Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Craciun fericit si sa aveti un an nou cu cat mai multe bucurii si impliniri! Sa aveti masa imbelsugata si sa petreceti cat mai bine!

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

CRACIUN FERICIT , SI SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI SI MULTI

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

CRACIUN FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna dimineata fetelor.
Sper ca ati avut niste zile forte bune si un Craciun frumos.
Noi suntem tot raciti.Eu tusesc foarte tare si ma doare gatul de abia vorbesc, Andrei e mucos si tuseste, cred ca ne asteapta dintishorii de sus la orizont.....ce mai, e "veselie" mare la noi.Sper cat de repede sa scapam de toate belelele.
Va pupacim si sa aveti UN AN NOU FFF BUN!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

camelia,sanatate multa sa aveti
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Adela multa sanatate tie si lui Andrei, si sper ca noul an sa fie unul cu cat mai multa sanatate pentru voi! Va pupam

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetelor, multumim de incurajari. Din pacate vestile nu sunt dintre cele mai bune. Am fost aseara la doctorita noastra si Andrei are bronsita, eu traheobronsita si laringita. Asa ca lui i-a prescris Zinnat si Ventolin, mie Augmentin, TheoSR si Aciclovir.Asa ca....iar am farmacia pe masa.Deja mi greata sa mai vad farmacii, d-apoi medicamente!!!Sper ca tura asta sa fie ultima.
Totusi, Andrei mananca f bine, tot cat ii dau, nu face mofturi la nimic. Macar cu asta ma consolez.
Sa aveti toate o zi faina.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Salutare tuturor
va doresc o zi frumoasa sa aveti toata si multa sanatate celor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ciao fetelor,sper ca ati pertecuit bine noi am petrecut bine si inca mai am musafiri si astazi sunt super obosita dar asa e cu sarbatorile.

Adela multa, multa sanatate tie si piticutului sa va faceti bine repede.

Fetele v-am ca tre sa apara musafirii

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

ce bine de voi ca sunteti aca, eu is la munca si azi si maine, iar sotul vine dinspre olanda
o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput