Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Buna dimineata bucurii!
la multi ani bucuriilor mici care isi mai adauga azi o luna la numaratoare!

Ramo e adorabila Patricia!Tocmai m-am delectat privind pozele cu ea....si ii sta super in body-ul ala portocaliu!
Inni eu n-am avut curiozitatea sa-i masor laba piciorului...dar m-ai facut curioasa
si revin cu rezultatul
!
Noi l-am cantarit aseara si are 5850 gr(iar sapt trecuta avea 5450 gr....)....cred ca ni s-a stricat cantarul
.....dar adevarul e ca deja incepe sa ma doara spatele cand il tin in brate...
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
eloise spune:
S-a dus sotu' la farmacie si i-au zis ca astea gen Ambroxol, Mucosin nu merg cu alaptarea, i-a dat STODAL, de care ziceai tu Ileana, vad ca e produs homeopat facut de Boiron, astea in general is bune. Stie cineva daca da rezultate in tusea seaca? (cica e pt tuse de diferite tipuri)La medicul de familie nu stiu daca ajung, e la 5 minute de noi si n-are rost sa merg cu masina, si afara e o ceata de-ti bagi degetele-n oki, si ceata imi face f rau la plamani
, si mie ca si bebelusilor
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
adameasca spune:
Andra, Stodalul e bun pentru orice fel de tuse. Drept sa-ti spun eu n-am luat, doar lui Luk i-am dat, dar n-a avut rezultate spectaculoase... Depinde de organism. De pilda mamei i-a mers foarte bine.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
ramomar spune:
Ioana, pupacim grasunelul mic si voinicelul mai mare
.
ne-am masurat si noi piciorusul, tot 9 avem, bai da chiar ca e mult. Patricia mi se pare ca e si foarte lunga, are 67cm,
deci inni, stai linistita ca mai sunt domnisoare cu talpa mare 
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
gripo spune:
Fetelor, asta inseamna ca bebeii vostri traiesc pe picior mare.![]()
ANDRA, pune o carpa inmuiata in spirt pe piept, dar ud-o intr-una, la mine mergea de minune. La un moment dat incepi sa rupi din gat si te mai usureaza.
adameasca spune:
Ramo, vazut fata ta, e frumoasa si are niste spranceneeeee!!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
alessia80 spune:
'Neatza Bucurii
RAMO- uite o
pt o Patricia vesela si frumoasa!
OANACN- ce bb cu greutate ai
LEXI- tot ce-i lipseste Mariei e un norisor pufos pa care sa doarma..
LILI- care e magazinul din SV?
ELOISE- Multumesc de oferta, dar am si eu sac fara maneci.
Vladutzu zgariecios![]()
ILEANA_- eu nu vad asemanari, vad doar 2 copii superbi
INNI- ma duc si eu sa masor cand se trezeste. Oare cat o avea?![]()
KATIIIAAAAAAAAA, ROOOOOOOXXXXXXXXXXX- unde sunteti?
anangel_lexi spune:
Ralu, sa stii ca-i luam Alexiei si aripioare dar ti-am spus, le-am luat pe ultimele, am "jumulit-o" pe vanzatoare, ca le avea pe ea. Dar tot la acelasi stand au costumas de fluturas, tot asa, aripioare si coronita, sunt pe un roz foarte palid si sunt foarte frumoase si alea. Dar eu am vrut ingeras, ca am eu o obsesie cu ingerasii. La Sala Dalles ajungi cu 226, cobori la Galeriile Orizont si nu trebuie decat sa traversezi strada. Expozitia dureaza pana pe 24.12 si e deschisa de la ora 10 la 20. Imi pare rau ca vi s-a stricat masinuta, lasa ca o reparati voi.
Multumim pentru aprecieri, Ralu, mamilili, gripo, alexutza, ramomar!
Ramo, am admirat-o si eu pe Patricia, efrumoasa foc si ii sta tare bine in portocaliu.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
mephala30 spune:
Neatza.
Bun venit noilor mamici, Adnas si Mistic ! 
La multi ani puilor nascuti astazi: ALEXIA-MARIA, MATEI,ALLEN-CRISTIAN SI TEODORA! 
Eloise, sanatate multa.
Cate saptamani de tratament (pt. okisori) are Vladut?
Nu stiu daca ti-am mai spus, la noi a trecut in ultima faza, dupa vreo 4-5 saptamani.
Ramomar, scumpa foc Patricia! Si ce zambareatza e!
Lexi, am admirat si ingerasul tau.
Ioana, si eu ma plang de spate. Fac ture cu el prin casa ca s-a moftorosit. Si cred ca depaseste 8 kile.
Spuneati ca e ok daca copilasii au muci si-i vaccinam...tre sa facem vaccinul lui Iustin vineri si e cam mucit de cateva saptamani bune...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
cata14 spune:
inca sunt la cap 16 tre' sa recuperez.
Raluca, mercic ptr site. E normal sa-ti cada parul datorita schimbarilor hormonale. O sa se opreasca, stai linistita.
Costumasul f hais pe care l-ai gasit ... nu ne-ar fi bun si noua la ce calduri sunt aici
.
Chantal, sa-ti ajute Dumnezeu sa infiezi fetita aceea!
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze