Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mai scriem da' mai rar zilele astea. Eu azi sunt la capitolul curatenie: am spalat deja geamurile, perdelele, le-am calcat si pus la loc. Mai urmeaza.....multe altele! Sper sa termin azi (daca ma lasa Andrei).

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

spor la treaba fetelor la curetenie.Eu am sa fac vineri si sambata, ca apartamentul in care stam e mic, 60 de m2, si un dormitor nu il folosesc, iar baia , bucataria si sufrageria o curat repede.
O ZI FRUMOASA SI SPOR LA TREABA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu curatenia am terminat-o , vineri si sambata fac mancarea si prajiturile, iar duminica ne odihnim.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

eu sunt singura de craciun, asa ca mancare am sa fac doar sambata, iar prajituri daca nu e marius acasa, nu fac pentru mine.
Am sa fac vineri un tv si un cremes rapid sa ii pun si lui, si niste saratele.Si cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

si scuze ca nu a mers link-ul ,nu era pus pe public , ca nu am mai apucat sa si verific daca merge dar acum l-am pus pe public sa vedeti.

Aici e freza

tuturor...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Tare asteptata s-a lasat freza asta!!! Da a meritat....iti sta f. bine.Parca esti o fetitza de liceu.Eeeee.......ce mult este decand eram si eu asa!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

ali, iti sade tare bine.
sa aveti o zi frumoase toate si spor la curatenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ciao fetelor,multumesc de complimente dar chiar nu era aranjata freza.
Adela tu esti cam matinala mamica noi ne treim mai tarziu din cauza ca ne si culcam mai tarziu, adica eu cel putinca restul sforaie la orele astea

V-am pe toate...
Si cum nu e nimeni pe aici va doresc o noapte buna si linistita

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Salut fetelor!
Am intrat si eu scurt sa va urez sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri.
Nu prea mai am multa vreme de scris in ultima vreme, dar de citit mai citesc cand apuc.

Inca o data: Craciun fericit si la multi ani!

Mergi la inceput

salutare tuturor

Mergi la inceput