FIV 94

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

fetele va multumesc mult pt urari chiar sunt f fericita nu imi vine sa cred.va tin pumni la toate si astept vesti bune.

alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pussi stai cumintica si incearca sa te gandesti la altceva, cieste o carte buna, uita-te la un film, nu te stresa ca asta face rau bebicilor....vezi tu ca si Lachi s-a necajit ca i-au aparut cateva pete si isi"ineca amarul" cu o bericica si fuma o tigara si cand colo....ea era !!!Fii optimista si roaga-te la DD !!!

Fetelor parca sunt din ce in ce mai multe reusite, eu astept cu nerabdare sa aud si de primele reusite ale dr.-lui T. pt ca si eu vreau sa fac FIV cu el anul urmator sper cat mai curand, in ianuarie incep cu analizele.
Din pacate nu toate fetele care recurg la FIV scriu pe forum...ca altfel probabil, dana_p ar avea mult mai mult de munca la listuta de

Seara frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alexi22, felicitari si sarcina usoara!

Betty78, si eu am avut acea durere de ovare ca dupa punctie in prima saptamana. Nu te ingrijora, e semn bun! sper sa vii si tu cu un test pozitiv!

Andreea 10+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Alexi22 FELICITARI si SARCINA USOARA!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

ALEXI22 FELICITARI!!!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS(I)!!!!!!
KITTA suntem colege de ianuarie 2007 si eu tot in acea perioada voi incepe tratamentul iar ET va avea loc 18-19 ian.Unde faci FIV-ul?Eu la Giulesti cu dr.M.
pt toate fivoasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Anaist te astept cu vesti bune. Cati ai pastrat la congelator?
Andrada pe cand testul?
Adelia ai vazut ca pana la urma cei 3 s-au dezv bine si acum vor face la fel la tine in burtica.
Alexia felicitari si sarcina usoara.
Andicu ma bucur ca sunteti bine.
M oana vad ca pana la urma te-ai hotarat si sper ca tu si Sherita sa scrieti "Dintr'ale FIV-ului ", o carte plina de umor si voie buna si cu final fericit.
Lachi sper ca esti cumintica!
Galuscuta incearca sa treci peste asta si sa te bucuri de sfintele sarbatori. Stiu cum e si in astfel de clipe ma gandeam la ce zicea bunica " Sa nu-ti dea Dumnezeu cat poti duce" si mare dreptate avea.
va pup cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

galuscuta, imi pare nespus de rau, stiu prin ce treci, este f dureros, crezi ca nu-ti vei putea reveni, dar...o vei face pentru ca in primul rand iti doresti un copil al tau si asta iti va da putere sa mergi mai departe, asa mi s-a intamplat si mie.Hai, vine Craciunul, primeste-l asa cum se cuvine,noi suntem langa tine.

alexi22, felicitari, draga mea!esti o viitore mamica norocoasa.Cred ca ai pile la nea` Mos Craciun, ai primit un cadou...o minune!Ai grija de voi si sarcina usoara!Sa fiti sanatosi!

dana p.,multumesc de urari, e grea asteptarea, povestioara mea o voi scrie dupa aflarea rezultatului, sa stii ca nu-i...spectaculoasa, chiar f simpla.
betty78, la mine au trecut 7 zile de la et si nu ma doare nimic, nici nu stiu ce sa cred, dureri ca de CM si de sani au avut toate fetele indiferent ca au reusit sau nu, nu ne putem lua dupa astfel de simptome, parerea mea (la primul et m-au durut sanii , spatele si abdomenul in partea de jos, de nu stiam cum sa mai stau si rezultatul il stiti), sper ca nu am scris ceva care sa te supere.
Adelia, bengosi embrioni, imposibil ca cel putin unul din ei sa nu se prinda, mult noroc si DD sa-ti faca o mare bucurie.

va sarut de noapte buna si sa aveti vise frumoase care sa se implinesca!!!
sa auzim de bine fetelor aflate in tratamet si celor in asteptare!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Alexi22FELICITARI si cand ai timp revino cu povestea ta, te rugam!Acum ca ai reusit trebuie sa ne fixam si istoria din spatele culiselor despre tine!
Betty78multumesc! Tu cu cate Menogon ai facut stimularea, parca cu 3/zi? Mie mi-a dat 4, dat fiindca ca stimularea anterioara (fara succes!) am avut o doza destul de mare de Puregon - 200 UI.
Ti-au cerut reteta la farmacie, ca sa nu fac drumul degeaba fara reteta?
Madalina28eu la MedNew Life, la Dr. Ron....din Israel. Tu ce protocol ai? Eu incep cu Diphereline exact de Craciun cum am mai spus :)
Si sunt tare fericita, macar pentru atat!
Fetelornu mai e nimeni la MNL in Ianuarie? Oare unde sunt toate fetele care fac acolo, ca ma indoiesc ca nu au net.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Cristina38 stai linistita, nu am de ce sa ma supar. Acum este dupa cum vrea Dumnezeu si dupa incarcatura genetica a embrionului. Stai linistita si o sa vezi. Iti doresc sa reusseti din tot sufletul. Eu una sunt la primul Fiv si pentru mine a fost un calvar. Pot sa imi dau seama prin ce ai trecut.

Kitta eu am facut 11 zile de Menogon din care 10 zile cu cate 3 fiole si una de 2 fiole. Mi-a dat mai putin pentru ca am 28 de ani si ca sunt la prima stimulare. Te primeste si fara reteta. De exemplu luna asta au fost 11 fete care au facut la MNL cu ovocite proprii si destul de multe care au facut cu ovocite donate. Nunpot sa imi dau seama de ce nimeni nu scrie. Vezi ca iti dau un PM.

Andicu multumesc pentru incurajari. Sper sa reusesc si sa am cel mai frumos cadou de Craciun si de ziua sotului.

Pussi sper ca te-ai linistit. Strsul nu te ajuta cu nimic.

si apropo aproape mi s-au dublat si ma dor cumplit.
pupici la toate fetele

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Multumesc Betty78Ti-am raspuns si eu pe PM ca nu am somn la ora asta!

Mergi la inceput