FIV 94
Raspunsuri - Pagina 15
betty78 spune:
Pussi, Antosit, M Oana, Iliauta, KoraPop, Moniland fetelor, multumesc mult de urari. O sa incerc sa stau cat mai linistita in casa, dar nu in pat pentru ca nu rezist sa fac sportul asta. Ieri am stat apropape in par toata ziua, si m-a durut spatele si cred ca si plamanii. Era o durere insuportabila. De altfel eu sunt o fire foarte activa, asa ca incerc sa ma pling intre pat, canapea, etc prin casa. Oricum nici intr-o sarcina normala dupa ce s-a facut fecundarea ce cele mai multe ori nu sti, asa ca lipsa de efort sper sa ajute. Am aflat care este treaba cu temperatura bazala peste 37.5. Se spune ca in urma punctiei sau a ET poate interveni o infectie si atunci cand creste temperatura bazala peste 37.5 se schimba antibioticul. Deci nu era deloc imbucurator sa am termperatura peste 37.5
Aniast72, Adelia_Alin multa bafta fetelor. Ma rog pentru voi sa reusiti sa .
Pupici la toate lumea
betty78
ella_72 spune:
LACHI te felicit si eu ...
Ai vazut ce cadou frumos ti-a facut Moshu' ?
Fetelor ....ce stiti de Gina ?
Ella
Mirona spune:
HOP si eu!
Felicitari Lachi!!!
Mishu mi-a dat vestea acum doua zile prin sms - nu-mi venea sa cred. Era sa scap copila de la tzâtzâ, măi.
Mama lor de broaste cat au stat ele si-au adunat prafu in dormitor ... pana la urma vorbira cu Mosu si iaca ce facura. Bravos.
Sarcina usoara, stai cumintica si lasa tigarea.
eu pe tine pe burtica ca nu degeaba am tinut broasca aia pe burtok de la Timisoara pana la Bucuresti.
Sa te vad la odisee unde ti-e locul mama.
P.S. M Oana. Nu te-am mai vazut de mult.
Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
ingeras26a spune:
Am intrat si noi iar, sa va pupam pe toate!
Sa dea Dumnezeu sa ramaneti toate cat mai repede insercinate si sa va indepliniti visul, acela de a deveni mamici de bebei sanatosi!
Si va mai spunem ca noi nastem sambata!
Pupicei, Ingeras 39+ Maya Maria
ella_72 spune:
Ingeras ....
Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o nastere usoara , o bebelina sanatoasa si frumoasa si sa te refaci repede .....o sa ma rog sambata pentru tine ...
Ce "cadou" frumos primesti anul asta .....
Mult curaj ...cu Dumnezeu inainte .....
si noi suntem alaturi de tine ...
Ella
Relya spune:
Acu am intrat sa vad noutatile ....WOWW !!!
Lachi, ma bucur din toata inima pentru reusita ta.
Sarcina usoara si ai grija de burtick !
Pup toate fetele fara deosebire
CRISTINA38 spune:
Sheri, Rami, imi pare extrem de rau, dar ma bucur ca nu renuntati...vom duce lupta impreuna, pana vom izbandi, nici nu ma gandesc sa fie altfel.
Lachi,felicitari, draga mea!!!Ai reusit!!!O meriti din plina, asa cum meritam fiecare dintre noi.Ma bucur enorm pentru tine.Ai grija de tine si de puiuitul sau puiutii care ii ai in burtica.Sarcina usoara si multa sanatate!!!
Gina, multumesc de urare, sa speram ca va fi bine.Deja esti cea mai fericita mamica din lume, ii ti in brate printesa si te bucuri de prezenta ei.Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si perfecta!Mult noroc!
Monilad, cu moralul sunt bine, nu ma mai agat de acest ET, ca si cum ar fi ... de viata sau moarte, stiu ca inca mai am timp si sanse sa-mi mai incerc norocul si sper ca intr-un final DD sa se indure si de mine sa fiu fericita pe deplin.Ma intreb un singur lucru...chiar la ET cu embrioni congelati nu trebuie sa te doara nimic?!...nu am nici o durere, voi vedea peste 8 zile.
Multumesc fetelor ca nu m-ati uitat si va ganditi si la mine, va doresc ... TOT binele din lume!
Aveti grija de voi si va pe toate, nu va enumar pentru a nu uita pe vreuna dintre voi, imi sunteti niste prietene de nadejde.
Cristina
dana p. spune:
Lachi, te felicit si aici pentru reusita ta!! Eram "precisa" ca o sa reusesti! Sa ai un sanatos!
Dana
Poze