FIV 94

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Teodoranmultumesc. Am rezolvat oarecum, dar nu au pe stoc. Cautam Diphereline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Fetelor, si eu am baut cate o cafea pe zi, adica un ceai de cafea si chiar daca ma certati...am si fumat cate o tigara,doar stiti cum este acesta perioada, dar sa stiti ca dr nu mi-au interzis, nu ca ar face bine...dar...nu impiedica nidarea embrionilor.Oricum am promis solem daca rezultatul este pozitiv ma las cu siguranta.
In ceea ce priveste ciocolata...nu ma intereseaza, sunt o norocoasa, nu-mi place, f rar mananc cate o patratca, mai prost stau la capitolul APA, nu-mi vine a bea, dar imi dai silinta sa beau macar 2l/zi, ma enerveaza ca merg noaptea la .
Adelia, Aniast, sa stati cumincioare, sunteti la inceputul perioadei, veti fi bine amandoua.
Liana30, .
Ce mai stiti de Lachi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu mai am 3 fiole de diphereline, gasesti si la Giulesti, dupa cate stiu ei mai lucreaza pana pe 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Azi ziua 14 de la ET BHCG 588,13 estradiol 1275 si progesterol 65.6 va rog ziceti-mi parerea voastra? Este bine?

alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexi22 sigur e de bine, FELICITARI inca o data , de acum stai cumintica si ai grija de burtica ta!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Alexi,felicitari si sarcina usoara dusa pana la capat!!!!!Si bebe,sau bebei sanatos(i)!!Ma bucur pentru tine!!!

Betty,gandeste pozitiv scumpa,incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

adelia_alin, m-ai dat de gol cu tigara... dar vorba Cristinei38, la cat stress acumulam...e mult mai nociv decat o tigara. Azi noapte am visat ca vroiam sa-mi fac test de sarcina...unul il udasem prea tare, unul prea putin si unul se exfolia...cert e ca nu puteam sa citesc nici un rezultat.
KITTA, sigur gasesti diphereline la Giulesti...chiar la cabinetul de fertilizare. Da un telefon la spital (3161281, 3161283, 3161277) sa vezi ce program mai au.
alexi, super valori. Felicitari mamico!
Cristina38, nu-ti face probleme cu tigara...lasa ca o sa ajungem noi sa ne dorim sa mai fumam si sa nu mai putem...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi , e bine , sta acasa cumintica.Pe 21 decembrie se duce la echo sa-si vada bb-ii.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Alexibhccg e foarte bun!!! felicitari..imi doresc sa am o o asa valoare buna vineri!!! restul..nu le stiu interpretaMai sangerezi?? Ce simptome ai mai avut..eu nu stiu cum rezist pana miercuri....SA fi o mamica fericita iti doresc

Cristina, Adelia_alinacum va las cu ca sunteti stresate ...dar cand veniti cu testul pozitiv.......ca faceti rau lui BB. Desi e o adevarata tema de discutie ..tigara...uni spun ca NU, alti ca putine... alti ca nu e indicat ca afecteaza doar greutatea lui BB si nu sanatatea. Si eu am fost o fumatoare inraita de 8 ani..peste 1 pachet pe zi ..si am renuntat din octombrie....

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Adelus, ti-ai luat-o de la pussi in locul meu cu tigarile. Ne-a confundat.
pussi felicitari pentru reusita de a te lasa de tigari. E nevoie de vointa dar si de o motivatie puternica.

Andreea

Mergi la inceput