FIV 94

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edyna spune:

Alexi22 . Sarcina usoara. Ma bucur foarte mult pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Galuscuta te rog nu fii tristuta, uita-te pe prima pagina si vei vedea ca multe fete au reusit la al doilea FIV, sau al treilea dar...important este ca au sperat si au luptat in continuare...cand gandurile tale te vor indemna sa renunti roaga-te la DD si el iti va da taria sa mergi mai departe.Continua sa speri si mai fa un test luni!

Alexi 22 TE FELICIT din tot sufletul, ai grija de acum de tine si sarcina usoara!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edyna spune:

Galuscuta imi pare foarte rau si stiu ce simti, dar cred ca trebuie sa repeti testul, s-ar putea ca in cazul tau ziau a 11 de la ET e prea devreme. te cuprind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

alexi 22FELICITARI GRAVIDUTO!!!BEBE SANATOS SI SARCINA USOARA SI EVZI CUM TRAGI CU PICIORUL SA AM AGAT SI EU DE ELCRED CA SUNT 2 LA VAL IN A 11 ZI

PUSSI

Mergi la inceput

GALUSCUTA sincera sa fiu nu prea stiu ce sa-ti spun ca sa fac sa te simti mai binedar viata merge inainte si trebuie sa luptam pentru a ne implini visul

de ZISACAMI mai are cineva noutati...daca vorbiti cu ea de la noi!!!

PUSSI

Mergi la inceput

azi am o saptmana de la ET si ma doare burta ca la CM .... stie cineva sa-mi zica astae ce simtome mai sunt...am tras deja cateva ture de...acum m-am calmat..sper dar daca ati mai trecut prin asat imi spuneti si mie ce e???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Pussi scumpo stai linistita, am mai citit ca atunci cand are loc nidarea poti sa ai dureri ca la CM. Asa ca poate este un semn bun. Oricum nu prea are cum sa iti vina CM asa de repede... deci nu te ingrijora. Sigur este un semn bun. ma rog ptr tine sa iti aduca Mosul cel mai dulce dar
Oricum macar tu sityi ceva. Eu am facut Et-ul in data de 12, deci as cam fi in ziua a 4, si nu simt nimic, decat o vaga durere de ovare pe care o am de la punctie si care poate fi comparata si cu durearea inainte de CM si o durere de spata in dreptul rinichilor care intradevar ma deranjeaza. Ma omoara asteptarea asta. Cred ca de luni o sa ma duc la birou. Nu mai pot sa stau acasa.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Alexi22 Felicitari!!!! Ma bucur pentru tine. Iti doresc sa ai un/doi sanatos si sarcina car mai usoara. Cred ca la valoarea astea a BCG sigur ai gemeni.

betty78

Mergi la inceput

bettym-am mai linistit stiu ca ai drepatate si ca nu are cu-mi sa-mi vina asa de repede..ideea e ca statul in pat te omoara asa ca decat sa stau in pat si saam trecut la activitati casnice..e adevarat ca la viteza super redusa si fara sa fac efort...acum o sa stau cuminte...dar trebuia sa fac ceva ....

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

pusi nu iti fa probleme si eu am avut dureri ca de CM si eram speriata dar uite totul esteok.ai grija de tine si bea multe lichide

alexi

Mergi la inceput