cine vrea un motan sa-i umple casa?

cine vrea un motan sa-i umple casa? | Autor: Stepha

Link direct la acest mesaj

Buna dragele mele si dragii mei,

Motanul meu isi cauta stapan nou : eu stau prea putin timp acasa si e mai tot timpul singurel. Mi-e tare mila de el, asa ca m-am hotarat sa-i caut un nou stapan fiindca altfel ma simt ca si cand mi-as bate joc de el. a inceput sa manance mai mult si nu mai face miscare fiindca eu sunt prea obosita sa ma joc cu el. El e un cuminte, e un birmanez de 5 ani, cuminte, nu fura mancare, fiindca mananca numai bobite de-a lor, a fost aproape de mine cand am trecut printr-un an de depresie ( si de aia mi se rupe inima ca trebuie sa-l dau- atunci a fost singurul aproape de mine).

Daca cineva e interesat, pot sa trimit poze cu Ghita, asa il cheama.

Stepha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Daca nu ai un motiv extrem de serios ,asta pe pe care il spui nu este,iti garantez ca-ti faci si lui si tie un mare rau.Eu am luat de pe forum o pisica persana ,desi mai aveam pisici si numai datorita unei extreme bunavointe din partea mea ,mai este la mine acum.In prima saptamana avea o privire a sinucigas,,acum au trecut 5 -6 saptamani,nu te poti apropia de ea zgarie si musca ,eu sunt femeie in toata firea si am mainile ...,noroc ca nu prea plec de-acasa .Stiu sigur ca la familia ei nu facea aceste lucruri ,stapana ei mi-a dat-o plangand dar ei plecau din tara si aveau si copil mic...Si chiar pisicile mele chit ca e mereu cineva in casa, dorm destul de mult ,sunt grase -castrate ,daca vrei cea mai sincera parere ,vei suferi foarte mult dupa el si nici nu sti unde nimereste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

... de par

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

eu stau 5 minute pe zi cu el fiindca m-am mutat la prietenul meu, trec pe acasa doar sa-i dau motanului de mancare. la prieten nu se pune problema sa stea fiindca el nu e iubitor de animale in casa si decat sa stea acasa singur prefer sa-l dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

n-as vrea sa-ti dai seama vreodata ca prietenul tau nu merita acest sacrificiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Stepha, off topic: o conditie de alegere a prietenului/actualului sotz a fost sa fie iubitor de animale...pentru ca eu sunt, si nu pot trai fara ele, mai ales fara pisici...asta sunt eu.

Si acum traim fericiti, toti..8 ( noi 2, 3 pisici, 3 catzei)http://pets.webshots.com/album/553673769FrofqE

Daca tu consideri ca prietenul tau merita acest sacrificiu, si ca nu vei mai putea avea pisica, fa-o...In cazul acesta, tu nu iti meriti motanul...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

nu vreau sa fiu rea, dar eu am scris sa caut pe cineva care vrea un motan, nu sa fiu trasa de urechi :) fiecare are dreptul de a lua propriile decizii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Motanul tau va suferi foarte tare dupa tine, va fi vesnic nefericit, dar cred ca e mai bine sa-l dai. La fel de mult va simti raceala ta. Pana a facut Matei 1 an nu le-am dat voie matzelor in dormitor..........au suferit cumplit, plangeau, naparleau...si totusi eram prin casa si le dadeam un pic de atentie..........
Nici nu vreau sa ma gandesc cat sufera bietul de el. Doar sa verifici sa fie bine ingrijit si iubit acolo unde va ajunge.

off topic: Eu anunt pe toata lumea: cine nu suporta maztele poate sa ramana la usha! Iar daca cineva ma vrea, ma ia cu totul. Am o prietena alergica la pisici, dar vine saraca sa ma vada si le suporta, iar nemernicele i se urca in bratze si torc...........

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput