Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
osna spune:
alexuta imi multumesc ca te-ai gandit la mine.eu si cu matei
pe micutul gabriel.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
alexutza_26 spune:
Osna si noi
pe ingerasul Matei...si chiar daca nu avem timp sa scriem in fiecare zi...sa stii ca noi ne gandim la toate fetelesi la toti ingerasii,si de citit - citim zilnic DC
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eloise spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Eloise, Stodalul e apa de ploaie, am luat eu in timpul sarcinii si n-a fost bun de nimic. Tusea mi-a trecut tot cand a vrut ea, la vreo saptamana dupa ce am terminat sticluta cu Stodal.
Vaai vaaai atunci am sa mooor... respir ca naiba, shuierator, cu raluri din plamani, tusesc, nu pot sta intinsa ca se ingreuneaza si mai si respiratia... Cred ca merg totusi la med fam sa ma asculte, cred ca am o bronsita in toata regula. Daca e de rau, intrerup alaptatul cateva zile si ma tratez, sa nu se agraveze
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
eloise spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Cate saptamani de tratament (pt. okisori) are Vladut?
Nu stiu daca ti-am mai spus, la noi a trecut in ultima faza, dupa vreo 4-5 saptamani.
Carmen, are 2 saptamani. In schimb ma enerveaza ca atunci cand pun cele 2 granule in lingurita cu lapte stors de la mine dureaza peste 10 minute si tot nu se topesc, e normal asa? Ca-mi amorteste mana tinand linguritza in echilibru... De obicei ii dau cand nici nu s-au topit complet, ca imbatranesc langa ele si tot nu vor sa dispara...or fi granulele mele 'defecte'?
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
cata14 spune:
Fetelor, nu mai stiu cine zicea ca ii e dor de un pahar de vin. Dece nu-l bei? O standard drink (si un pahar de vin asta e) imediat dupa ce ai alaptat e ok (daca bei mai putin de 6 standard drink pe saptamana). Trebuie sa evitati tariile. In privinta tigarilor ... sunt complet prohibite, eu m-am lasat si ma bucur ca preturile de aici sunt infioratoare la tigari (13 dolari pachetul).
cafeaua e ok s-o beti, eu uneori mai beau si cate 2 cafele pe zi si nu am observat sa-l fi afectat pe motan. In privinta asta doctorii de aici sunt mult mai relaxati.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
Aoleo...Ami de ce o avea-o asa mare !?...ca noi avem nr normale la picior.
Maruca, care mai mica cu o luna decat Ami, are 9 cm si eram convinsa ca are piciorul mic! Ana a avut piciorul mult mai mare...iar acum la 3 ani jumatew poarta nr 30 (cam cat pentru 5 ani)...Eu am 40....aveam inainte de sarcina, acu cred ca am 41
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
quote:
Originally posted by eloise
[b][green]'Neata Ileana! Suntem primele pe aici...
Eu am facut noapte alba...sunt rupta si mi-e rau... de mai mult timp tusesc noaptea destul de tare din cauza aerului rece si umed de afara. Pana acum n-am luat decat sirop de patlagina cu propolis, dar noaptea asta a fost nasol tare, n-am putut dormi deloc...o tuse uscata, nasoala...nu mai pot, trebuie sa iau ceva.
ELOISE, nu stiu daca si la tine o fi la fel, dar sa stii ca eu am avut exact o asemenea tuse de la...CEAIURILE de alaptat. PE cel de fenicul chiar scrie ca e expectorant. N-am mai baut vreo 3,4 zile si mi-a trecut. Ieri m-am apucat din nou...ca atare toata noaptea am simtit ca ma innec, am tusit sec de m-am rupt... Mie imi e destul de clar ca e de la ceaiuri, prea a coincis aparitita si disparitita tusei cu bautul sau nebautul lor. Plus, ca altfel nu am nimic, cu nasul, gatul etc.
POZE CU PUI DE CUC
eloise spune:
Marina pai mie chiar asta mi-ar trebui, sa expectorez, sa se fluidizeze secretiile pulmonare si sa nu mai fie tusea asa iritativa. Sincer, dupa parerea mea putin probabil sa fie de la ceai, poate a fost o coincidenta in cazul tau. Eu stiu sigur ca plamanii mei sunt f sensibili la vreme rece si umeda, cum e pe la noi de saptamani in sir, cu cetzurile astea
...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
amarantina spune:
Marina dar chiar ca Ana are mult la picior. Pai David are acum la 3 ani jumate 27, hai 28 ca ii pun ciorapi grosi si nu vreau sa-l stranga cizmulitele. 30 mi se pare enorm.
Inni am masurat si eu fata si are 8cm. Aberam eu azi-noapte cu 6, dupa aia mi-am dat seama ce prostii ziceam.
Andra, eu zic sa te tratezi cu medicamente si nu cu plante. Iti urez insanatosire rapida.
matahut spune:
Deci tusea asta a mea e seaca, nu productiva, parca ma ineaca ceva, mai ales noaptea.
Chiar daca nu o fi de la ceaiuri, sa stii ca exista si antibiotice pe care le poti lua bine merci alaptanad.
Sanatate!
POZE CU PUI DE CUC