Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
cata14 spune:
bun venit printre noi, adnas
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
cata14 spune:
lexi, mortala ingereasa ta!!
lakioana, de ce nu ati mai venit in Australia?
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
gripo spune:
RALU, am uitat sa-ti zic de ieri; tzarcul ala de care ziceai tu nu prea e bun, a cumparat si cumnata-mea pentru fi-sa si l-a folosit cam 1 luna-2, foloseste in perioada in care sta in funduletz, pana se ridica in picioare, apoi nu face decat sa impiedice copilul.
ramomar spune:
Ileana, alessia, angel_lexi, Carmen, pupacim si pe voi si pe aia mititeii dragutii.
Carmen, 8kg? mama ce dolofanel scump
. Cum reusiti mai, ca noi abia avem 6 si suntem din aceiasi zi. ![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
amarantina spune:
Eloise, Stodalul e apa de ploaie, am luat eu in timpul sarcinii si n-a fost bun de nimic. Tusea mi-a trecut tot cand a vrut ea, la vreo saptamana dupa ce am terminat sticluta cu Stodal.
gripo spune:
IGNATICA, ziceai ieri ca DAVID se rostogoleste? BRAVO! cand a inceput? ai facut ceva special, de genul tinut mai mult pe burta, sau eu stiu?
amarantina spune:
Ileana copii tai n-au legatura unul cu celalalt, Luk seamana cu tine si Ilinca seamana cu ta-su. Clasic.
alexutza_26 spune:
Fetelor de Monique_new, CATA_adr, Osna...mai stie careva ceva.....?
Oare de ce nu au mai intrat???? S-o fi intamplat ceva?
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
putzuruca spune:
Buna dimineata mamici, pupici bebici,
Am baut deja 
, v-am tradat azi.
Bun venit bucuriilor care ni s-au alaturat!!!
Lexi, super frumoasa ingerasa voastra. Eu ii spun DEEI ca este pui de ingeras, asa imi place s-o alint
.
Inni, cand i-am vazut talpile DEEI prima data am zis: woaaaaaw ce labute mari are!!! Nu le-am masurat dar sigur o voi face diseara la baita.
Alessia, aici sunt
. Pup Armandu.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
osna spune:
buna dimineata si la multi ani!!!!sarbatoritilor de azi ALEXIA-MARIA, ALLEN-CRISTIAN SI TEODORA si puiului meu drag si scump MATEI.va doresc sa cresteti cuminti ,sanatosi si sa avem parte numnai de bucurii alaturi de voi.
noi nu am mai avut timp sa stam pe la calculator caci eu sunt singura cu matei,tati este in delegatie,vine abia vineri noaptea.am fost si noi la controlul de 3luni si la tura 2 de vaccinuri.are 62,5cm si 6410g puiul meu.nu a facut febra de la vaccin,a fost putin somnoros dar i-a trecut repede.
i-a trecut si unghiuta si ciuperca de pe limba deci acum suntem fit.
pt ca acum doarme ma duc sa citesc si eu macar capitolul acesta in intregime.
am pus in album cateva poze noi daca aveti chef sa le vedeti.
va pup
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei