Aspirator fara sac

Aspirator fara sac | Autor: jordash

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutorul vostru legat de ascest subiect.
Urmeaza sa apara si bebe2 in familia noastra, asa ca sotul meu s-a gandit ca nu ar strica sa ne schimbam aspiratorul (care deja nu mai are randamentul din primii ani).
Ca urmare am vazut ca au aparut aspiratoare fara sac (nu vreau cu spalare pt ca sunt f. mari, grele si functia de spalare nu stiu daca este pt podele - parchet, gresie - sau si pt covoare).
Deci, ce stiti despre aceste produse, poate deja aveti in dotare si sunteti multumiti/sau nu de ele.

Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

33+

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

parca stiu ca s-a mai vb depse asta pe aici...
baga un search, nu e prea mult de atunci, info s-ar putea sa fie inca de actualitate si sa-ti fie folositoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Ok, am dat search si am dat de subiect (e din martie).
Intre timp, au aparut pe piata mult mai multe modele, de la LG, Panasonic, Samsung... Despre acestea astept opinii (daca stie careva).

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am un Arctic fara sac. De aspirat aspira bine, dar cand il curat regret ca nu are sac. Are un rezervor transparent in care aduna si un filtru. Cu rezervorul e simplu, il golesti, dar pana cureti filtrul te murdaresti de praf din cap pana-n picioare.
Nu recomand nimanui sa-si ia, nu cred ca la alte firme sa scapi de problema curatatului filtrului.

Mergi la inceput

Daniela, multumesc de raspuns. Filtrul este heppa? adica din pasla? Ca la LG vazusem unul ca din burete, insa cu o densitate mare, si care pp ca se spala in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Am un panasonic fara sac. Rezervorul de plastic e mare si se goleste usor, filtrele se spala cu apa rece... am altele de skimb.
La cata mizerie se aduna din casa mea ... parem a fi cei mai mari producatori de gunoi .. sau aspiratorul este bun.

Parerea mea este ca merita.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Sincer, si eu tot Panasonic aveam in vedere :). Am tot cautat pe net azi varii modele, cu n functii insa spre final am ajuns sa lamuresc daca sa iau unul cu aspirare uscata si tehnologie cyclon (adica sa adune praful/mizeria in containerul de plastic) sau cu aspirare umeda (adica si eventualele lichide ajunse pe podea :), ca de.. ne pregatim de 'furtuna' nr. 2.

Multumesc joxy pt raspuns.

Mai astept si alte opinii (intre timp voi vizita si magazinele de specialitate din urbe) si va spun maine despre ce alegere am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by jordash

Daniela, multumesc de raspuns. Filtrul este heppa? adica din pasla? Ca la LG vazusem unul ca din burete, insa cu o densitate mare, si care pp ca se spala in apa.

Nu,nu cred ca e hepa. Atunci cand aspir iese destulpraf in casa..eu ma tot gandesc sa iau unul cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna, nu stiu daca in Ro. sunt, dar eu aici am Dyson. Este super super bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si eu am Dyson. N-am vazut in Ro. Nu are sac, aspira foarte bine si nu scoate praful inapoi in casa.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

al meu este un "no name" .. adica nu asa cunoscut ca cele de care intrebi tu. Oricum dupa parerea mea ar tb sa il alegi in functie de ce stie sa faca, ce filtru are si de putere .. numele il platesti in plus daca este marca super cunoscuta sau super la moda ...

Al meu este din seria cyclon si la cit a costat ( 30-40 euro cu trasport cu tot din Germania unde totul e mai ieftin ) este foarte bun. In primul rind este foarte usor, are un container de plastic transparent care se spala dupa fiecare folosire. Are un filtru cilindric in mijlocul acestui container care se curatat usor cu o perie ... apoi mai are filtre la roata si unul deasupra ... filtrele sunt heppa si nu iese praful inapoi in casa. Face cam mult zgomot dar e ok...

Pentru cineva care are sau asteapta un bebe mic eu as recomanda aspiratorul care aspira si lichidele ( cu siguranta il vei folosi)...

Apoi atentie la periile aspiratorului, sunt unele speciale pt parchet ( care sa nu zgirie ) ... nu zic de cea care scoate sau nu perii afara cind misti de clapeta.. dar majoritatea au si niste rotite si rotitele astea nu tb sa zgirie parchetul ( deci tb sa fie speciale ...) asta in cazul in care ai parchet ..

Aspiratorul careare si functie de spalare ... daca vreodata vei avea vreun gind de achizitioane .. atentie la detergentii folositi : de cele mai multe ori detergentii costa mai mult decit asporatorul ( in timp vorbesc) si nu poti folosi decit marca lor.. adica tb sa ramii fidel ( ca sa nu zic sclavul ) firmei ... ( functia de spalare e pt mocheta si gresie in general ).

Mergi la inceput