FIV 94

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Betty, Kora, alexi 22m-am linistit. Acum nu ma mai doare ..dar parca ceva miscari de trupe tot sunt in burtik...
Betty si eu am niste si mari...si cu sfarcuri sensibile si dureroase. Oricum miercuri fac testul...
Alexi22 tu ai facut Bhcg la Bioclinica pe Cetatii??? la ce ora ai fost la recoltat si la ce ora ti-a dat rezultatul??? ai insistat sa ti-l dea mai repede...Ce simtome mai ai???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Galuscuta,draga mea,nu intrerupe tratamentul,si mai repeta examenul de singe asa cum ti-a spus si medicul...niciodata nu se stie!!!si daca totusi in a 14a zi,nu a fost sa fie,caputul sus,doare,stim asta pe propria piele;din pacate;...dar, uite vine Craciunul,si cine stie?anul viitor de Craciun sa fi gravi si sa fi pe ultima suta de metri pina iti vei tine puiutul in brate...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Alex22 FELICITARI!!! o sarcina cit mai usoara,dusa la termen iti doresc

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Aniast,Pussi,Adelia,Andrada,Betty78sa auzim numai de || vesti bune..succes fetelor si sa va vad pe toate la odisee,

Antosit uite vin si eu la raport...azi mi-am scos in sfirsit spirala aia..ca deja imi provocase niste stari..de 2 luni sint numai pe ciclu,dar acuma incepe sa se amelioreze si sper ca saptamina aceasta sa se opreasca sa imi reintru si eu in normal...cu toate festele ce mi le-o jucat spirala asta,endometrul e ok...s-a marit si uterul exact asa cum dorea medicul sa creasca..deci toate durerile si singerarile astea cred ca au meritat...uite m-am trezit si cu un catel la poarta...si acuma am alta ocupatie...alerg de 3 ori pe noapte pe strada sa il aduc inapoi,ca maimutoiul asta mic si scump nu stiu cum face dar sare gardulsi vreau neaparat sa-l tin pina cind am sa-i gasesc proprietarul(am dat anunt la ziar)...na si acum dupa ce scriu,cred ca ma duc din nou la patrulat in pijama sa caut javruta ...si sa ne reintoarcem din nou la fiv,am sa merg pe la mijlocul lui ianuarie sa fac histeroscopie,si daca totul e ok,incepem in ianuarie sau februarie...pina atunci o sa incerc sa dau jos cele 5 kg puse...mi-am comandat o salopeta sauna pe care am s-o port in casa la gospodarie..pe vremuri tinea faza si intodeauna reuseam sa dau jos...acuma plus cu ceva abdomene sper pina in februarie sa reusesc sa pierd macar 5 kg si sa fiu in forma pt marea incercare...ma duc sa vad unde-i javrita...va pupacesc pe toate fivoasele si nu numai

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

KITTA si eu tot cu Diphereline incep,nu chiar in ziua de Craciun ci pe 28.Chiar dc nu suntem la acelas dr.macar schimbam impresii.Bafta multa!!!!Sper ca anul care vine sa ne aduca la toate bebei frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

GALUSCUTA imi pare sincer rau,dar cum au zis si fetele vine sfantul craciun si trebuie sarbatorit asa cum se cuvine,hai capul sus si sa mergem inainte.

ALEXI felicitari,sa ai o sarcina usoara si la termen.

ANDICU ma bucur ca sunteti bine,mai ai putin si ajungi la 3 luni,doamne ce repede trece timpul.

stiti ceva de GINA si de bebelina ei?

INGERASH cred ca acum esti la spital,iti doresc sa ai o recuperare usoara si o bebelina frumoasa si mancacioasa!

va pup pe toate (sunteti prea multe sa va enumar pe toate,dar va citesc si sunt alaturi de voi cu tot sufletul)

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

FETELOR va multumesc mult pentru urari si sa dea DD sa fie bine.Sunt f curioasa sa vad cati am,unul sau doi.

PUSI eu mi-am facut bhcg la bioclinica pe cetatii pe la ora 10:30 si mi-a dat anliza pe la ora 12:30 dar sa stii ca am insistat sa mi-o dea la ora asta ca ei vroiau sa mi-o dea la 7 seara si eu nu mai reszistam.ai grija de tine si iti tin pumnii ca totul sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Alexi-Ma bucur pentru tine din tot sufletul! Sa-ti dea DD sanatos.
Pussi si betty78 - Va asteptam cu vesti superbune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor,
m-am trezit azi si nu mai am nici un simptom. Nu ma mai dor ovarele, nu ma mai dor si nu imi place deloc senzatia asta. Am uitat sa zi sunt in Z5 de la ET. Sunt si sper sa fie bine

Si pe deasupra nu inteleg de ce m-au chemat sa fac HCG in data de 28 adica in Z17. Nu pot sa il fac mai devreme? De ce trebuie sa astept mai mult ca restul???? Nu inteleg.
betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

betty facem cu schimbul la ridicat moralul, nu ne da pace si tot isi baga cornitele in creierasul nostru... esti abia Z5 de la ET ..nu ai motive sa-ti faci griji.. e pra devreme pentru siptome clare de sarcina si sanii pot sa fie mariti si durerosi de la tratament ...nu numai de la asrcina..asa ca stai cuminte in pat si ai grija de BB, sunt acolo la tine in burtic si trebuie sa stai linistita ca sa nideze de tot.In legatura cu ziua testului..nu stiu undeia facut tu FIv..dar testul cred ca poti sa-l faci la orice laborator..il platesti..si e evident de prin Z11 ( caz concret ZISACAMI si ALEXI 22 )..ideal ar fi Z14 de la ET. Eu o Sa-l fac in Z12. Sper ca nu te-am bulversat - cred ca te-au chemat in Z17 din cauza Craciunului..

PUSSI

Mergi la inceput