vreau sa va multumesc la toate care v-ati gandit la mine si va doresc de pe acum un CRACIUN FERICIT si sa va aduca mosul ceea ce va doriti voi mai mult cate un pentru fiecare.

Gravidutelor aveti grija de voi ca merita un efort de 9 luni pentru a fi fericite dupa .

GINA o mamica fericita si printesa ei ANA-BEATRICE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Carmen, doamne ce frumos , 2 bb-ii!!!Sa duci sarcina cu bine la termen !!
Pai daca tu in ziua 14 aveai 313.8, Lachi cati o avea oare , ca ea avea valoarea de 248 in ziua 12???!!! Ii ziceam azi la telefon ca poate o avea 3 , si daca o fi asa sa-mi dea si mie unul, sa nu ma mai chinui sa-l fac eu i-am zis ca il platesc.

Am dat un edit pentru Gina: Sa-ti traiasca printesa , sa-ti aduca numai bucurii si sarbatorii fericite alaturi de familie!! Cred ca or sa fie cele mai frumoase sarbatori din viata voastra!!

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Va multumesc FETELOR pt urari dar va spun f sicer ca imi este f frica ca am sangerari .nu pot sa zic ca sangerez mult, este doar putin dar suficient sa ma sperii .DR zice ca nu sunt probleme dar va zic sincer ca nu mai pot simt ca inebunesc.Voi nu stiti in cat timp tre sa treaca sangerarea ?Va rog ajutatima cu un sfat daca se poate ca nu mai pot.

alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Va astept la un nou capitol norocos aici

Dana
Poze

Mergi la inceput